Fonq zet in op virtueel
lees verder
Stijgende woningwaarde door isoleren
[Sponsored artikel] - Sinds de coronacrisis is de consument steeds meer gaan investeren in zijn woning. Niet alleen in het interieur, maar ook in bijvoorbeeld isolatie. Een logische keuze, gezien de uit de pan rijzende energiekosten.
lees verder
 
Woontrend 2022: Safe Haven
lees verder
Beslag voor op de deur
[Sponsored artikel] - Mooi deurbeslag is te vinden op de website van De Oude Deurklink uit Leusden, vlak bij Amersfoort. Het assortiment wordt geleverd tegen aantrekkelijke prijzen!
lees verder
Winkels bepleiten alternatief CTB
Nederlandse winkeliers zeggen keihard nee tegen het corona toegangsbewijs (CTB) en komen met een beter plan.
lees verder
Ikea wordt duurder
Inter Ikea Group, het bedrijf achter de Zweedse meubelgigant, heeft aangekondigd dat de prijzen volgend jaar omhoog zullen gaan. Ondanks de hoge vraag naar de producten van Ikea daalde de winst in dit boekjaar met 17%.
lees verder
Orderchamp klaar voor Black Friday
Online inkoopplatform Orderchamp organiseert voor het derde jaar op rij Black Friday for Wholesale om retailers hun verdampte marges terug te geven. Tijdens dit evenement subsidieert Orderchamp deels de korting op alle 4.500 aangesloten merken.
lees verder
Imm 2022: volle kracht vooruit
Over 10 weken opent interieur vakbeurs Imm weer zijn deuren. Zo'n 600 bedrijven uit 51 landen worden van 17-23 januari in Keulen verwacht, 75% van buiten Duitsland.
lees verder
Merken, makers en zaken van morgen
[Sponsored artikel] De imm cologne wordt gehouden van 17 tot 23 januari 2022 in Keulen. Ervaar de grote merken en makers op locatie, ontmoet oude en nieuwe zakenpartners face-to-face en bereid het bedrijf voor op de toekomst.
lees verder
Woontrend 2022 - Fresh Start
Onlangs presenteerde Inretail de woontrends voor 2022, voortkomend uit de tijdgeest Calibrate. In een serie van vier artikelen zullen deze behandeld worden, vandaag de eerste: Fresh Start.
lees verder
Belgische meubelindustrie groeit
De Belgische meubelsector voelde de impact van de coronapandemie in het eerste half jaar van 2020 met volle kracht. De sluiting van meubel- en slaapspeciaalzaken en de lockdown in binnen- en buitenland zorgden voor een forse omzetdaling die daarna deels werd goedgemaakt.
lees verder
Gezamenlijke promotie Coronaregels
Bedrijven, vertegenwoordigd door 25 branche-organisaties, slaan handen ineen voor promoten corona-basisregels. Ook Inretail heeft zich hierbij aangesloten.
lees verder
Cursus akoestiek
Een goede akoestiek wordt steeds belangrijker gevonden. Er is volgens kennisplatform Office Academy tegelijkertijd is er nog veel onzekerheid. Aan welke eisen moet een goede akoestische (werk)omgeving voldoen? En welke regels zijn er voor de verschillende materialen?
lees verder
QR code voor 80% retailers onacceptabel
Uit een representatieve peiling van Inretail blijkt dat 81% van de ondernemers met niet-essentiŽle winkels invoering van het corona toegangsbewijs met identiteitscheck onacceptabel vindt.
lees verder
Online trendlezing
Trendanalist Niek De Prest heeft de online trendlezing 'Times' georganiseerd, een presentatie van de 2022 trends, in samenwerking met de vakbeurzen Interieur Collectie Dagen (Incoda) en Trendz.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden