Balthazars Meubelbeurs Brussel 2021!
lees verder
QR code voor 80% retailers onacceptabel
Uit een representatieve peiling van Inretail blijkt dat 81% van de ondernemers met niet-essentiŽle winkels invoering van het corona toegangsbewijs met identiteitscheck onacceptabel vindt.
lees verder
Online trendlezing
Trendanalist Niek De Prest heeft de online trendlezing 'Times' georganiseerd, een presentatie van de 2022 trends, in samenwerking met de vakbeurzen Interieur Collectie Dagen (Incoda) en Trendz.
lees verder
Bestuurswisselingen VIIA
De Vereniging Interieur Importeurs & Agenten (VIIA) nam tijdens de ledenvergadering op vrijdag 22 oktober jongstleden in Eindhoven afscheid van Christel Janssen als voorzitter van de VIIA.
lees verder
 
Meubelbeurs Brussel bijna van start
lees verder
 
Interieur koploper online groei
lees verder
Investering in Riverdale
Participatiemaatschappij Nederlands Merkgoed investeert in home en living merk Riverdale; investering en nieuwe strategische koers werpen reeds eerste vruchten af.
lees verder
Interieur retail september matig
De Nederlandse detailhandel heeft in september 4 procent meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 2,7% hoger. Maar het interieur scoorde voor het eerst sinds lange tijd deels negatief.
lees verder
Jysk geeft kerstcadeautjes
Dit jaar geeft het Deense interieurbedrijf Jysk twee kerstcadeaus. Christian Schirmer, Country Manager Jysk Duitsland: 'We hebben besloten om al onze 960 winkels in Duitsland dit jaar op 24 december gesloten te houden.'
lees verder
Trends van Ambiente 2022
Ambiente Trends 22+ presenteert drie baanbrekende voorspellingen die voortbouwen op eerdere thema's en deze op een zinvolle manier verder uitwerken.
lees verder
Decorette wordt vernieuwd
Decorette is van plan om het winkelconcept aan te passen en begint in januari 2022 aan de vernieuwing.
lees verder
Nieuwe exposanten Brussel 2021
In de komende editie van de Meubelbeurs Brussel van 7-10 november zijn er veel nieuwe exposanten, waaronder de hier genoemde voorbeelden.
lees verder
 
Meer Nivo aan de wand
lees verder
Gebruikt servies onder de kerstboom
Het idee is simpel maar geniaal: upcycle gebruikt wit servies en creŽer een 100% ecologische oplossing. Drie jaar geleden kwamen Wim Compier en Anne-Marie Hermans van Urban Nature Culture op dit idee en nu is dit realiteit geworden in de Street to Street - Preloved Tableware collectie.
lees verder
V&D neemt HomeDeco over
Webwinkel HomeDeco is overgenomen door V&D. De warenhuisketen, die alleen nog online opereert zeg dat zijn totale omzet hiermee op ruim 25 miljoen euro uitkomt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden