Ontdek de woontrends 2023
[Sponsored artikel] - Ben je graag mee met de laatste trends en wil je je woonkamer of leefruimte een upgrade geven? Dan is het handig om nu alvast te weten waarop je kan focussen.
lees verder
Countdown naar Showup
De 20e editie van vakbeurs Showup gaat over een week van start. Op 29 en 30 januari is Expo Greater Amsterdam de plek om nieuwe producten in de segmenten home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids en food te ontdekken.
lees verder
Grote investeringen Unilin
Unilin investeert 155 miljoen in extra productie en nieuwe vinyltechnologie.
lees verder
Leukste interieurtrends 2023
[Sponsored artikel] - Veel mensen werken tegenwoordig meer thuis en willen het interieur van hun huis daar ook op aanpassen Ga jij verbouwen of wat veranderen in je interieur? In dit artikel staan de leukste wonentrends voor 2023.
lees verder
Trends 2023 in maatwerk schrijnwerk
[Sponsored artikel] - Bij renovaties is een goede vakman/vrouw goud waard. Maatwerk bespaart niet alleen ruimte, maar zorgt ook voor ontwerpen die passen bij het karakter en stijl van je huis. Zie de trends voor 2023 bij op maat gemaakt timmerwerk.
lees verder
 
Imm in 2024 weer in januari
lees verder
Tweedehands in Bijenkorf
In de Rotterdamse Bijenkorf wordt 90m2 ingericht als shop-in-shop van Reliving, de online marktplaats voor tweedehands meubels en vintage woonaccessoires.
lees verder
Minder nieuwbouwwoningen verkocht
Het CBS meld een derde minder transacties in op de Nederlandse markt van nieuwbouwkoopwoningen in het derde kwartaal van 2022.
lees verder
Zachte vormen bij Robuust
Robuust Amsterdam luidt een nieuw jaar in met een nieuwe collectie: Slide. Het Nederlandse interieurmerk introduceert nieuwe, duurzame designs, met zachte vormen.
lees verder
Levendige editie Heimtextil
Bezoekersstromen van over de hele wereld, intensieve zakelijke ontmoetingen met internationale topbesluitvormers, een overweldigend positieve sfeer en inspiratie zover het oog reikt op de Heimtextil 2023.
lees verder
 
Wonen&Co weer in voorjaar
lees verder
Extra hoge inflatie op woonproducten
Prijzen van consumentengoederen en -diensten waren in 2022 in Nederland gemiddeld 10,0% hoger dan in 2021, maakt het CBS bekend. Veel woonproducten zijn nog meer in prijs gestegen.
lees verder
Afname winkelleegstand
Databuro Locatus meld dat winkelleegstand in Nederland eind 2022 terugloopt naar 6 procent (was 6,7% aan het begin van het jaar).
lees verder
Drie weken tot Showup
Nog ruim drie weken en dan is het op 29 en 30 januari weer tijd voor Showup. Het belooft volgens de organisatie weer een mooie editie te worden.
lees verder
 
Aankoop panden Alexandrium
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden