Trendz geannuleerd
lees verder
 
Digitaal bezoek Meubelbeurs
lees verder
Mondiart deel van Dutch Interior
Mondiart is zeer enthousiast dat het gaat samenwerken met het Nederlandse meubelmerk Eleonora. Samen met Eleonora, By-Boo, Mattz, Sevn en Key West Bedding gaat het bedrijf het collectief Dutch Interior vormen.
lees verder
Nordstil geannuleerd
Door de huidige corona-maatregelen is besloten om de winter-editie van de regionale decoratiebeurs Nordstil 2021 in Hamburg vooralsnog te annuleren.
lees verder
 
Mondkapjesboete voor klant
lees verder
Meubelbeurs Brussel Digitaal
Van maandag 7 tot woensdag 9 december 2020 kan de Meubelbeurs Brussel digitaal bezocht worden. Er is dagelijks de mogelijkheid live gesprekken te voeren.
lees verder
Op naar de ICG-Show
Meer dan 2.000 exposanten uit 63 landen hebben zich al aangemeld voor de International Consumer Goods Show (ICG-Show). Deze vakbeurs combineert eenmalig Ambiente, Christmasworld en Paperworld van 17 tot 20 april 2021 in Frankfurt.
lees verder
 
Trendset weken later
lees verder
Table Stories
Het boek Table Stories van uitgeverij Lannoo biedt inspiratie voor het stylen van de mooiste tafels, voor elke gelegenheid.
lees verder
 
Salone Milaan weer later
lees verder
De rollen van een bank
Furnea is een ruim geassorteerde meubelwinkel die naast naast meubelen ook bedden, verlichting, accessoires en karpetten verkoopt, maar ook vloeren legt. Hoe kies je een goed assortiment.
lees verder
 
Kauwgom-bubbel lamp
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder
 
Toch geen IMM in 2021
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden