VT Wonen woonbeurs verhuist
De VT Wonen & Design Beurs heeft begin deze week aangekondigd te gaan verhuizen en zal dus niet meer neerstrijken in de Rai in Amsterdam.
lees verder
Tweede vestiging Homestede
Interieurzaak Homestede zal, naast de bestaande vestiging in Heemstede, op vrijdag 4 maart 2022 een tweede vestiging openen aan de Zijlstraat 53 in Haarlem.
lees verder
 
Pure Talents winnaars bekend
lees verder
Designroute Glue compacter
De derde editie van 'Glue amsterdam connected by design' staat in het teken van de ‘verbinding met een florerende stad’. Glue omarmt de filosofie van de Donuteconomie die Amsterdam toepast.
lees verder
Interieurretail januari top
De Nederlandse detailhandel heeft in januari 17,2% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 13,9% hoger. Non food groeide enorm, interieur ook, maar bleef toch achter?
lees verder
Ruimte in kleine badkamers
[Sponsored artikel] - Niet iedereen beschikt over een grote badkamer. Met deze tips geef je een kleine badkamer alsnog een ruim gevoel.
lees verder
Nieuw vakevenement Destination:Design
24 Nederlandse en internationale designmerken organiseren op 28 en 29 maart 2022 het nieuwe vakevent Destination: Design. Interieur professionals worden ontvangen in de Fokker Terminal in Den Haag.
lees verder
Hanne Willmann voor Leolux
Voor de nieuwe tafelserie Nunos en bankenserie werkt Leolux met Duitse designer Hanne Willmann. Zij werd in 2015 uitgeroepen tot Design Talent of the Year en timmert sindsdien internationaal aan de weg.
lees verder
Het daybed is terug
Het Finse Adea begon in 1994 met de productie van design meubilair. Het Bon Daybed van Adea verenigt volgens het bedrijf de best of both worlds: mooi om naar te kijken, heerlijk om je even op neer te vlijen.
lees verder
Drie aanwinsten voor Jori
Drie nieuwe modellen van Jori zien in 2022 het levenslicht: de Cosy Ghost, de uitbreiding met een lounge chair in de Daydreamer familie en de nieuwe sofa Obsession.
lees verder
 
Meubelen die virussen doden
lees verder
Inschrijven Meubelbeurs Brussel
Staat het al in de agenda? Het duurt nog even, maar van 6–9 november 2022 vindt Meubelbeurs Brussel weer plaats. De organisatie maakt bekend dat exposanten zich vanaf nu in kunnen schrijven.
lees verder
Nieuwe directeur Interieur Kortrijk
Caroline Fiers is de nieuwe directeur van Biënnale Interieur in Kortrijk. Zij geeft leiding aan de organisatie van beurs die weer plaats zal vinden van 20 tot en met 24 oktober 2022.
lees verder
 
Nieuwe modellen KFF
lees verder
Retailvisie voor minister
Tijdens een werkbezoek van de nieuwe Nederlandse minister Adriaansens (Economische Zaken) in Rotterdam heeft Inretail een rapport aangeboden over de maatschappelijke waarde van de retail. Dit is inmiddels ook aan de tweede kamer aangeboden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden