Bruisend Showup
Een standhouder zei het al, Ďwaarom is het toch altijd mooi weer tijdens de najaarseditie van Showup?í De zon scheen zeker in Den Bosch, en de sfeer tijdens de beurs paste hier prima bij. Interieurjournaal licht enkele interessante producten uit.
lees verder
Inrichten voor ontspannen wonen
[Sponsored artikel] - In dit artikel geven we vijf tips met manieren hoe je woonkamer zo in kan richten om een ontspannen sfeer kan creŽren. Van opruimen tot groen toevoegen, ontdek eenvoudige manieren om tot rust te komen. Lees meer!
lees verder
 
Nieuwe Ceo voor Jysk
lees verder
 
In gesprek met Marcel Wanders
lees verder
Huisshow Keijser&Co
Interieurbedrijf Keijser&Co organiseert van 2 tot en met 6 september een huisshow in haar showroom Nidum. Tijdens de vijf dagen is iedereen welkom om kennis te maken met de nieuwe collecties.
lees verder
 
Showup merken uitgelicht
lees verder
 
Veel aanbod karpetten op Heimtextil
lees verder
Tartan deken voor koel najaar
Het is weer bijna tijd om op de bank te kruipen met een dekentje. Duurzaam textielmerk Elvang introduceert dit najaar de Tartan throw.
lees verder
Volop lezingen bij Showup
De nieuwe, Brabantse editie van Showup staat voor de deur. Op 3 en 4 september 2023 draait het niet alleen om de standhouders, ook lezingenprogramma Listenup is zeer interessant voor de bezoekers.
lees verder
Nieuwe artikelen Homebound
Woonaccessoireslabel Homebound heeft een snel wisselend assortiment. De afgelopen weken is het aanbod aangevuld met verschillende nieuwe producten.
lees verder
 
Kleurrijke collectie
lees verder
Ikea 80 jaar
Het is vandaag tachtig jaar geleden dat Ingvar Kamprad (1926-2018) Ikeaoprichtte in het Zweedse ńlmhult.
lees verder
 
Wonen met Lef failliet
lees verder
Thuis gezellig maken
[Sponsored artikel] - Het is tijd om de gezelligheid van je huis naar een hoger niveau te tillen! Met deze eenvoudige, maar effectieve tips kun je je huis transformeren tot een knusse en uitnodigende oase van rust.
lees verder
Tips voor trendy woonkamers
[Sponsored artikel] - Een woonkamer is een plek waar je tot rust komt, waar je gasten ontvangt en waar je jezelf kunt zijn. Het is daarom belangrijk dat deze ruimte trendy en eigentijds aanvoelt. Maar hoe creŽer je nu zo'n woonkamer?
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden