Voorjaarsvakdagen bijna van start
De exposanten van de Woonindustrie (DWI) zijn er klaar voor, op 12 en 13 april begint het eerste deel van de Voorjaarsvakdagen, dat van 18 – 20 april vervolgd wordt. Van vernieuwde stands tot nieuwe producten, ze zijn allemaal de moeite van het bezoeken waard.
lees verder
Inretail gooit handdoek
Detailhandelsbrancheorganisatie Inretail gaat niet in hoger beroep tegen de Nederlandse staat om de gedwongen winkelsluiting op te heffen. En het IMF heeft overheden inmiddels geadviseerd om noodlijdende zaken op te kopen!
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder
Woonindustrie nieuws deel 2
De lente begint goed met de Voorjaarsvakdagen van De Woonindustrie op 12 en 13 april en van 18-20 april. Opnieuw stellen wij enkele nieuwkomers voor en delen nieuws van de exposanten.
lees verder
Mendel Peereboom naar Indivipro
Mendel Peereboom heeft per 1 april de overstap gemaakt van Forest naar Indivipro in de functie van Sales Director.
lees verder
Non-food februari -30 procent
De detailhandel heeft in februari 2,8% minder omgezet dan in februari 2020, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 4,5% lager. Door de aanhoudende strenge corona maatregelen leed de non-foodsector een fors omzetverlies.
lees verder
 
Belgische productie onder druk
lees verder
150 must see huizen
Architectuurreizen zitten volgens uitgeverij Lannoo in de lift. Het boek 150 Houses You Need to Visit Before You Die is een naslagwerk van de mooiste 150 private huizen.
lees verder
Design District naar november
De interieurdesign beurs Design District is verplaatst naar het najaar en wordt nu van 3-5 november georganiseerd in de van Nelle Fabriek Rotterdam.
lees verder
Boost Your Interior Business in april
Na de eerste in september 2020 komt er in april een tweede editie van het online event Boost Your Interior Business (BYIB). Dit event voor ambitieuze interieurprofessionals biedt een week vol online masterclasses en interviews.
lees verder
Decor Wonen in vlammen op
Op zondagochtend 21 maart brak in meubelzaak Decor Wonen in Capelle aan den IJssel een grote brand uit. De winkel is helemaal verwoest en de brand is overgeslagen op een nabijgelegen verzamelpand.
lees verder
Thuiswerk productiever dan kantoorwerk
Een meerderheid van de thuiswerkers is thuis productiever dan op kantoor. Dat blijkt uit een grootschalig onderzoek onder ruim 40.000 kantoorwerkers bij onder meer de Rijksoverheid. Kansen voor de woonbranche!
lees verder
Makersgeheimen in Textielmuseum
Het Textielmuseum opent zaterdag 26 juni de nieuwe tentoonstelling ‘Makersgeheimen. Kunstenaars en ontwerpers in het Textiellab’. De tentoonstelling staat gepland van 26 juni 2021 tot en met 8 mei 2022.
lees verder
Mintjens rechtstreeks naar consument
Het is een bijzondere en omstreden keuze. Meubelfabrikant Mintjens heeft besloten om regelmatig zijn deuren open te zetten voor de consument. Van 19 maart tot 16 april is de eerste periode dat het bedrijf rechtstreeks de eindklant bedient.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden