Balthazars Meubelbeurs Brussel 2022!
lees verder
Belgische meubelindustrie onder druk
De Belgische federatie van de textiel-, hout- en meubelindustrie Fedustria meldt in Conjuctuurnota 2022 dat de competitiviteit en marges door stijgende kosten voor de Belgische meubelindustrie onder druk komen te staan.
lees verder
Eigenwijs zitmeubel
Konstantin Grcic werkt inmiddels twee decennia samen met Italiaanse meubelfabrikant Magis. Zij nieuwste ontwerp, Aka, bewijst volgens het bedrijf opnieuw hoe Grcic's aanpak perfect aansluit bij de kernwaarde van het merk, de grenzen van design verleggen.
lees verder
Goed gevoel over Orgatec
De verwachtingen waren hooggespannen, maar Orgatec 2022 heeft ze volgens organisator Koelnmesse waargemaakt. Exposanten en vakbezoekers waren positief over de herstart van deze internationale projectinrichtingsvakbeurs.
lees verder
Houtgroothandel nu IntriPlex
[Sponsored artikel] - Sinds half oktober gaat de online houthandel De Houtgroothandel uit Angerlo verder onder de nieuwe naam IntriPlex.
lees verder
Revival Brussels by Night
Meubelbeurs Brussel brengt dit jaar volop nieuws uit binnen- en buitenland, voor de residentiŽle en projectmarkt. Daarnaast wordt 2022 volgens de organisatie het jaar van de revival van Brussels by Night.
lees verder
Faillissementsaanvraag Made.com
De website van made.com in Nederland was al enige dagen uit de lucht, vanwege de financiŽle problemen. Op 1 november heeft het bedrijf het totale faillisement aangevraagd.
lees verder
Nieuwe agent Medalounger
Meubelfabrikant Medal heeft voor de Modulax-collectie relaxfauteuils van Medalounger een nieuwe Nederlandse agent aangesteld: Michiel Vos. Hij versterkt per 1 november het verkoopteam.
lees verder
 
Veelzijdige salontafel
lees verder
Meer omzet, minder volume in september
De Nederlandse detailhandel heeft in september 5,3% meer omgezet dan in september 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was echter 3,5% lager. De omzet van de foodsector groeide met 7,3%, die van de non-foodsector met 4,7%.
lees verder
 
Groeigeld voor Whoppah
lees verder
 
Artifort op Orgatec
lees verder
Verkoop Made.com vastgelopen
De overnamegesprekken van Made.com zijn vastgelopen waardoor de webshop uit de lucht is en er dus ook geen nieuwe bestellingen kunnen worden aangenomen.
lees verder
Nieuwe Benelux agent Innova
Wims World in Move is sinds begin oktober de nieuwe Benelux agent van Italiaanse meubelfabrikant Innova.
lees verder
Grote brand Jysk Delft
Zondagmiddag is een zeer grote brand uitgebroken in het pand van woonwinkel Jysk in Delft. De brandweer is massaal uitgerukt en een NL Alert riep inwoners van Delft op ramen en deuren gesloten te houden. Er worden tot dusver geen gewonden gemeld.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden