Nieuw merk voor kasten op maat
lees verder
Zuiver Design Scholarship 2024
Elk jaar biedt Zuiver we een veelbelovende jonge ontwerper de kans om een product voor onze Zuiver collectie te ontwerpen en te realiseren. Pim Smit is de winnaar van dit jaar.
lees verder
Badkamer veiliger maken
[Sponsored artikel] - Een veilige badkamer is heel belangrijk. Met een paar slimme aanpassingen kun je langer van je badkamer genieten zonder zorgen. In dit artikel bespreken we vijf manieren om je badkamer veiliger te maken.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder
Nieuwe managing director Nolte
Oliver Bialowons heeft zijn functie als managing director van Nolte Möbel neergelegd en zal de insolventieprocedure begeleiden als managing director van Nolte Industrieholding. Jan Paschen is per 1 juli benoemd tot zijn opvolger.
lees verder
Insolvenz Ronald Schmitt
Helaas hebben de Duitse meubelfabrikanten het nog steeds zwaar. Het nieuwste slachtoffer van economische problemen is Ronald Schmitt Design. Het bedrijf heeft op 26 juni een aanvraag tot opening van een insolventieprocedure ingediend.
lees verder
 
Nieuwe sofamerk voor Zu
lees verder
Nieuwe salesmanager Woonindustrie
Per 1 juni is Benjamin Streefkerk gestart als de nieuwe salesmanager bij De Woonindustrie. Hij heeft de ambitie om A-merken bij het interieurcentrum te betrekken.
lees verder
 
Eenvoud en natuur
lees verder
Marcel Wanders' Basta failliet
Het is alweer basta voor het jonge merk Basta van onder meer de Nederlandse ontwerper en Moooi medeoprichter Marcel Wanders. Het bedrijf is na een goed jaar ter ziele gegaan.
lees verder
Orgatec circulaire biomaterialen
Van 22 tot 25 oktober 2024 bundelt Orgatec de krachten met Haute Innovation om de Circular Biomaterials Focus Area te presenteren in hal 4.2 van het beursterrein Koelnmesse.
lees verder
Flinke daling omzet meubelwinkels
De Nederlandse detailhandel zet bijna 3% meer om in mei, maar niet alle marktsegmenten profiteerden hiervan. Meubel- en woninginrichtingswinkels daalden behoorlijk in omzet.
lees verder
Eerste meubelen Kvik
De Deense keukenfabrikant Kvik gaat nu ook meubelen maken. Kvikliving is de eerste meubelcollectie van het bedrijf.
lees verder
Zomerklaar terras in 5 stappen
[Sponsored artikel] - Summer is calling! Dat betekent langere dagen en meer avonden doorbrengen in je tuin en op je terras. Na een periode van kouder en slechter weer, is je buitenomgeving uiteraard toe aan een opfrisbeurt.
lees verder
Juni nieuws Dome Deco
Afgelopen november lanceerde interieurlabel Dōme Deco haar Awaken collectie voor 2024. Centraal in deze collectie staan zachte en rustgevende tinten en organische contouren. In juni zijn hier diverse nieuwigheden aan toegevoegd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden