Samenwerking voor vakbeurs
VBW, Plantion en Groothandelscentrum Plantion gaan samenwerken met Trendz om daar een uniek en inspirerend bloemistenprgramma te bieden.
lees verder
 
Interieurretail weer matig
lees verder
Muuto opent showroom Amsterdam
Het Deense designmerk Muuto, dat in Nederland vertegenwoordigd wordt door By Otten, krijgt een Nederlandse showroom in Amsterdam.
lees verder
 
Week tot Showup
lees verder
Home Discounter failliet
Woonwebwinkel Home Discounter is afgelopen week failliet verklaard. Zowel de webshop als de recent geopende fysieke winkel is voorlopig gesloten.
lees verder
Fonq en Reliving werken samen
Online woonspecialist Fonq lanceert deze maand samen met online marktplaats Reliving een platform voor vintage en tweedehands meubels. Hiermee streeft Fonq ernaar om duurzamer winkelen eenvoudig en leuk te maken.
lees verder
Hubsche rondingen
Rondingen en podgy vormen verzachten volgens Deense interieurmerk HŁbsch elke ruimte en geven stoffering, verlichting en woonaccessoires gratie en voegen intrige toe aan een huis.
lees verder
Silka overgenomen
Kunstbloemenexpert Silk-ka versnelt internationale groei met overname Zweedse investeringsmaatschappij.
lees verder
Luxe vazen van Rothschild & Bickers
Luxe Britse handgeblazen glasstudio Rothschild & Bickers lanceert dit najaar voor het eerst een collectie woonaccessoires.
lees verder
Warmlopen voor DWI
Over minder dan een maand vinden de DWI Vakdagen weer plaats, op 11-13 en 19-20 september. Opnieuw zijn nieuwe exposanten bekend gemaakt, net als standhouders die hun showroom uitbreiden.
lees verder
 
Doorstart Riverdale
lees verder
Verkopen meubelwinkels dalen fors
Uit de kwartaalcijfers van het CBS blijkt dat bouwmarkten, meubelwinkels en verkopers van wasmachines, keukens en consumentenelektronica worstelen met fors teruglopende verkopen, waarbij de omzet minder terugloopt vanwege de inflatie.
lees verder
 
Minder dan maand tot Showup
lees verder
Nieuwe accountmanager TTP Concepts
Groothandel TTP Concepts heeft er een nieuwe accountmanager bij. Vanaf deze maand is Danny Govers verantwoordelijk voor BelgiŽ en Luxemburg.
lees verder
 
Nieuwe Belgische galerie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden