Klomp mede-eigenaar Your Floor
Sinds 15 februari is Berry Klomp mede-eigenaar van groothandel Your Floor. Formeel vanaf 1 januari, maar nu zijn de officiŽle documenten ook getekend.
lees verder
De zes IMM trends voor 2021-22
Welke effecten heeft de coronapandemie op het interieur? Welke trends zijn van invloed op de ontwikkeling en productie van meubels? En welke impact hebben de maatschappelijke veranderingen op het consumentengedrag in de interieurmarkt?
lees verder
OntwerpTalents in het zonnetje
De winnaars van de jaarlijkse ontwerpwedstrijd van IMM, de Pure Talents Contest, zijn bekend. Nu IMM dit jaar niet doorgaat krijgen de winnaars een online podium en hier werkt Interieurjournaal graag aan mee. Jong, creatief talent verdient het immers om gezien te worden!
lees verder
Deel DWI vakdagen verschoven
Hoewel de Britse variant van het corona-virus nog altijd geen potten kan breken, is de angst daarvoor wel de reden om een deel van de Voorjaarsvakdagen van DWI (De Woonindustrie) te verplaatsen.
lees verder
 
Nieuwe labels bij Design Lines
lees verder
Inretail organiseert retaildebat
Inretail organiseert 15 februari van 18-19:00 uur het Nationaal Retail Debat met vier politieke partijen: VVD, GroenLinks, CDA en PvdA. Er staat grote druk op de detailhandel en er is perspectief nodig.
lees verder
Grote bestedingen aan thuiswerkplek
Ruim twee op de vijf (44%) thuiswerkers in Nederland hebben tijdens de coronacrisis kantoorproducten gekocht voor de thuiswerkplek. De helft van alle thuiswerkers (48%) heeft geen bijdrage van de werkgever gekregen.
lees verder
Omzetkrimp non-food in 2021
De omzet van de Nederlandse non-food detailhandel groeide in 2020, ondanks een krimp in december. Voor 2021 wordt een somberder scenario geschetst door ING.
lees verder
IMM toch op maandag
De internationale interieurbeurs IMM had voor de editie van 2022 de maandag en dinsdag geschrapt als handelsdag voor de beurs. Tegen die beslissing is een breed protest gekomen, hetgeen ertoe heeft geleid dat beide dagen weer terugkomen.
lees verder
Nieuwe showrooms Henge
Henge heropent de monobrandruimte in Beiroet en kondigt de opening aan van een compleet nieuwe showroom in BelgiŽ, samen met partner Obumex.
lees verder
Eerste stap voor winkels
De regering heeft tijdens een persconferentie gisteren bekend gemaakt dat niet - essentiŽle winkels een click & collect functie kunnen krijgen vanaf 10 februari. Deze regeling is wel aan strenge regels gebonden.
lees verder
HMC start opleiding keukenmonteur
In het schooljaar 2021/2022 gaat het Hout- en Meubileringscollege (HMC) een nieuwe opleiding tot keukenmonteur starten. Het gaat in eerste instantie om een 2-jarige BBL opleiding (MBO nivo 2), waarbij ook een 1-jarige bedrijfsopleiding voor zij Ė instromers wordt aangeboden.
lees verder
 
Afhaalmogelijkheid dooddoener
lees verder
Pensioen voor Koeken
Afgelopen vrijdag heeft algemeen directeur Renť Koeken van Peitsman afscheid genomen van de grossier uit Rotterdam.
lees verder
Omzet retail 2020
De omzet van de Nederlandse detailhandel groeide in 2020 met de op een na hoogste groei in deze eeuw! Ondanks een krimp in december.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden