Consumentenmagazine van BNS Crisp
lees verder
Nieuwe circulaire marktplaats
Pacha Panels is vandaag officieel van start gegaan. De jonge onderneming heeft de ambitie om marktleider te worden in de levering van gezonde, biobased en herbruikbare materialen voor de interieur- en woningbouw en de meubelindustrie.
lees verder
 
Stadswinkel van Kwantum
lees verder
Klant weer naar winkel
Uit een analyse van Klarna (betaalprovider) blijkt dat de consument in de categorie huis & tuin direct weer naar de winkels is gegaan na de heropening. Dit geldt niet voor andere categorieŽn.
lees verder
Li out of Nowhere
De jaarlijkse Interior & Lifestyle forecast van Li Edelkoort voor leden van het Nederlands Interieur Instituut (NII) blikt vooruit naar 2023.
lees verder
 
Miljoenen voor Naduvi
lees verder
Present Time en Light & Living samen
Light & Living, dat meer dan 30 jaar geleden opgericht is, heeft zijn krachten gebundeld met Present Time. De PT Group bv (Presenttime) is het bedrijf achter de labels Karlsson, PF en Leitmotiv.
lees verder
Grote ambities Daily Trade Fair
Het is een nieuw concept dat inmiddels al 25 exposanten vastgelegd heeft: de Daily Trade Fair in de voormalige bloemenveilig in Venlo, die 350 dagen per jaar open is. Op 6, 7 en 8 juni zijn geÔnteresseerden welkom bij Open Huis Dagen.
lees verder
Bestellen en dropshopping via Nextrade
Nextrade, het digitale bestelsysteem van Messe Frankfurt, biedt nu ook dropshipping aan voor klanten.
lees verder
Nieuwe Zuiver Scholarships
In 2020 werden er vanwege de coronacrisis geen winnaars aangewezen, maar dit jaar gelukkig weer wel: de winnaars van het Zuiver Design Scholarship 2021 zijn bekend!
lees verder
 
Toekomst van duurzaam textiel
lees verder
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
Spoga Gafa verschoven naar 2022
Dit jaar wordt Spoga+gafa definitief opgeschort naar 2022 vanwege de aanhoudende onzekere situatie van Covid-19 en de daaruit voortvloeiende beperkingen.
lees verder
16,5 miljoen voor groei Orderchamp
Het digitale inkoopplatform Orderchamp heeft twee jaar na oprichting Ä 16,5 miljoen groeikapitaal opgehaald voor verdere expansie in Europa. Een nieuwe stap voor het sterk groeiende platform.
lees verder
 
Nieuw decoratieconcept Ikea
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden