Marty Hanegraaf overleden
Marty Hanegraaf is overleden. De eigenaar van het gelijknamige meubelagenturenbedrijf uit Den Bosch was al enige tijd ziek.
lees verder
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
2019 slecht voor Westwing
Was 2018 nog winstgevend voor Westwing, over 2019 scoorde de interieurwebwinkel een slecht resultaat.
lees verder
Rever brengt bureaustoel thuis
Rever Interieurprojecten heeft een bijzondere service in het leven geroepen naar aanleiding van de Coronacrisis: de Bureaustoel Service.
lees verder
 
DWI vroeger open
lees verder
Samenwerking Soho en Pierre Frey
Soho Home en Pierre Frey lanceren samen een collectie van textiel en meubeldesign voor de lente van 2020. Soho House viert dit jaar zijn 25e verjaardag en grijpt dit jubileum aan om samen met Pierre Frey een hele collectie samen te stellen.
lees verder
Barca bij BXB
Barbuio Xquisite Brands, oftewel BXB, staat met Designwerk op DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein. Maar de agent heeft nog meer bijzonder design in het pakket.
lees verder
 
Fatboy Toni
lees verder
Duurzame tuinen thema Spoga + gafa 2020
Het tuinseizoen staat in de startblokken. De voorbereidingen voor de Spoga + gafa zijn in volle gang. Organisator Koelnmesse verwacht dat de beurs van 6-8 september doorgang kan vinden. Thema dit jaar: Duurzame tuinen.
lees verder
 
Trade centra geopend
lees verder
Roep brancheorganisaties om solidariteit
Nederlandse brancheorganisaties roepen op tot onderlinge solidariteit en coulance, zo meldt Inretail-directeur Jan Meerman namens Inretail, Modint, ANWR-Garant, CBM, FGHS, FNLS en VIMAGRO.
lees verder
Natuzzi presenteert Dandy Lounge
Voor het zesde opeenvolgende jaar is Natuzzi Italia van 5 maart tot 19 april aanwezig op Casa Décor 2020. Dit tentoonstellingsplatform brengt voor de 55e keer grote spelers in de meubelsector samen. De presentatie van Natuzzi staat in het teken van vakmanschap en gerecyclede decoratieve stukken om de circulaire economie te promoten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden