Kunststof Meneer Kozijn
[Sponsored artikel] - Meneer Kozijn is leverancier van kunststof kozijnen. Voor het vervangen van houten kozijnen voor kunststof of het plaatsen van nieuwe kunststof deuren en ramen.
lees verder
 
Geen consumenten in DWI
lees verder
Nominaties Pure Talents Contest 2021
Er komt in 2021 geen fysieke versie van vakbeurs IMM en LivingKitchen. Organisator Koelnmesse gaat echter door met de Pure Talents Contest voor jonge ontwerpers. Uit 862 inzendingen uit 59 landen zijn nu 26 genomineerden gekozen.
lees verder
Bouwtekeningen en advies
[Sponsored artikel] - WB4U staat voor We Build 4 You. Het bedrijf biedt allerlei diensten op het gebied van de bouw: tekeningen, berekeningen, advies, vergunningen en rapporten.
lees verder
Betaalbaar isoleren
[Sponsored artikel] - Isoleren kent veel voordelen. Het zorgt voor behaaglijke warmte in de winter, maar houdt een gebouw ook koel in de zomer en verhoogt bovendien de waarde.
lees verder
DWI blijft open
Het Nederlandse kabinet heeft maandagavond nieuwe maatregelen afgekondigd, die de Covid-19 besmettingen aan banden zou moeten leggen. Het bezoeken van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein blijft gelukkig mogelijk.
lees verder
 
Cadeaus van Marie-Gon
lees verder
Trade Mart met Markettime
De Trade Mart Brussels heeft een overeenkomst getekend met Markettime, een applicatie voor een digitaal marktplaatsplatform dat het totale systeem van vraag en aanbod ondersteunt.
lees verder
 
Lockdown desastreus voor winkels
lees verder
Together we Showup later
De voorjaarseditie editie van Showup wordt een maand later gehouden dan oorspronkelijk gepland. De nieuwe data zijn 14-15 maart 2021 in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen.
lees verder
Corona gekte
In Duitsland komt er een lockdown. In Frankrijk geldt er zelfs al een avondklok vanaf 20 uur 's avonds. En in Nederland ligt nu het scenario van winkelsluiting weer op tafel. Het coronavirus lijkt vooral waanzin te brengen.
lees verder
Cao akkoord non-food retail
Op 7 december is een akkoord bereikt over de nieuwe Nederlandse cao retail non-food die op 1 januari aanstaande ingaat. De looptijd van deze overeenkomst voor de detailhandel is tot 1 juli 2022.
lees verder
 
Mondkapjesboete voor klant
lees verder
Meubelbeurs Brussel Digitaal
Van maandag 7 tot woensdag 9 december 2020 kan de Meubelbeurs Brussel digitaal bezocht worden. Er is dagelijks de mogelijkheid live gesprekken te voeren.
lees verder
Op naar de ICG-Show
Meer dan 2.000 exposanten uit 63 landen hebben zich al aangemeld voor de International Consumer Goods Show (ICG-Show). Deze vakbeurs combineert eenmalig Ambiente, Christmasworld en Paperworld van 17 tot 20 april 2021 in Frankfurt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden