West-Vlaamse huisshow in mei
Drie meubelproducenten uit West-Vlaanderen organiseren gezamenlijk van 8-11 mei een huisshow op hun locaties in Kuurne, Wevelgem en Izegem.
lees verder
 
Beter Slapen ID
lees verder
 
Bijna tijd voor Showup
lees verder
Elke week een nieuwe sfeer
Het nieuwe merk Moodit heeft de mooiste kleuren bed- en badlinnen in de collectie.
lees verder
 
Maak kennis met de trends 2023
lees verder
Klaarwakker Sleep Cologne
De datum is bekend, van 8–10 mei organiseert Koelnmesse het pop-up evenement Sleep Cologne. Volgens de gastheer zijn maar weinig platforms efficiënter of beter geschikt om business te genereren, inspiratie te bieden en een nieuwe impuls te geven dan een gespecialiseerde vakbeurs.
lees verder
Registratie circulaire matrasketen
'Een nieuw leven voor elke matras.' Dat is het credo. De matrassector start dit jaar met serieuze inspanningen om de keten circulair te maken. Die zijn niet vrijblijvend en de verantwoordelijkheid ligt bij alle partijen in de keten.
lees verder
Nieuwe DWI evenementen
Pak de agenda er maar bij, want de data van aankomende evenementen in De Woonindustrie zijn bekend.
lees verder
Stijging winst en omzet Beter Bed
Beter Bed heeft afgelopen jaar meer winst geboekt. Ook de omzet van het beursgenoteerde bedrijf uit Uden nam toe.
lees verder
LS Bedding staat te koop
Het matrassenbedrijf LS Bedding staat te koop. LS Bedding is vooral actief in de Benelux, maar de producten worden ook verkocht in Duitsland en in Frankrijk.
lees verder
Hybride matras
Het hybride matras van Caap’ by De Witte Lietaer is een uitstekende keuze. Het is geschikt voor elk lichaamstype en ondersteunt je optimaal.
lees verder
Verlies voor Made.com
In 2021 leed meubelretailer Made.com een verlies van £ 31,4 miljoen (ongeveer € 37,9 miljoen), zo meldt het Britse RetailGazette. Als reden hiervoor wijst het bedrijf de verstoring van de toeleveringsketen aan.
lees verder
Drie stappen richting Imm
De industrie heeft volgens organisator Koelnmesse nieuwe ideeën nodig voor de toekomst. Daarvoor zijn drie pop-upformaten exclusief voor dit jaar ontwikkeld: Sleep Cologne in mei, Home meets Spoga+gafa in juni en Pure en Orgatec in oktober.
lees verder
Recordomzet Emma
Emma – The Sleep Company zet de stijgende lijn in 2021 voort: met een groei van 59% boekte het slaapmerk € 645 miljoen euro (2020: € 405 miljoen euro) omzet.
lees verder
Interieurretail januari top
De Nederlandse detailhandel heeft in januari 17,2% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 13,9% hoger. Non food groeide enorm, interieur ook, maar bleef toch achter?
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden