Nieuwe topman Intergamma
Joost de Beijer (47 jaar) wordt op 1 september de nieuwe ceo van Intergamma, het moederbedrijf van de bouwmarktformules Gamma en Karwei.
lees verder
Inschrijving Meubelcongres geopend
Op 21 juni vindt de volgende editie van het Meubelcongres plaats in Mechelen, georganiseerd door De Navem, de Nationale Vereniging van Meubelhandelaars.
lees verder
 
Nieuw directielid Gwinner
lees verder
Interieurretail april positief
De Nederlandse detailhandel heeft in april 8,1% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 1,8% hoger, een flinke inflatie dus. Non food groeide flink, interieur zakte echter naar de achterhoede binnen de non-food.
lees verder
 
Salone bol van nieuws
lees verder
Nieuwe Montis modellen
Montis komt in 2022 met diverse nieuwe modellen. De fabrikant hanteert hierbij het motto ‘onderzoek alles, maar behoud het goede’. Het bedrijf blijft streven naar industriële elegantie.
lees verder
 
LF Koninklijk
lees verder
Loungen met Ibiza
Deze maand lanceert Hartman zijn eerste volledig uit kunststof vervaardigde loungeset, genaamd Ibiza. De serie is gemaakt met het oog op gemak en flexibiliteit.
lees verder
Woontrends 2023 - Existential Power
Inretail heeft onlangs de nieuwste woontrends voor 2023 gepubliceerd. In een serie van vier artikelen stellen we deze voor. Hierbij de derde trend: Existential Power.
lees verder
 
Duurzame make-over voor Billy
lees verder
Nieuwe Coquille Chair
Meubelfabrikant Lensvelt en architectenbureau Powerhouse Company presenteren de Coquille Chair, Een nieuwe duurzame indoor-outdoor stoel.
lees verder
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
HMC op Masterly
Negen net afgestudeerde ontwerpers van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) uit Amsterdam en Rotterdam presenteren hun werk op de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder
Statiegeld stoel
Circuform geeft industrieel ontworpen meubels een circulair leven. Met meubels volledig gemaakt van gerecyclede materialen, die een lange levensduur hebben, wil het bedrijf een positieve bijdrage leveren aan een leefbare wereld.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden