Mintjens rechtstreeks naar consument
Het is een bijzondere en omstreden keuze. Meubelfabrikant Mintjens heeft besloten om regelmatig zijn deuren open te zetten voor de consument. Van 19 maart tot 16 april is de eerste periode dat het bedrijf rechtstreeks de eindklant bedient.
lees verder
Balta klimt langzaam uit dal
In de jaarcijfers van Balta, Europa’s grootste tapijtproducent, gloort hoop, ondanks de coronaklap. Maar behalve enkele opstekers zijn er ook weer tegenvallers.
lees verder
Vernieuwing Budget Home Store
Budget Home Store wil hét betaalbare woonwarenhuis van Nederland zijn. Deze landelijke woonformule timmert succesvol aan de weg. Het winkelconcept is onlangs vernieuwd en het aantal vestigingen uitgebreid.
lees verder
Diepe teleurstelling over vonnis
Vandaag heeft de rechtbank uitspraak gedaan in het kort geding dat door branchevereniging Inretail was aangespannen om de winkels in non-food weer geopend te krijgen.
lees verder
Nieuw verkoopteam Thonet
Vanochten meldden over een nieuwe manager van Thonet. Dat zorgde voor verwarring, Mathias Lenaif zal als exportmanager een ondersteunde rol hebben in de Benelux. Maar Coen blijft gewoon en sinds vorig jaar is Valérie nieuw.
lees verder
Mathias Lenaif export manager Thonet
Mathias Lenaif werd begin deze maand benoemd tot nieuwe export manager van Thonet en zal een ondersteunende rol hebben voor de kernmarkten Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Benelux en Frankrijk.
lees verder
 
Spoga naar augustus
lees verder
Italiaanse luxe bij Zanette
Zanette is een label van de Italiaanse meubelfabrikant Tomasella dat zowel high-end dag- als nachtmeubelen in het programma heeft.
lees verder
Acht designmerken in Antwerpen
Beurzen zitten er voorlopig nog niet in, maar bij Stilfuld Agency in Antwerpen zijn van 22 maart tot en met 3 april de noviteiten van acht designmerken te zien.
lees verder
 
Verruiming kopen op afspraak
lees verder
Ontwerpers veilen designstukken op Catawiki
Gerenommeerde ontwerpers aangesloten bij Design Open veilen voor het eerst unieke designontwerpen op Catawiki. Nog tot en met 14 maart staan de veilingobjecten op het platform.
lees verder
Het Woonstijlcollectief van Euretco
Euretco Wonen heeft besloten om de strategie om de ondernemers centraal te stellen nog verder uit te rollen in 2021. De ondernemers zullen zich intern verenigen onder: 'Het Woonstijlcollectief'. In alle externe communicatie, richting consument, zal de naam van de winkel leidend zijn.
lees verder
Maandag heropen-rechtszaak
De rechtszaak die Inretail heeft aangespannen om de Nederlandse winkel te heropenen vindt maandag 8 maart om 10.00 uur bij de rechtbank in Den Haag plaats.
lees verder
 
Royaal zitgevoel met Rolf Benz
lees verder
Nieuwkomers DWI deel 1
De Woonindustrie (DWI) heeft weer nieuwe exposanten. Zij zijn te zien tijdens de voorjaarsdagen op 21-23 maart en 12+13 april. Interieurjournaal stelt de nieuwkomers graag voor, verdeeld over meerdere berichten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden