Opvolging Duitse slaapfabrikanten
Na ruim 25 jaar gaat general sales manager Jürgen Merkelbach over een jaar afscheid nemen van zijn functie bij de twee slaapmeubelfabrikanten Femira en Loddenkemper.
lees verder
Non-food februari -30 procent
De detailhandel heeft in februari 2,8% minder omgezet dan in februari 2020, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 4,5% lager. Door de aanhoudende strenge corona maatregelen leed de non-foodsector een fors omzetverlies.
lees verder
Primeurs van studio Ignore
De Amsterdamse ontwerpstudio Ignore ontwerpt, ontwikkelt en distribueert meubels en interieuraccessoires met een minimalistische uitstraling. Het label werkt alleen met Nederlandse ontwerpers en stelt nu twee nieuwe producten voor.
lees verder
 
Belgische productie onder druk
lees verder
Deens design en Portugees vakwerk
Een bijzondere combinatie vormt de basis voor het Deense meubelmerk Laengsel Design: een Portugese broer en zus ontwerpen meubels in een Scandinavische stijl, geïnspireerd door Portugese historische kenmerken, landschappen en culturele aspecten.
lees verder
 
Nieuwe exportleider Himolla
lees verder
Design District naar november
De interieurdesign beurs Design District is verplaatst naar het najaar en wordt nu van 3-5 november georganiseerd in de van Nelle Fabriek Rotterdam.
lees verder
Decor Wonen in vlammen op
Op zondagochtend 21 maart brak in meubelzaak Decor Wonen in Capelle aan den IJssel een grote brand uit. De winkel is helemaal verwoest en de brand is overgeslagen op een nabijgelegen verzamelpand.
lees verder
Thuiswerk productiever dan kantoorwerk
Een meerderheid van de thuiswerkers is thuis productiever dan op kantoor. Dat blijkt uit een grootschalig onderzoek onder ruim 40.000 kantoorwerkers bij onder meer de Rijksoverheid. Kansen voor de woonbranche!
lees verder
Mintjens rechtstreeks naar consument
Het is een bijzondere en omstreden keuze. Meubelfabrikant Mintjens heeft besloten om regelmatig zijn deuren open te zetten voor de consument. Van 19 maart tot 16 april is de eerste periode dat het bedrijf rechtstreeks de eindklant bedient.
lees verder
Balta klimt langzaam uit dal
In de jaarcijfers van Balta, Europa’s grootste tapijtproducent, gloort hoop, ondanks de coronaklap. Maar behalve enkele opstekers zijn er ook weer tegenvallers.
lees verder
Vernieuwing Budget Home Store
Budget Home Store wil hét betaalbare woonwarenhuis van Nederland zijn. Deze landelijke woonformule timmert succesvol aan de weg. Het winkelconcept is onlangs vernieuwd en het aantal vestigingen uitgebreid.
lees verder
Diepe teleurstelling over vonnis
Vandaag heeft de rechtbank uitspraak gedaan in het kort geding dat door branchevereniging Inretail was aangespannen om de winkels in non-food weer geopend te krijgen.
lees verder
Nieuw verkoopteam Thonet
Vanochten meldden over een nieuwe manager van Thonet. Dat zorgde voor verwarring, Mathias Lenaif zal als exportmanager een ondersteunde rol hebben in de Benelux. Maar Coen blijft gewoon en sinds vorig jaar is Valérie nieuw.
lees verder
Mathias Lenaif export manager Thonet
Mathias Lenaif werd begin deze maand benoemd tot nieuwe export manager van Thonet en zal een ondersteunende rol hebben voor de kernmarkten Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Benelux en Frankrijk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden