Imm 2022: volle kracht vooruit
Over 10 weken opent interieur vakbeurs Imm weer zijn deuren. Zo'n 600 bedrijven uit 51 landen worden van 17-23 januari in Keulen verwacht, 75% van buiten Duitsland.
lees verder
Merken, makers en zaken van morgen
[Sponsored artikel] De imm cologne wordt gehouden van 17 tot 23 januari 2022 in Keulen. Ervaar de grote merken en makers op locatie, ontmoet oude en nieuwe zakenpartners face-to-face en bereid het bedrijf voor op de toekomst.
lees verder
Woontrend 2022 - Fresh Start
Onlangs presenteerde Inretail de woontrends voor 2022, voortkomend uit de tijdgeest Calibrate. In een serie van vier artikelen zullen deze behandeld worden, vandaag de eerste: Fresh Start.
lees verder
Belgische meubelindustrie groeit
De Belgische meubelsector voelde de impact van de coronapandemie in het eerste half jaar van 2020 met volle kracht. De sluiting van meubel- en slaapspeciaalzaken en de lockdown in binnen- en buitenland zorgden voor een forse omzetdaling die daarna deels werd goedgemaakt.
lees verder
Gezamenlijke promotie Coronaregels
Bedrijven, vertegenwoordigd door 25 branche-organisaties, slaan handen ineen voor promoten corona-basisregels. Ook Inretail heeft zich hierbij aangesloten.
lees verder
Cursus akoestiek
Een goede akoestiek wordt steeds belangrijker gevonden. Er is volgens kennisplatform Office Academy tegelijkertijd is er nog veel onzekerheid. Aan welke eisen moet een goede akoestische (werk)omgeving voldoen? En welke regels zijn er voor de verschillende materialen?
lees verder
QR code voor 80% retailers onacceptabel
Uit een representatieve peiling van Inretail blijkt dat 81% van de ondernemers met niet-essentiële winkels invoering van het corona toegangsbewijs met identiteitscheck onacceptabel vindt.
lees verder
Online trendlezing
Trendanalist Niek De Prest heeft de online trendlezing 'Times' georganiseerd, een presentatie van de 2022 trends, in samenwerking met de vakbeurzen Interieur Collectie Dagen (Incoda) en Trendz.
lees verder
Bestuurswisselingen VIIA
De Vereniging Interieur Importeurs & Agenten (VIIA) nam tijdens de ledenvergadering op vrijdag 22 oktober jongstleden in Eindhoven afscheid van Christel Janssen als voorzitter van de VIIA.
lees verder
 
Meubelbeurs Brussel bijna van start
lees verder
 
Interieur koploper online groei
lees verder
Investering in Riverdale
Participatiemaatschappij Nederlands Merkgoed investeert in home en living merk Riverdale; investering en nieuwe strategische koers werpen reeds eerste vruchten af.
lees verder
Bijzondere zwevende trap
Doornekamp Woodspecials maakt letterlijk alles van hout. Van grote, unieke kunstwerken voor wereldtournees tot architectonische gevelelementen. Voor interieur of exterieur. Dit vroeg volgens het bedrijf ook om een bijzondere trap in het eigen pand.
lees verder
Interieur retail september matig
De Nederlandse detailhandel heeft in september 4 procent meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 2,7% hoger. Maar het interieur scoorde voor het eerst sinds lange tijd deels negatief.
lees verder
Jysk geeft kerstcadeautjes
Dit jaar geeft het Deense interieurbedrijf Jysk twee kerstcadeaus. Christian Schirmer, Country Manager Jysk Duitsland: 'We hebben besloten om al onze 960 winkels in Duitsland dit jaar op 24 december gesloten te houden.'
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden