Bankroet Recor onafwendbaar
Twee resterende partijen die geïnteresseerd waren om de in moeilijkheden verkerende meubelfabrikant Recor over te nemen zijn afgehaakt. Daardoor lijkt een faillissement een kwestie van tijd.
lees verder
 
Najaar bij Mrs.Me
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
 
Beds & Bedding terug in Almere
lees verder
Recor deels gered
De kleinzonen van oprichter Corthouts nemen een deel van de meubelfabrikant Recor in Hasselt over en verhuizen het bedrijf naar Genk.
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder
Polipol koopt Oschmann
Met de overname van alle verkoop- en marketingrechten van Oschmann Comfort Betten is Polipol ook in bedden gestapt.
lees verder
Weer topgroei detailhandel
De Nederlandse detailhandel heeft het met een plus van 9,8% in juni weer uitstekend gedaan, zelfs nog beter dan in mei.
lees verder
Geen Basf-miljoenen Beter Bed
De rechtbank in 's-Hertogenbosch heeft de schadevergoedingseis van Beter Bed ten aanzien van Basf afgewezen. Beter Bed eiste € 2 miljoen van het chemieconcern.
lees verder
Namen Vakbeurs Slapen bekend
Er wordt steeds meer duidelijk over Vakbeurs Slapen. Deze slaapbeurs vindt plaats tijdens de Vakdagen in DWI (De Woonindustrie), van 13-15 september en 21-22 september. De namen van de 27 slaapmerken, zijn nu bekend.
lees verder
 
Digitale beurs Orderchamp
lees verder
Woonbranche profiteert van corona
De omzetstijging in de Nederlandse interieurbranche is volgens non-food retail brancheorganisatie Inretail in het tweede kwartaal ongekend hoog: maar liefst 16,3% in de plus.
lees verder
Inspiratie en lezing in ETC
Wat zijn dé kleuren van het jaar 2020? Welke ontwikkelingen zijn er gaande op het gebied van interieur en exterieur? Tijdens de ETC Design Experience van 20–22 september is het antwoord te vinden in Culemborg.
lees verder
Hotelgevoel op een Beddenleeuw
Met Beddenleeuw creëert u het ultieme hotelgevoel in uw eigen slaapkamer. Niet alleen in de vakanties, maar altijd kunt u dat luxe hotelgevoel in uw eigen slaapkamer hebben. - [sponsored artikel]
lees verder
Nieuwe (slaap)namen voor DWI
De Vakdagen van De Woonindustrie zien er steeds beter uit. Al 27 slaapmerken hebben zich aangemeld voor deelname, en ook verschillende andere merken komen voor het eerst naar Nieuwegein, of keren terug.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden