3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Gezelligheid bij Cosy Villa
Cosy Villa is een Nederlandse meubelmerk van LS Developments uit Beneden Leeuwen dat nieuw landelijk wonen en gezelligheid wil uitstralen.
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder
Weer topgroei detailhandel
De Nederlandse detailhandel heeft het met een plus van 9,8% in juni weer uitstekend gedaan, zelfs nog beter dan in mei.
lees verder
 
Digitale beurs Orderchamp
lees verder
Woonbranche profiteert van corona
De omzetstijging in de Nederlandse interieurbranche is volgens non-food retail brancheorganisatie Inretail in het tweede kwartaal ongekend hoog: maar liefst 16,3% in de plus.
lees verder
Inspiratie en lezing in ETC
Wat zijn dé kleuren van het jaar 2020? Welke ontwikkelingen zijn er gaande op het gebied van interieur en exterieur? Tijdens de ETC Design Experience van 20–22 september is het antwoord te vinden in Culemborg.
lees verder
 
Gevaarlijke vaas
lees verder
Fonq verlaat ook Duitsland
Publiceerden we eerder vandaag over het verkopen via marktplaatsen waarbij ook Fonq werd genoemd. Nu is bekend geworden dat de Utrechtse interieurmarktplaats zich terugtrekt uit Duitsland.
lees verder
 
Verkopen via marktplaatsen
lees verder
Mondiart in glazen koepel DWI
Mondiart heeft sinds kort een showroom in De Woonindustrie. Hier presenteert het bedrijf tijdens de Vakdagen onder meer de Stylist Choice collectie, samengesteld door vijf stylisten van BNS Crisp.
lees verder
 
Essenza Home verhuist
lees verder
Together we Showup
De organisatie van ShowUP hoopt dat bezoekers massaal op komen dagen voor de volgende editie van de beurs. Deze vindt plaats op 27 en 28 september in de Brabanthallen in Den Bosch. Een nieuwe locatie en een nieuwe datum, registreren kan vanaf nu.
lees verder
Meer bubble glass bij Pols Potten
In 2001 introduceerde Pols Potten bubble glazen in zijn collectie. Zij zijn volgens het bedrijf een echte fan favoriet. Het bedrijf vult de collectie nu aan met nieuwe producten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden