Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van € 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van € 163,3 miljoen.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder
 
Das Haus nieuwe vorm
lees verder
Woontrend 2022 - Traditional Sentiment
Onlangs presenteerde Inretail de woontrends voor 2022, voortkomend uit de tijdgeest Calibrate. In een serie van vier artikelen zullen deze behandeld worden, vandaag de derde: Traditional Sentiment.
lees verder
Portugese designstoel Aranha
Branca is een Portugees designlabel. Door Portugese vakmanschapstradities te verenigen met hedendaagse esthetiek, wil het bedrijf het vervlogen tijdperk waarin producten werden ontwikkeld laten herleven.
lees verder
Anton van der Lande overleden
De Vereniging Interieur Importeurs & Agenten (VIIA) is bedroefd over het overlijden van ex-bestuurder Anton van der Lande op 16 november jongstleden.
lees verder
 
Nieuws en voorjaarsdata DWI bekend
lees verder
 
Fonq zet in op virtueel
lees verder
 
Woontrend 2022: Safe Haven
lees verder
Globitas neemt Rockmart en Profeq Professional over
Familiebedrijven Rockmart en Profeq Professional zijn al ruim drieëndertig jaar actief als retailer en groothandel in kantoormeubelen en bedrijfsinventaris. De overname door Globitas geeft volgens de investeerder een sterke impuls aan de groeiambities van Rockmart en Profeq Professional.
lees verder
Beslag voor op de deur
[Sponsored artikel] - Mooi deurbeslag is te vinden op de website van De Oude Deurklink uit Leusden, vlak bij Amersfoort. Het assortiment wordt geleverd tegen aantrekkelijke prijzen!
lees verder
Winkels bepleiten alternatief CTB
Nederlandse winkeliers zeggen keihard nee tegen het corona toegangsbewijs (CTB) en komen met een beter plan.
lees verder
Ikea wordt duurder
Inter Ikea Group, het bedrijf achter de Zweedse meubelgigant, heeft aangekondigd dat de prijzen volgend jaar omhoog zullen gaan. Ondanks de hoge vraag naar de producten van Ikea daalde de winst in dit boekjaar met 17%.
lees verder
 
Kleurrijke en happy Meubelbeurs Brussel
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden