Trendlezing Zuzanna Skalska online
lees verder
DWI Marketdays weer van start
DWI (De Woonindustrie) gaat weer van start met de Marketdays. Oorspronkelijk waren zij opgeschort tot 1 juni, maar er is ervoor gekozen om hier al eerder weer mee te beginnen, waarbij vooraf aanmelden verplicht is.
lees verder
 
Woonretail groei BC
lees verder
Circulair textiel van Saxcell
Saxcell, een spin-off van hogeschool Saxion, gaat in een nieuwe productiefaciliteit hoogwaardig textiel maken op basis van gebruikt textiel. In Enschede worden oude katoenvezels door een duurzaam recycleproces omgezet in nieuwe cellulosevezels voor het nieuwe textielvezel Saxcell.
lees verder
Overname Sanoma goedgekeurd
De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft vrijdag de in december aangekondigde overname van Sanoma Media Netherlands en Aldipress door DPG Media goedgekeurd.
lees verder
Home Center koopt webshop
Woonboulevard Home Center Wolvega heeft een failliete interieurwebshop gekocht en haalt daarmee de online-achterstand in.
lees verder
 
Egger Design Collectie 2020-2022
lees verder
Duurzame interieurawards Flinders
Totaalinrichter Flinders roept een nieuwe designwedstrijd in het leven. Met de organisatie van de Sustainable Interior Design Awards biedt het bedrijf een podium voor vernieuwend en duurzaam design dat een positieve impact heeft op mens en milieu.
lees verder
Twaalf miljard lucht
Er komt lucht voor de Nederlandse retail via aanvullende maatregelen in de vorm van een garantie van twaalf miljard. Dat maakte de Nederlandse overheid gisteravond bekend.
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder
 
Factorij steunt ondernemers
lees verder
Textielinitiatieven tegen corona
De coronacrisis heeft veel negatieve gevolgen. Moeilijke tijden halen in veel gevallen echter ook het beste in mensen naar boven. Verschillende bedrijven in de woonbranche zetten zich in om de crisis te bestrijden.
lees verder
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden