Houtprijzen blijven stijgen
Hoewel recente krantenberichten melding maakten van dalende houtprijzen weerspiegelt dit geenszins de situatie in Europa en Nederland. De hout- en plaatmateriaalimporteurs worden nog steeds met verder stijgende prijzen geconfronteerd.
lees verder
 
Wisseling bij Koelnmesse
lees verder
 
Najaarsvakdagen DWI komen eraan
lees verder
Primeurs Verzelloni
Italiaanse fabrikant Verzelloni geeft alvast een preview van de noviteiten die het familiebedrijf in september op de meubelbeurs in Milaan toont.
lees verder
Giro door Kettal
Met de nieuwe outdoor collectie Giro wil het Spaanse Kettal een moderne klassieker neerzetten.
lees verder
 
Nieuwe agent voor Calia Italia
lees verder
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
 
Awards voor Jan Goderis
lees verder
Klaas Bakker start nieuw bedrijf
Klaas Bakker is in Genemuiden gestart met een nieuw bedrijf dat meubels en vloerkleden verkoopt via een winkel en een webshop.
lees verder
Sofacompany zus Jysk
Sofacompany wordt een zus van Jysk. En Jysk doet een grote investering in Lelystad.
lees verder
Deens buitenleven
Voor het eerst introduceert het Deense interieurmerk Hübsch een collectie tuinmeubelen. De collectie is bedoeld om vreugde in het dagelijks leven te brengen.
lees verder
Op weg naar Meubelbeurs Brussel
Meubelbeurs Brussel is positief gestemd. De coronaproblematiek lijkt pijlsnel te verminderen. De Belgische overheid gaf al groen licht voor het organiseren van beurzen vanaf september, dus staat van 7–10 november de Meubelbeurs Brussel gepland.
lees verder
Zuivere stoel uit zee
Zuiver wil onze oceanen een stukje schoner te maken en tevens zorgen voor extra bewustwording. Op World Ocean Day op 8 juni pre-lanceerde Zuiver daarom een nieuwe eco-bewuste stoel gemaakt van 100% upcycled oceaanplastic: The Ocean chair.
lees verder
Imm 2022 in de startblokken
De internationale interieurvakbeurs Imm Cologne 2022 heeft als motto Time for Exchange. De organisatie wil van 17–23 januari een uitgebalanceerde mix van succesvol gevestigde en nieuwe formules presenteren. De fysieke beurs, gecombineerd met het digitale Magazine by Imm cologne en Ambista.
lees verder
Grote hoogten voor Linteloo
De nieuwe Monte Cervino stoel van Linteloo is gebaseerd op de Matterhorn, de berg op de grens van Zwitserland en Italië.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden