Verlies voor Made.com
In 2021 leed meubelretailer Made.com een verlies van £ 31,4 miljoen (ongeveer € 37,9 miljoen), zo meldt het Britse RetailGazette. Als reden hiervoor wijst het bedrijf de verstoring van de toeleveringsketen aan.
lees verder
Drie stappen richting Imm
De industrie heeft volgens organisator Koelnmesse nieuwe ideeën nodig voor de toekomst. Daarvoor zijn drie pop-upformaten exclusief voor dit jaar ontwikkeld: Sleep Cologne in mei, Home meets Spoga+gafa in juni en Pure en Orgatec in oktober.
lees verder
 
Maison&Objet als vanouds
lees verder
VT Wonen woonbeurs verhuist
De VT Wonen & Design Beurs heeft begin deze week aangekondigd te gaan verhuizen en zal dus niet meer neerstrijken in de Rai in Amsterdam.
lees verder
Tweede vestiging Homestede
Interieurzaak Homestede zal, naast de bestaande vestiging in Heemstede, op vrijdag 4 maart 2022 een tweede vestiging openen aan de Zijlstraat 53 in Haarlem.
lees verder
Designroute Glue compacter
De derde editie van 'Glue amsterdam connected by design' staat in het teken van de ‘verbinding met een florerende stad’. Glue omarmt de filosofie van de Donuteconomie die Amsterdam toepast.
lees verder
Interieurretail januari top
De Nederlandse detailhandel heeft in januari 17,2% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 13,9% hoger. Non food groeide enorm, interieur ook, maar bleef toch achter?
lees verder
Overname Hunter Douglas afgerond
Hunter Douglas en 3G Capital hebben vandaag bekendgemaakt dat 3G Capital de overname van een controlerend belang in Hunter Douglas heeft afgerond.
lees verder
 
Klaar voor Showup
lees verder
 
Maison&Objet Paris 24-28 maart
lees verder
Heimtex ook in Colombia
Messe Frankfurt en Inexmoda lanceren Heimtextil Colombia van 26-28 april 2022. De grootste internationale vakbeurs voor woning- en contracttextiel in Zuid-Amerika vindt plaats in Medellin.
lees verder
Op zoek naar nieuwe vakmensen
In de woonbranche werken Inretail, ondernemers, fabrikanten en scholen samen voor nieuwe aanwas van ambachtslieden. De opleiding Interieurvakman m/v staat daarvoor op 18 & 19 februari op de Studiekeuzebeurs West in Rotterdam Ahoy.
lees verder
Inschrijven Meubelbeurs Brussel
Staat het al in de agenda? Het duurt nog even, maar van 6–9 november 2022 vindt Meubelbeurs Brussel weer plaats. De organisatie maakt bekend dat exposanten zich vanaf nu in kunnen schrijven.
lees verder
Frankfurt Home of Consumers Goods
Vanaf februari 2023 worden de beurzen Ambiente, Christmasworld en Creativeworld voor het eerst gelijktijdig gehouden in Frankfurt onder het motto 'Home of Consumer Goods.
lees verder
 
Volwaardig Showup komt eraan
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden