Eindexamenexpositie Cibap studenten
lees verder
Nieuwe winkel The Gallery
Retailer en webshop Misterdesign opent tweede showroom ‘The Gallery’ in ‘s-Hertogenbosch. Deze nieuwe designparel bevindt zich op steenworp afstand van de al bestaande winkel in het pand van voormalig autogarage ‘Pompen en Verlouw’.
lees verder
Sterke terugkomst Spoga+gafa 2022
Spoga+gafa heeft van 19 tot 21 juni 2022 ongeveer 25.000 bezoekers uit 112 landen getrokken. Zij kwamen naar Keulen om de nieuwe producten en innovaties van ongeveer 1.000 exposanten uit 52 landen live te zien. De organisatie noemt het een succesvolle comeback.
lees verder
Succesvolle borrel Interieur Club
Vrijdag 17 juni organiseerde De Interieur Club weer een succesvolle netwerkborrel bij Cosentino City in Amsterdam.
lees verder
 
Zomernieuws Woonindustrie
lees verder
Musthaves voor fijne woonkamer
[Sponsored artikel] - De woonkamer is doorgaans de plek voor ontspanning. Daarom is het fijn als je na een lange werkdag een plek hebt waar je je helemaal thuis voelt en een fijne sfeer hangt.
lees verder
Investering voor meubelbezorger BR8
Meubelbezorger BR8 heeft een groep nieuwe investeerders gevonden om de groeiambities waar te maken. Bekende namen uit de meubel- en transportwereld investeren samen €750.000 in ruil voor een minderheidsbelang.
lees verder
Roland Mayer weg bij Paidi
Moebelkultur meldt dat Roland Mayer, managing director van kinder- en jeugdkamerfabrikant Paidi, het bedrijf met onmiddellijke ingang heeft verlaten.
lees verder
3e editie Festival Interieur
Binnenkort vindt de derde editie van Festival Interieur plaats. Deze keer is het een samenwerking tussen BNS Crisp en Nidum met een inspirerend programma dat speciaal is ontwikkeld voor interieurprofessionals, op vrijdag 24 juni 2022.
lees verder
 
Imm cologne transformeert
lees verder
Groei Jysk Belgie naar 120 winkels
Jysk groeit als kool in België: binnenkort opent de retailer z’n vijftigste winkel. Daarbij zoekt het bedrijf ook vaker de stadscentra op om dichter bij de klant te zijn. 'Het DNA van Jysk is groeien.'
lees verder
Moon en Compass van Artifort
Artifort lanceert twee nieuwe designs tijdens de meubelbeurzen Salone del Mobile in Milaan en Design District in Rotterdam: Moon en Compass. Internationaal geroemde ontwerpers Patrick Norguet en Mike&Maaike werkten met Artifort samen aan de noviteiten van 2022.
lees verder
 
Let's Woon in Leidsche Rijn
lees verder
Noviteiten Studio VIX
Studio Vix uit Utrecht ontwerpt interieurproducten die volgens het bedrijf een positieve impact hebben op de sociale interactie en welzijn. Functionele producten met functies voor meer co-creatie en werkplezier.
lees verder
 
Woontrends 2023 - Quiet Glamour
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden