Beschermende hoeslakens
[Sponsored artikel] - Dekbed-Discounter, onderdeel van Jamani, is een online winkel met een uitgebreid assortiment aan producten voor in de slaapkamer. Het bedrijf, vooral bekend van dekbedovertrekken, levert onder ook hoeslakens.
lees verder
 
Vertrouwd Salone del Mobile
lees verder
Interieurretail maart weer prima
De Nederlandse detailhandel heeft in maart 8,8% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 3,7% hoger. Non food groeide flink, interieur ook, maar bleef opnieuw wat achter binnen de non-food.
lees verder
Cornator wordt Trimit
IT bedrijf Cornator wijzigt zijn naam naar Trimit. Deze naamswijziging is onderdeel van een strategie om alle bedrijven in Denemarken, Noorwegen, Duitsland, Zwitserland en Nederland samen te voegen tot één internationale Trimit Group.
lees verder
 
Nieuwe deelnemers Incoda
lees verder
 
Zomernetwerkborrel Interieur Club
lees verder
400 Aanmeldingen Orgatec
Bijna 400 bedrijven van over de hele wereld hebben zich tot nu toe aangemeld voor Orgatec 2022. Uit de grote belangstelling van bedrijven blijkt volgens de Koelnmesse hoe sterk de wens is om van 25–29 oktober persoonlijk met elkaar in gesprek te gaan en creatieve oplossingen te zien en uit te proberen.
lees verder
Goed schoonmaken
[Sponsored artikel] - Het is voorjaar. Tijd voor een grote schoonmaak. Zelf geen zin of het meer structureel aanpakken? Dat kan ook door het inhuren van een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf.
lees verder
 
Euretco verdwijnt
lees verder
Broedertwist bij Betap
Het Financiële Dagblad publiceerde een uitgebreid artikel over de ruzie tussen de broers Johan en Arend van Lente, eigenaren van Betap.
lees verder
 
Slijkhuis Design 100 jaar
lees verder
 
Aanbieding MDXL Project & Interieur
lees verder
 
Nieuw programma over designers
lees verder
Leenbakker en Kwantum te koop
Het moederbedrijf van Leen Bakker en Kwantum wordt te koop gezet, zo meldt de Telegraaf vandaag.
lees verder
Belgium is Design terug in Milaan
Belgium is Design promoot Belgisch designtalent op internationaal vlak. In dit opzicht is de Internationale meubelbeurs van Milaan, die dit jaar haar 60ste verjaardag viert, het belangrijkste evenement voor Belgium is Design.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden