Nieuwbouwwoning inrichten in 5 stappen
[Sponsored artikel] - De oplevering van een nieuwbouwwoning kan wel een jaar tot anderhalf jaar duren en dan kan het inrichten beginnen. Hierbij vijf tips.
lees verder
Kartelonderzoek interieur gesloten
Bijna een jaar geleden deed de Autoriteit Consument en Markt (ACM) invallen bij verschillende woninginrichting-leveranciers die worden verdacht van kartelvorming. Nu is het onderzoek gesloten.
lees verder
Beste woningstoffeerder
Wie mag zich dit jaar de beste woningstoffeerder van het land noemen? Inschrijven voor het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) tijdens de vakbeurs Incoda is nog mogelijk.
lees verder
Nieuwe bedrijven op Vakdagen
Nog even en dan vinden in De Woonindustrie (DWI) de Najaarsvakdagen plaats, van zondag 12-14 september en op 2021 september. Niet alleen met Vakbeurs Slapen, maar ook met verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Auto opladen voor je woning
[Sponsored artikel] - Steeds meer mensen kiezen voor elektrisch. Niet alleen haarden, kookplaten en fietsen, maar k voor elektrische autos. Naast openbare laadpalen is het toch ook wel handig om die thuis te kunnen laden.
lees verder
Fatboy overgenomen
De Nederlandse zitzakmaker Fatboy stond al enige tijd te koop en is nu overgenomen door een Italiaanse fabrikant.
lees verder
Registratie Showup open
Showup staat in de startblokken om op 5 en 6 september 2021 terug te keren naar Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Het evenement biedt onder meer een inspirerende Trendzone en de nieuwste collecties op het gebied van home, gifts en kids.
lees verder
Vliegende start Vacaturesite Wonen
Een half jaar geleden ging de website live, inmiddels staan er bijna 600 vacatures op de Vacaturesite Wonen. D website die vraag en aanbod van personeel in de woonbranche gratis bij elkaar moet brengen.
lees verder
Omzetverlies winkels blijvend
De omzet die Nederlandse winkels in de grotere binnensteden dit jaar realiseren is nauwelijks de helft van wat in 2019 werd genoteerd. Dat blijkt uit de binnenstad omzetmonitor van Inretail waaraan dertien steden meedoen.
lees verder
Boek voor vintage liefhebbers
28 september verschijnt het boek Vintage + Interieur bij Uitgeverij Brandt. Een boek vol inspiratie voor iedere vintage-aficionado.
lees verder
Retail juni plus 6 procent
De Nederlandse detailhandel heeft in juni zes procent meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,3% hoger.
lees verder
Green Product en Concept Award 2022
Sinds 2013 eert de Green Product Award reeds gelanceerde producten en diensten vam 'duurzame marktveranderaars', van start-ups tot gevestigde bedrijven. Voor makers van visionaire concepten die nog niet op de markt zijn, biedt de Green Concept Award een platform.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden