Homefit thuiswerken
De kantoormeubelproducent Vepadrentea heeft een doordachte en ergonomische thuiswerkplek in een kastje ge´ntroduceerd: zit sta bureau Homefitę.
lees verder
Veel nieuws bij DPA
De showroom van Design Post Amsterdam (DPA) is weer open. Alleen op afspraak zijn klanten welkom om het nieuws van designmerken als Arco, Arper, Casala, Eikelenboom, Kvadrat en Montis te ontdekken.
lees verder
Nieuwe verkoopdirecteur Rauch
Vanaf oktober is de verkoopafdeling van Rauch M÷belwerke uitgebreid met een nieuwe man die verantwoordelijk is voor de internationale verkoop.
lees verder
Habitat verkocht
De Franse holding Cafom heeft overeenstemming bereikt over de verkoop van dochteronderneming Habitat.
lees verder
 
Oneindigheid en water bij Natuzzi
lees verder
Poelhekke stopt bij Made
Bij een reorganisatie van de online interieurwebwinkel Made.com stopt de Benelux-directeur ermee.
lees verder
 
Jan des Bouvrie overleden
lees verder
Leiderschapsveranderingen bij Vivonio
Vivonio Furniture GmbH maakt melding van nieuwe gezichten bij zijn dochterondernemingen. Het fabrieksmanagement van Maja-M÷belwerk GmbH in Wittichenau komt in nieuwe handen. Er zijn ook veranderingen op managementniveau bij het Deense KA Interi°r en Nederlandse Noteborn.
lees verder
Think Ultimate Interiors
Hoe wonen de ontwerpers zelf? Voor slechts Ç 25,00 binnen kijken in de persoonlijke interieurs van interieurprofessionals die daar normaal in hun werk anderen mee helpen en adviseren.
lees verder
IMM lanceert #betterstartnow
We wachten niet op de terugkeer van de goede oude tijd. We zijn actief bezig met het ontwerpen van een nieuwe. Dit zegt organisator van vakbeurs IMM, de Koelnmesse. Om dit te onderstrepen start de #betterstartnow-campagne.
lees verder
DDW fysiek afgeblazen
De DDW (Dutch Design Week) die van 19-27 oktober gehouden zou worden gaat niet door vanwege een noodverordening van burgemeester John Jorritsma.
lees verder
Nieuwe leiding Lightmakers
De dagelijkse leiding van Lightmakers, bekend van de merknaam Light & Living, maakt per 1 oktober plaats voor een nieuwe Ceo.
lees verder
 
Let's Lounge
lees verder
Leolux-nieuws op solo huisshow
Meubelfabrikant Leolux heeft veel nieuws in de eigen collectie en die van Evidence en Pode gepresenteerd tijdens een huisshow in Leersum.
lees verder
Italiaanse luxe met gouden randje
Oosterse inspiratie, moderne stijl en Italiaans vakmanschap. De combinatie van dit alles vormt de Melting Light collectie van het Italiaanse meubelfabrikant Turri, ontworpen door Frank Jiang.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden