Christian Fischbacher 200 jaar
Stoffenediteur Christian Fischbacher viert dit jaar het 200-jarig jubileum. Het familiebedrijf brengt daarvoor een verjaardagscollectie uit.
lees verder
Beurzen!
Het nieuwe jaar is begonnen en dus is het weer tijd voor beurzen! Als eersten trappen af de decoratiebeurs Trendset München en de textielbeurs Heimtextil Frankfurt.
lees verder
Vroomshoop blijft toch open
Vroomshoop Meubelen zou stoppen aan het einde van dit jaar, maar er is toch een mogelijkheid gevonden om het bedrijf van eigenaar Hennie van der Most te continueren.
lees verder
Thonet 200 in 2019
In 2019 viert Thonet, de meubelfabrikant uit Frankenberg, zijn 200-jarig jubileum. Dat is meestal reden om een klassiek model door bekende ontwerpers te laten restylen. Zo ook bij Thonet.
lees verder
 
Ook boxsprings bij Matt Sleeps
lees verder
Trendz + Intirio met top-aanbod
Het wordt een bijzondere happening eind januari in Gent: de eerste accessoire-beurs Trendz Belgium en tegelijkertijd een knusse editie van Intirio met een top-aanbod qua merken.
lees verder
 
Fijne feestdagen en een mooi 2019!
lees verder
Wellemöbel weer failliet
Opnieuw een schok in de Duitse meubelindustrie: Wellemöbel moest afgelopen week het faillissement aanvragen.
lees verder
 
Van Til terug in centrum Alkmaar
lees verder
Elfjes ontwerpen kerstbank
Ho, ho, ho! Met de Kerstbank ontwerper van Colijn IT kan je de Kerstman helpen! Ontdek de ware elf in jezelf en help deze bank te 'ver-Kerstmissen' met jouw ontwerpskills!
lees verder
DBC M-Line is om
DBC introduceert nu ook een one-size-fits-all matras: Wave by M Line. Verkrijgbaar bij Beter Bed-winkels, geselecteerde dealers en online.
lees verder
 
Imm Cologne komt eraan
lees verder
Fonq doet weer VT Wonen
Fonq wordt per april licentiepartner van VT Wonen en gaat opnieuw de gehele logistiek en klantenservice voor het interieurlabel doen.
lees verder
Swiss Sense met VT Wonen
Swiss Sense introduceert een nieuwe collectie in samenwerking met VT Wonen: de Lifestyle by VT Wonen boxsprings-collectie.
lees verder
Vossen licentiepartner Esprit
Vanaf 1 juli 2019 zal de Oostenrijkse fabrikant Vossen een collectie badmode van modebedrijf Esprit gaan voeren. Essenza Home blijft wel de bedmode doen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden