Limited Edition Essential bed
Koninklijke Auping viert dit jaar het 10-jarig jubileum van het Essential bed. De Auping Essential - het eerste recyclebare bed ter wereld - werd in 2012 ontworpen door het designerduo KŲhler & Wilms en werd uitgebracht in een fel gele kleur.
lees verder
Nieuwe voorzitter Namev
Agentuurvereniging Namev heeft een nieuwe voorzitter. Arnold Desmedt gaf de functie door aan Bart Monteyne. Omdat Desmedt meer dan 16 jaar voorzitter was en de vereniging dit jaar veertig jaar bestaat werd een feestje gevierd.
lees verder
Serieuze problemen bij Made
De Financial Times meldt dat Made.com in de financiŽle problemen zit. Vorig jaar leed het interieurplatform £ 31,4 miljoen verlies en er is geen verbetering in zicht.
lees verder
Uitbreiding Home24 marktplaats
De Duitse online meubelverkoper Home24 breidt zijn onlangs gelanceerde marktplaats alweer uit over de eigen landsgrens. Later dit jaar moet het platform ook live zijn in Frankrijk en de gehele DACH-regio.
lees verder
Aai stopt
Na tien jaar neemt Annemarie Mulder Vlaming afscheid van Aai Made with love. Een moeilijk besluit aangezien ze het afgelopen decennium elke dag met passie en plezier aan Aai heeft gewerkt.
lees verder
 
Meubelbeurs Brussel blog
lees verder
Het beste matras
[Sponsored artikel] - Het uitkiezen van een goed matras kan in sommige gevallen een beste zoektocht zijn. Zo zijn er in eerste instantie ontzettend veel verschillende matrassen, waaruit je kunt kiezen.
lees verder
Beter Bed City geopend
Beter Bed City, het nieuwste winkelconcept van Beter Bed, is uitnodigend, laagdrempelig en compact. De eerste is deze week geopend.
lees verder
Lots of Textiles en Brinkhaus
Lots of Textiles vertegenwoordigt sinds 1 augustus jongstleden alle sales activiteiten voor Brinkhaus dekbedden en hoofdkussens in Nederland!
lees verder
DBC distribueert Adova
Adova Benelux stelt DBC International aan als exclusief distributeur voor Nederland en Vlaanderen.
lees verder
 
Interieurretail weer matig
lees verder
Home Discounter failliet
Woonwebwinkel Home Discounter is afgelopen week failliet verklaard. Zowel de webshop als de recent geopende fysieke winkel is voorlopig gesloten.
lees verder
Warmlopen voor DWI
Over minder dan een maand vinden de DWI Vakdagen weer plaats, op 11-13 en 19-20 september. Opnieuw zijn nieuwe exposanten bekend gemaakt, net als standhouders die hun showroom uitbreiden.
lees verder
Verkopen meubelwinkels dalen fors
Uit de kwartaalcijfers van het CBS blijkt dat bouwmarkten, meubelwinkels en verkopers van wasmachines, keukens en consumentenelektronica worstelen met fors teruglopende verkopen, waarbij de omzet minder terugloopt vanwege de inflatie.
lees verder
 
Nieuwe directeur Meubelbeurs Brussel
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden