Dadawood open aanval op parketwinkel

Donderdag 03 oktober 2019

Dadawood, een nieuwe internet startup, biedt onder eigen naam houten vloeren en decoratief hout aan. Hiermee gaat het bedrijf de strijd aan met de parketwinkel.
Dadawood open aanval op parketwinkel

De basis van Dadawood is een online design studio waarin de consument een houten vloer kan samenstellen en aanschaffen. Er zijn 360 vloerencombinatie beschikbaar. De traditionele aanschaf van een houten vloer volgens mede-oprichtster Christina Smits een tijdrovende bezigheid is, die niet meer past in het drukke bestaan van de moderne consument.

 

Dadawood heeft geen winkels, geen tussenpersonen en geen magazijnen. Alle vloeren van de webwinkel komen uit een eigen fabriek in Limburg. Alleen de vloeren die daadwerkelijk via de website zijn besteld, worden gemaakt. De Dadawood vloeren zijn ook offline op afspraak te bekijken in een showroomruimte op Cruquiusweg 94F in Amsterdam.

 

Dadawood verkoopt niet alleen vloeren, maar helpt de klant ook bij het vinden van een vloerenlegger via een leggersplatform. Hierop zijn beoordelingen van vloerenleggers te vinden en kan de klant zelf een vloerenlegger kiezen.Links

www.dadawood.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, hout, eiken, parket, plank, strook, stroken, fabrikant, leverancier, ecommerce, webwinkel, parketleggen, parketlegger, #dadawood

Gerelateerd nieuws
Andere indeling Domotex
Al 97.000 vierkante meter beursvloer van Domotex is gevuld. Door Framing Trends in hal 8 verhuist een deel van de exposanten terug naar hun eigen segment.
lees verder
Intirio en Trendz Belgium stoppen
Easyfairs heeft begin deze week besloten om zowel Intirio als Trendz Belgium uit hun beursagenda te halen. Een lange traditie verdwijnt.
lees verder
 
Nieuwe producten van afval-linoleum
lees verder
Cotap met VT Wonen tapijt
Cotap heeft een nieuwe VT Wonen vloerkleden & tapijtcollectie ge´ntroduceerd op de vorige week gehouden VT Wonen & Design beurs in de Rai Amsterdam.
lees verder
 
NLXL ook in karpetten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden