Deense fabrikant koopt collega
Meubelfabrikant Montana heeft een eveneens Deense fabrikant overgenomen om de positie op de projectmarkt te vergroten.
lees verder
Jori’s topmodellen op de catwalk
Jori zorgt voor kleur in haar bestaande modellen. Vijf modellen krijgen een modieuze outfit of krijgen er een nieuwe pasvorm bij. De volgende producten paraderen over de virtuele catwalk.
lees verder
Belgische beleving bij Beliving
Overstock-moederbedrijf Furniture Group gaat vanaf nu verder onder de naam Beliving in Gent. Overstock Garden, Overstock Home en Exterioo tuinmeubelen blijven onder eigen naam opereren.
lees verder
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
Spoga Gafa verschoven naar 2022
Dit jaar wordt Spoga+gafa definitief opgeschort naar 2022 vanwege de aanhoudende onzekere situatie van Covid-19 en de daaruit voortvloeiende beperkingen.
lees verder
Spaanse zonnestralen
Tijdens deze nog koude lente verlangen we naar warmere temperaturen. Een beetje dromen van de zomer en lang buiten vertoeven kan met de Beam collectie van de Spaanse fabrikant Oiside.
lees verder
Topcentrum meubelindustrie
Het CBM heeft de eindrapportage van het project topcentrum meubelindustrie gepubliceerd, dat onder andere geleid heeft tot sterkere binding tussen bedrijfsleven en onderwijs.
lees verder
 
Bestaande Montis series uitgebreid
lees verder
Retail weer in de lift
De Nederlandse detailhandel heeft in maart 5,9% meer omgezet dan de eerste door corona-maatregelen geteisterde maand in 2020, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 4,9% lager, dus de prijzen stegen verder.
lees verder
Rusten in een bloem
Wat zou de zachtste plek op aarde zijn om je hoofd te laten rusten? Dat is de vraag die Andrés Reisinger zichzelf stelde voordat hij samen met Júlia Esqué zijn iconische Hortensia fauteuil ontwierp.
lees verder
Amsterdamse showroom Ghyczy
De Nederlandse fabrikant van designmeubelen Ghyczy heeft een nieuwe showroom in hartje Amsterdam. Hier kunnen klanten het merk en het erfgoed van Ghyczy op een persoonlijker niveau ontdekken.
lees verder
 
Huisshow Natuzzi in Balen
lees verder
 
College eert Jan des Bouvrie
lees verder
Winkelen mag weer zonder afspraak
Inretail vindt de versoepelingen die vanaf 28 april in Nederland voor winkels gelden een belangrijke stap vooruit: mensen mogen zonder afspraak winkelen.
lees verder
Honger naar design uit Antwerpen
Interieurprofessionals zijn van 6–28 mei op afspraak welkom op de Antwerp Design Days. Victors Design Agency, Creadis, Connect en G4 Agency tonen dan de noviteiten van meer dan vijftien designmerken op drie locaties in Antwerpen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden