Groei detailhandel 7,6%
De Nederlandse detailhandel heeft ook in september weer geplust, met 7,6%. De prijzen ging tevens omhoog want het volume steeg met 5,5%. En kon een andere branche de groei van het interieur bijhouden?
lees verder
Dieptepunt bezoek binnensteden
Dramatische ontwikkelingen naar aanleiding van het angstbeleid van de overheid: volgens Inretail zijn er in de herfstvakantie bijna 50% minder bezoekers geweest in de Nederlandse binnensteden ten opzichte van vorig jaar.
lees verder
Meubelbeurs Brussel gaat toch door!
Er komt in 2020 toch nog een Meubelbeurs Brussel: een maand later dan oorspronkelijk gepland wordt het mogelijk de beurs digitaal te bezoeken!
lees verder
IMM wordt hybride beurs
In september was organisator Koelnmesse nog optimistisch, vakbeurs IMM zou gewoon door gaan in januari 2021. Nu het Corona virus overal weer opleeft krijgt de beurs echter wel een andere vorm. Een hybride beurs, waarbij tentoonstelling en digitaal platform elkaar aanvullen.
lees verder
Antwerp Design Days Victors en Creadis
De Belgische agentuurbedrijven Creadis en Victors organiseren van 9-20 november de Antwerp Design Days. Pers, professionele klanten en relaties kunnen dan exclusief én coronaproof de nieuwste producten van hun merken ontdekken.
lees verder
Trendlezing BNS Crisp in ETC
Op 9 november is BNS Crisp te gast in het ETC Design Center Europe. Hier organiseert de vereniging voor stylisten een lezing over de nieuwe Heimtextil trends. Nothing New, Everything New.
lees verder
Les over trends bij Inretail en NIA
Samen met trendwatcher Aafje Nijman schetst Inretail de toekomstige woontrends. Digitalisatie, flexibiliteit en verbinding oefenen hier volgens de brancheorganisatie veel invloed op uit. Woonleden kunnen hier meer over leren tijdens het kennisuurtje van 9 november. In deze maand wordt ook een 1-daagse cursus van NIA Academie gegeven.
lees verder
Veel nieuws bij DPA
De showroom van Design Post Amsterdam (DPA) is weer open. Alleen op afspraak zijn klanten welkom om het nieuws van designmerken als Arco, Arper, Casala, Eikelenboom, Kvadrat en Montis te ontdekken.
lees verder
 
Kennismaken met Das Haus ontwerpers
lees verder
Poelhekke stopt bij Made
Bij een reorganisatie van de online interieurwebwinkel Made.com stopt de Benelux-directeur ermee.
lees verder
 
Jan des Bouvrie overleden
lees verder
Think Ultimate Interiors
Hoe wonen de ontwerpers zelf? Voor slechts € 25,00 binnen kijken in de persoonlijke interieurs van interieurprofessionals die daar normaal in hun werk anderen mee helpen en adviseren.
lees verder
IMM lanceert #betterstartnow
We wachten niet op de terugkeer van de goede oude tijd. We zijn actief bezig met het ontwerpen van een nieuwe. Dit zegt organisator van vakbeurs IMM, de Koelnmesse. Om dit te onderstrepen start de #betterstartnow-campagne.
lees verder
Groei retail weer 10 procent
De Nederlandse detailhandel heeft het met een plus van ruim 10% in augustus opnieuw uitstekend gedaan. Het was de op een na grootste groei sinds 2005.
lees verder
DDW fysiek afgeblazen
De DDW (Dutch Design Week) die van 19-27 oktober gehouden zou worden gaat niet door vanwege een noodverordening van burgemeester John Jorritsma.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden