2e editie MDXL Project & Interieur
lees verder
 
Focus op FFDD deelnemers
lees verder
Ceo Ikea Nederland vertrekt
Eind maart vertrekt Paul de Jong als ceo van Ikea Nederland. Hij gaat ‘een nieuwe uitdaging buiten Ikea aan’.
lees verder
Sterke groei detailhandel januari
De Nederlandse detailhandel is in januari sterk gegroeid, vooral door de non-food sector. Omzet online daalde behoorlijk.
lees verder
 
Whoppah wil groeien door overnemen
lees verder
Richard Lampert overgenomen
Na 30 jaar meubelgeschiedenis is Richard Lampert overgenomen door de Labelfarm Group. Michael Groth neemt de leiding van het bedrijf op zich.
lees verder
Highlights Milaan Design Week
Trendanalist Christine Boland en kleurexpert Marie-Gon gaan samen zes dagen naar Milaan. Daarna springen ze op 25 april op het podium om een wervelende live presentatie te geven voor iedereen die met interieurs te maken heeft.
lees verder
Nieuwe designbeurs Kortrijk
In Kortrijk wordt dit najaar een gloednieuw interieurevent gehouden: Design Nation. De nieuwe designbeurs is gepland van 19-20 oktober 2023.
lees verder
Wehkamp start met retourkosten
Wehkamp laat klanten binnenkort retourkosten betalen. Ceo Graham Harris van de webwinkel kondigt dat aan in het Algemeen Dagblad. Hij noemt het aantal teruggestuurde items 'shocking'.
lees verder
Consumenten minder negatief
Consumenten waren in februari opnieuw minder pessimistisch dan een maand eerder. Het consumentenvertrouwen is echter nog uitzonderlijk laag.
lees verder
Woningmarkt koelt verder af
Matrixian publiceert de nieuwste kwartaalcijfers die aantonen dat de woningmarkt verder afkoelt. Het onderzoek laat onder andere zien dat verkoopprijzen dalen, het aantal te koop staande woningen toeneemt en het overbieden sterk afneemt.
lees verder
 
Nieuwe flagshipstore Revised
lees verder
Ambitieuze Rebellenclub
In 2018 startte de Rebellenclub als shop-in-shop van Loods 5 voor op maat gemaakte meubels. Inmiddels telt het bedrijf vier vestigingen en opent binnenkort een vijfde in Den Bosch. De ogen zijn verder gericht op uitbreiding naar België.
lees verder
 
Samenwerking Rietveld en Hay
lees verder
Geen recessie
De Nederlandse economie is in het vierde kwartaal gegroeid, waardoor er geen sprake is van een recessie, twee negatieve kwartalen achter elkaar.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden