Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster Mariënhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder
Weer topgroei detailhandel
De Nederlandse detailhandel heeft het met een plus van 9,8% in juni weer uitstekend gedaan, zelfs nog beter dan in mei.
lees verder
 
Digitale beurs Orderchamp
lees verder
Woonbranche profiteert van corona
De omzetstijging in de Nederlandse interieurbranche is volgens non-food retail brancheorganisatie Inretail in het tweede kwartaal ongekend hoog: maar liefst 16,3% in de plus.
lees verder
Inspiratie en lezing in ETC
Wat zijn dé kleuren van het jaar 2020? Welke ontwikkelingen zijn er gaande op het gebied van interieur en exterieur? Tijdens de ETC Design Experience van 20–22 september is het antwoord te vinden in Culemborg.
lees verder
Nieuwe (slaap)namen voor DWI
De Vakdagen van De Woonindustrie zien er steeds beter uit. Al 27 slaapmerken hebben zich aangemeld voor deelname, en ook verschillende andere merken komen voor het eerst naar Nieuwegein, of keren terug.
lees verder
Fonq verlaat ook Duitsland
Publiceerden we eerder vandaag over het verkopen via marktplaatsen waarbij ook Fonq werd genoemd. Nu is bekend geworden dat de Utrechtse interieurmarktplaats zich terugtrekt uit Duitsland.
lees verder
 
Verkopen via marktplaatsen
lees verder
Digitale Woonstudio Roobol
Digitale droomkamers, die kan de consument nu inrichten met de Digitale Woonstudio van Roobol. Alle producten die Roobol levert kunnen gebruikt worden in dit programma, dat beschikbaar is op de website van het bedrijf.
lees verder
Belgische design markt
Belgisch design staat in de schijnwerpers tijdens de tweede editie van de Contemporary Design Market, tijdens 26 en 27 september in Brussel. Het event is onderdeel van de Brussels Design Market en verschillende ere gasten zijn nu bekend.
lees verder
Together we Showup
De organisatie van ShowUP hoopt dat bezoekers massaal op komen dagen voor de volgende editie van de beurs. Deze vindt plaats op 27 en 28 september in de Brabanthallen in Den Bosch. Een nieuwe locatie en een nieuwe datum, registreren kan vanaf nu.
lees verder
Vakbeurzen post lockdown
Het is een vreemde tijd, ook voor vakbeurzen. Eerst werden vele afgelast, maar in september vindt de eerste vakbeurs voor consumentengoederen weer plaats in Hamburg: Nordstil, van 5 tot en met 7 september.
lees verder
Spoga toch uitgesteld
De internationale outdoorbeurs Spoga + gafa zou van 6-8 september 2020 in Keulen worden gehouden. Verrassend genoeg is de beurs nu toch uitgesteld, naar een permanent andere datum!
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden