Invallen bij leveranciers woonbranche
Afgelopen week deed Autoriteit Consument en Markt (ACM) verschillende invallen in de sector woninginrichting. Verschillende leveranciers worden verdacht van kartelvorming.
lees verder
 
Montis in sierkussentjes
lees verder
Online magazine van IMM
Deze maand introduceert vakbeurs IMM cologne een nieuwe manier om vakprofessionals te informeren. Via het nieuwe online magazine biedt IMM regelmatig trends en inzichten uit de branche.
lees verder
Nieuwe Wallpepper collecties
Het Italiaanse Wallpepper maakt zijn behang in eigen land, op PVC-vrije, ecologische dragers, gemaakt van textielvezels en cellulose. Dit najaar presenteert het bedrijf een scala aan nieuwe collecties, van modern tot fantasierijk.
lees verder
 
One Ground, one world van Parador
lees verder
Oprichter Habitat overleden
De Britse interieurdesigner Terence Conran, oprichter van interieurketen Habitat, is op 88-jarige leeftijd overleden.
lees verder
Zuiver Banne
Vandaag produceert interieurbedrijf Zuiver officieel een nieuwe 'premium design'-collectie: Banne. De introductiecollectie bevat zes designs van vooraanstaande Nederlandse designers.
lees verder
 
Recordomzet voor Jysk
lees verder
Vakdagen DWI in volle gang
De Vakdagen in DWI (De Woonindustrie) zijn in volle gang. De vele slaapexposanten waren goed gemutst en hadden veel te melden. Op dinsdag 15 september en op 21 en 22 september zijn vakbezoekers nog welkom in Nieuwegein.
lees verder
Italiaanse vloeren
Twee nieuwe tapijt collecties van Interfloor hebben Italiaanse namen. De Piazza werd vorige maand geďntroduceerd en begin deze maand de Sienna.
lees verder
Nieuwe Pols Potten collectie
Pols Potten introduceert dit jaar de collectie New Spaces. De nieuwe producten weerspiegelen volgens het bedrijf een opwindende verschuiving in hoe we omgaan met onze omgeving. Van materiaal tot afwerking en van silhouet tot functionaliteit, elk element heeft zijn eigen persoonlijkheid.
lees verder
 
Otis bij Montis
lees verder
IMM vernieuwt hal 11
IMM gaat door, zo meldde beursorganisatie Koelnmesse in augustus. Nu wordt meer duidelijk over de inhoud van de meubelbeurs in Keulen. Zo zal hal 11 er van 18–24 januari 2021 anders uitzien dan men gewend is.
lees verder
Trendthema 21/22 Heimtextil bekend
Nothing New, Everything New is het trendthema voor Heimtextil. Van 12-15 januari 2021 wordt dit in de Trend Space van de beurs uitgewerkt, maar de organisatie blikt alvast vooruit op de vier onderliggende trends.
lees verder
 
Terugnameplicht matrassen
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden