Eten bij Essenza
Essenza lijkt met de introductie van de herfst/wintercollectie de honger opnieuw te willen stillen met food.
lees verder
 
Vakbeurzen opgelucht
lees verder
Nu al herfst bij Pip
Voor de nieuwe Fall/Winter 2020 collectie neemt Pip Studio de consument mee op een avontuurlijke wandeling door het bos. Ze raakte ge´nspireerd door de verborgen schatten van de herfst.
lees verder
 
Emma over miljoen
lees verder
Verdriet bij Rauch
Vorige week was er totaal onverwacht een sterfgeval in de top bij de Duitse slaapkamermeubelfabrikant Rauch uit Freudenberg.
lees verder
Vooruit blikken met DWI
De Woonindustrie (DWI) blikt alvast vooruit naar de komende maanden. De Vakdagen komen eraan in september, met verschillende nieuwe exposanten. Ook geeft Monique van der Reijden exclusieve masterclasses.
lees verder
Nieuwe online beddenspeler
Sinds begin dit jaar is Hibboux een nieuwe naam op de Nederlandse slaapmarkt. Het bedrijf biedt online matrassen en beddengoed aan, van kussens tot dekbedden. Voor volwassenen en kinderen.
lees verder
 
Nieuwe matrasrecycling
lees verder
Veilig welkom Meubelbeurs
Welkom terug! Na een gedwongen periode van twee maanden stilstand starten meubelfabrikanten en -handelaars hun activiteit opnieuw op. De Meubelbeurs Brussel is er in november ook klaar voor, superveilig!
lees verder
Vegan bedden
Steeds meer beddenleveranciers produceren natuurlijke bedden. Maar Ecolife doet met haar matrassen nog een stap verder en heeft ook paardenhaar in de ban gedaan.
lees verder
Van Manen failliet
Een van de interieurzaken in het Van Manen Woonthema Centrum op de Willem Dreeslaan 2 in Barneveld is afgelopen vrijdag failliet verklaard.
lees verder
Online ontwikkelingen slapen
In korte tijd verschenen van Markdata.nl twee onderzoeken over de online ontwikkelingen met betrekking tot de slaapbranche. Volgens het onderzoeksbureau behalen slaapspeciaalzaken 5,1% van de omzet online, en werd in april 81% meer online gezocht naar slaapproducten.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
Cevilit weer verkrijgbaar
Het merk Cevilit en de belangrijkste kwaliteiten uit de Cevilit collectie zijn terug op de markt. Leverancier van het Cevilit-pakket wordt Smellink uit Delden.
lees verder
Opschorting voor Recor
Recor zit in grote problemen. Vorige week maandag is er door de Rechtbank in Antwerpen opschorting verleend aan de Limburgse meubelfabrikant uit Hasselt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden