Uitbreiding distributie Emma
De online matrassenaanbieder Emma breidt zijn aanbod in Europa uit. Sinds februari zijn Emma-matrassen verkrijgbaar in alle 269 Jysk-winkels in Frankrijk, Groot-BrittanniŽ, Ierland, ItaliŽ, Portugal en Spanje
lees verder
Het daybed is terug
Het Finse Adea begon in 1994 met de productie van design meubilair. Het Bon Daybed van Adea verenigt volgens het bedrijf de best of both worlds: mooi om naar te kijken, heerlijk om je even op neer te vlijen.
lees verder
Goede nachtrust heel belangrijk
[Sponsored artikel] - Online retailer VidaXL biedt een breed scala aan producten in categorieŽn zoals huis & tuin, meubelen en sportartikelen. Waaronder ook producten voor een goede nachtrust.
lees verder
Filip Balcaen aandeelhouder Recticel
Baltisse, de investeringsmaatschappij van de Vlaamse industrieel Filip Balcaen, heeft een belang van 22,6% genomen in de schuimrubberfabrikant Recticel.
lees verder
NIeuwe slapen vakbeurs
De nieuwe slaapbeurs Besser Schlafen staat in het teken van gezond slapen en vindt voor het eerst plaats van 9 t/m 11 februari 2023 in Hannover.
lees verder
Inschrijven Meubelbeurs Brussel
Staat het al in de agenda? Het duurt nog even, maar van 6Ė9 november 2022 vindt Meubelbeurs Brussel weer plaats. De organisatie maakt bekend dat exposanten zich vanaf nu in kunnen schrijven.
lees verder
Retailvisie voor minister
Tijdens een werkbezoek van de nieuwe Nederlandse minister Adriaansens (Economische Zaken) in Rotterdam heeft Inretail een rapport aangeboden over de maatschappelijke waarde van de retail. Dit is inmiddels ook aan de tweede kamer aangeboden.
lees verder
Circulaire premium matrassen
Bedden- en matrassenfabrikant Auping streeft naar volledig circulair matrassenassortiment en introduceert premium circulaire matrassen.
lees verder
Wees welkom in De Woonindustrie
Het is zover, in De Woonindustrie (DWI) vinden de voorjaars Vakdagen plaats. Bezoek en ontmoet de exposanten, ontdek de nieuwste trends, ontwikkelingen en noviteiten. Dit kan op 6, 7, 8 en op 14 en 15 februari.
lees verder
Omzet retail 2021
Ondanks de corona-maatregelen is de omzet van de Nederlandse detailhandel in geheel 2021 gestegen. En ondanks de lockdown vanaf 19 december steeg december zelfs bovengemiddeld met 6,2%!
lees verder
Nieuwe Swiss Sense winkel
De Nederlandse beddenspeciaalzaakketen Swiss Sense, eigendom van de familie Diks - oprichter van Beter Bed - breidt verder uit. Het Brabantse familiebedrijf opent een nieuwe winkel in Veenendaal.
lees verder
Tips voor een droomslaapkamer
[Sponsored artikel] - We brengen heel wat uren door in onze slaapkamer. Om een droomslaapkamer te creŽren geeft The Night Store een aantal tips, zodat de klant zijn slaapkamer straks helemaal niet meer wil verlaten.
lees verder
LS Bedding zwaait CEO duo uit
1 Januari betekende bij LS Bedding niet alleen de start van een nieuw jaar, maar ook van een nieuw tijdperk. Na 20 jaar samen het bedrijf geleid te hebben, namen Peter De Meyer en Frank Verschuere afscheid als ceo van het bedrijf.
lees verder
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder
Meubelbeurs Milaan naar juni
Om het meeste te kunnen halen uit het evenement is Salone del Mobile uitgesteld naar juni. De 60e editie van de Milanese beurs vindt plaats van 7-12 juni 2022.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden