Elfde A-Meubel
lees verder
Nieuwe Knoll collecties
Knoll toonde recent de nieuwe collecties voor 2022 in samenwerking met toonaangevende hedendaagse talenten. Onder meer ontwerpers Antonio Citterio en Piero Lissoni droegen bij aan de creatieve evolutie.
lees verder
 
Nieuwe Belgische galerie
lees verder
Geen doorstart voor Homestock
Homestock, met zes filialen en een webshop werd eind juni failliet verklaard. Er was direct belangstelling voor een doorstart, maar dit is niet gelukt.
lees verder
Pensioen voor Michael Stiehl
Managing partner bij Rauch Michael Stiehl gaat met pensioen. 31 augustus is zijn laatste dag. Stiehl werkte bijna 23 jaar als algemeen directeur bij het bedrijf.
lees verder
Waarom een regendouche?
[Sponsored artikel] - We richten onze badkamer meer en meer in als een volwaardige ontspanningsruimte. Daar past een regendouche, uitgerust met een grote douchekop, zeker bij.
lees verder
TÍte-ŗ-tÍte met Linteloo
Dit voorjaar introduceerde Linteloo onder meer een nieuw en opvallend ontwerp van Sebastian Herkner - de Gilbert'sofa-serie.
lees verder
 
Regelbreker Nika Zupanc
lees verder
Lieven weg bij Meubelbeurs
Lieven van den Heede is sinds vorige week vrijdag plotseling vertrokken als directeur van de internationale Meubelbeurs in Brussel.
lees verder
 
Orgatec: ideeŽn, innovatie en inspiratie
lees verder
Theatrale fauteuil
Uit de creativiteit van Bartoli Design werd de theatrale fauteuil Drapť Soleil voor de Italiaanse meubelproducent Laurameroni geboren.
lees verder
Nieuwkomers en blijvers DWI
We gaan warme dagen tegemoet. Ook voor de standhouders van DWI (De Woonindustrie) tijd voor ontspanning. Voor we het weten staan de Najaarsvakdagen echter al weer voor de deur.
lees verder
 
Meubelbeurs belooft verrassingen
lees verder
Pami naar Rotterdam
Pami ontwerpt al meer dan 60 jaar kantoorconcepten en realiseert werkomgevingen. Het bedrijf heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van een bedrijfsruimte in Rotterdam.
lees verder
Optimaal ontbijten van belang
[Sponsored artikel] - Een gezond ontbijt is erg belangrijk voor je energielevels, concentratie en je vitamine intake. Beter is dus een heerlijk en gezond ontbijt dan dat je een hele voormiddag snoept en je hongerig voelt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden