Merken, makers en zaken van morgen
[Sponsored artikel] De imm cologne wordt gehouden van 17 tot 23 januari 2022 in Keulen. Ervaar de grote merken en makers op locatie, ontmoet oude en nieuwe zakenpartners face-to-face en bereid het bedrijf voor op de toekomst.
lees verder
 
Balthazars Meubelbeurs Brussel 2021!
lees verder
B Bright van Beter Bed
Slapen is iets persoonlijks; geen twee mensen of hun lichaam is hetzelfde. Hiervoor introduceert Beter Bed het nieuwe product B Bright.
lees verder
QR code voor 80% retailers onacceptabel
Uit een representatieve peiling van Inretail blijkt dat 81% van de ondernemers met niet-essentiŽle winkels invoering van het corona toegangsbewijs met identiteitscheck onacceptabel vindt.
lees verder
Bestuurswisselingen VIIA
De Vereniging Interieur Importeurs & Agenten (VIIA) nam tijdens de ledenvergadering op vrijdag 22 oktober jongstleden in Eindhoven afscheid van Christel Janssen als voorzitter van de VIIA.
lees verder
 
Meubelbeurs Brussel bijna van start
lees verder
 
Interieur koploper online groei
lees verder
JWR Bedden deelt nieuws
In september stond JWR Bedden op De Woonindustrie met de merken Rowa en Selecta en op de M.O.W. met het merk Nehl. Hierbij een greep uit het nieuws van de verschillende merken.
lees verder
Interieur retail september matig
De Nederlandse detailhandel heeft in september 4 procent meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 2,7% hoger. Maar het interieur scoorde voor het eerst sinds lange tijd deels negatief.
lees verder
Jysk geeft kerstcadeautjes
Dit jaar geeft het Deense interieurbedrijf Jysk twee kerstcadeaus. Christian Schirmer, Country Manager Jysk Duitsland: 'We hebben besloten om al onze 960 winkels in Duitsland dit jaar op 24 december gesloten te houden.'
lees verder
Turkse kussens van Bonna
Foamkussens worden volgens Bonna vooral in China geproduceerd. Door de huidige instabiele aanvoer en extreem hoge vrachtkosten, wordt het echter weer interessant om foamkussens vanuit Europa te halen.
lees verder
Nieuwe exposanten Brussel 2021
In de komende editie van de Meubelbeurs Brussel van 7-10 november zijn er veel nieuwe exposanten, waaronder de hier genoemde voorbeelden.
lees verder
 
Meubelbeurs Brussel 2021 komt eraan
lees verder
V&D neemt HomeDeco over
Webwinkel HomeDeco is overgenomen door V&D. De warenhuisketen, die alleen nog online opereert zeg dat zijn totale omzet hiermee op ruim 25 miljoen euro uitkomt.
lees verder
Impuls voor matrasrecycling
Vijf grote matrasproducenten - Beter Bed, Swiss Sense, Ikea, Hilding Anders en Koninklijke Auping - introduceren stichting Matras Recycling Nederland (MRN).
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden