Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
2019 slecht voor Westwing
Was 2018 nog winstgevend voor Westwing, over 2019 scoorde de interieurwebwinkel een slecht resultaat.
lees verder
 
DWI vroeger open
lees verder
Samenwerking Soho en Pierre Frey
Soho Home en Pierre Frey lanceren samen een collectie van textiel en meubeldesign voor de lente van 2020. Soho House viert dit jaar zijn 25e verjaardag en grijpt dit jubileum aan om samen met Pierre Frey een hele collectie samen te stellen.
lees verder
 
Trade centra geopend
lees verder
Roep brancheorganisaties om solidariteit
Nederlandse brancheorganisaties roepen op tot onderlinge solidariteit en coulance, zo meldt Inretail-directeur Jan Meerman namens Inretail, Modint, ANWR-Garant, CBM, FGHS, FNLS en VIMAGRO.
lees verder
Beter Bed tevreden over 2019
Ondanks een verlies van maar liefst € 4,2 miljoen is Beter Bed tevreden over de succesvolle herstructurering in 2019, waardoor het beddenconcern klaar is voor 2020.
lees verder
Personeelshuffle bij Mintjens
Mede-ceo Peter Pelicaen en marketing coördinator Caroline Broeckx zijn vertrokken bij Meubelfabrikant Karel Mintjens uit Westmalle. Ook Commercieel directeur Edward Mintjens had dat eerder al gedaan.
lees verder
Familieruzie bij Schramm
Er is heibel bij slaapkamerfabrikant Schramm Werkstätten. Mede-eigenaar Susanne Schramm heeft haar broer Alex aan de kant geschoven en de leiding van het familiebedrijf op zich genomen. Vanaf 1 april samen met Bernd Schellenberg.
lees verder
Het voorjaar bij Rozablue
Rozablue is een fairtrade home & lifestylemerk, dat wordt gemerkt door handgestempelde dessins. Handmatig printen vakmannen uit India de katoenen stof met een houten blok.
lees verder
Bruno naar Ruf Betten
Vorige mand is online matrassenleverancier Bruno overgenomen door Ruf Betten uit Rastatt.
lees verder
 
DWI dicht tot 1 april
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden