Nieuwe meubelwebshop Woonq
Jamani, het fusiebedrijf achter onder meer Dekbed-Discounter, heeft een nieuwe online meubelwinkel geopend: Woonq.
lees verder
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder
Winnaars Pure Talent Contest IMM
De prijswinnaars van de 17e Pure Talents Contest, 's werelds meest gerenommeerde internationale wedstrijd voor ontwerpers die nog studeren of net hun opleiding hebben afgerond, zijn bekend. Op IMM waren de ontwerpen te zien en werden de prijzen uitgereikt.
lees verder
Woonretail november plust
De Nederlandse detailhandel heeft in november 2019 2,6% meer omzet geboekt dan in dezelfde maand vorig jaar. De interieurbranche blijft aanhoudend goed.
lees verder
 
Van Donzel met eigen merk Kloeck
lees verder
IMM 2020 bijna van start
Op maandag 13 januari gaat internationale interieurvakbeurs Imm Cologne weer van start. De beurs duurt tot 20 januari en wordt gecombineerd met de Design Post Koln en het 7e IMM congres.
lees verder
Groter College voor HMC
Het Hout- en Meubileringscollege breidt het College van Bestuur uit. Met ingang van 1 maart 2020 wordt Joke Bos (1971) benoemd tot lid van het College van Bestuur.
lees verder
Groei Flinders dankzij b2b
Flinders heeft in 2019 een omzet gerealiseerd van ruim Ç 22 miljoen, een groei van 13% ten opzichte van vorig jaar. Vooral dankzij de B2B-afdeling van de totaalinrichter van bedrijven in Nederland en BelgiŰ.
lees verder
Jubilerend E15 op IMM
In 2020 bestaat meubelfabrikant E15 25 jaar. Dit viert het bedrijf met verschillende presentaties, tijdens IMM, en bijvoorbeeld ook parallel met de beurs tijdens Design Post Keulen.
lees verder
 
Gelukkig Nieuwjaar!
lees verder
 
ETC wil nog meer totaalaanbod
lees verder
Slimme deurbel Robin compact
De Robin Proline deurbel, die begin dit jaar werd ge´ntroduceerd, is een zeer stabiel en degelijk product, die alleen wel wat aan de grote kant was. Tot nu.
lees verder
Eenvoud bij Pure Talents IMM
Dingen eenvoudiger maken en, waar mogelijk, ook duurzamer: het idee achter de twintig ontwerpen van de jonge creatieve geesten op de shortlist voor de 17e Pure Talents Contest van IMM Cologne. In januari te zien in de speciale tentoonstelling op deze interieurvakbeurs.
lees verder
 
Fijne feestdagen en een mooi 2020!
lees verder
Woonwinkel Casba vernieuwt
Multibrandstore Casba Wonen & Slapen start het feestseizoen met twee grote vernieuwingen. Het nieuwe designmerk Moome heeft een plek gekregen in de Casba loft en de complete Xooon Concept Store is verbouwd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden