Euretco neemt Skandia over
Euretco, moederbedrijf van DGN retail, bekend van de franchiseformules Hubo en Multimate, heeft recent het gereedschapmerk Skandia overgenomen van THR uit Apeldoorn.
lees verder
Ceo Riviera Maison opgestapt
De ceo van Rivičra Maison, Annemarie Uleman, is na ruim een jaar opgestapt vanwege een verschil van inzicht over de te varen koers. Dat meldt de interieurdecoratieketen.
lees verder
 
Hannover Consultancy wordt Global Fairs
lees verder
Interieurbranche floreert in 2019
We wisten het natuurlijk al via het CBS, maar 2019 was een uitstekend omzetjaar voor Nederlandse woonwinkels, ook volgens Inretail. Vorig jaar waren de verschillen in cijfers groter.
lees verder
Extra openingsdag DWI
Maandag 2 maart is het weer MarketdayXL of TradeMondayXL in De Woonindustrie (DWI), waarbij ook de afdelingen Home&Living, Verlichting en Slapen geopend zijn. Zondag 8 maart is er een extra openingsdag.
lees verder
 
Expansie Fest
lees verder
 
Take a Seat Please failliet
lees verder
Woonretail 2019 groeiwinnaar
De Nederlandse detailhandel heeft in 2019 3,4% meer omzet geboekt dan vorig jaar, online bijna 17%. Het volume nam met 2,5% toe. December scoorde +5,1%. De interieurbranche is de grote winnaar in 2019.
lees verder
Duurzaam Heimtextil 2020
62.970 Vakbezoekers van over de hele wereld bezochten Heimtextil 2020. Op de internationale vakbeurs voor woning- en contracttextiel stond duurzaamheid centraal.
lees verder
Voorjaar in veelzijdig ETC
Op maandag 3 en dinsdag 4 februari vond de voorjaarseditie van de ETC Design Experience plaats. Er werd een jubileum gevierd, er werden plannen gesmeed en er was vooral veel moois te zien van de exposanten.
lees verder
Trends bij NII volgens Skalska
Op 2 april wordt weer de trenddag van het Nederlands Interieur Instituut (NII) gehouden, waar Zuzanna Skalska haar trendverhaal Legacy presenteert.
lees verder
Nieuws op voorjaarsbeurs DWI
De voorjaarsbeurs in De Woonindustrie (DWI) gaat op 9 februari van start. Op het gebied van meubelen en karpetten bied Left Label Collections veel nieuws. Slaapexposant Cox Slaapcomfort is ook weer aanwezig met noviteiten.
lees verder
Woonwinkel Kaky verhuisd
Woonwinkel Kaky is per 1 februari verhuisd naar een nieuwe, grotere locatie in Almere Centrum aan de Schutterstraat 10.
lees verder
 
Lezing Orac op voorjaarsbeurs ETC
lees verder
Desso Tarkett nieuw op DWI
Met minder dan twee weken te gaan meldt De Woonindustrie (DWI) alweer verschillende nieuwkomers. Op de Voorjaarsvakbeurs, die van zondag 9 februari tot en met woensdag 12 februari 2020 plaatsvindt, primeurt onder meer Desso Tarkett.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden