Aanbieding MDXL Project & Interieur
lees verder
Light&Living neemt It's about Romi over
Light&Living Group, met hoofdkantoor in Noordwijk (NL), versterkt haar merkenportfolio en commerciŽle activiteiten met de overname van It's about Romi BV.
lees verder
Leenbakker en Kwantum te koop
Het moederbedrijf van Leen Bakker en Kwantum wordt te koop gezet, zo meldt de Telegraaf vandaag.
lees verder
Bundeling textielbeurzen
Techtextil, Texprocess en de Heimtextil Summer Special openen van 21-24 juni hun deuren in Frankfurt am Main. De gespecialiseerde textielbeurzen vinden parallel plaats.
lees verder
Showup geanimeerd
Aflopen twee dagen, zondag 3 en maandag 4 april, is de voorjaarseditie van Showup 2022 geanimeerd verlopen, ondanks het weer, dat meer op herfst leek.
lees verder
Winstgevende groei Home24
In het jaarverslag voor het volledige jaar 2021 bevestigt de Duitse internetaanbieder Home24 de voorlopige financiŽle cijfers. De omzet van het bedrijf bedroeg vorig jaar Ä 615,5 miljoen, een valutagecorrigeerde groei van 27%.
lees verder
Meer meubelen op Spoga+gafa
Tijdens zijn presentatie op de persconferentie van Spoga+gafa in Wenen benadrukte directeur Stefan Lohrberg het belang van meubelen en decoratie voor de vakbeurs en ziet hij de grens tussen binnen en buiten verder vervagen.
lees verder
Herinneringen op Linnen
Het bedrijf Herinneringen op Linnen is ruim vijftien jaar geleden gestart met het printen van foto's op canvas. Nu doet het bedrijf dit in allerlei materialen en vormen.
lees verder
 
Bijna tijd voor Showup
lees verder
Drie sporen Daily Trade Fair
Het vorig jaar aangekondigde inkoopcentrum Daily Trade Fair in Venlo belooft nog altijd een vernieuwende ontmoetingsplek te gaan worden. Met een nieuw driesporen beleid.
lees verder
Van Hooff nieuwe ceo Jaarbeurs
Jeroen van Hooff wordt per 1 juli 2022 de nieuwe ceo van Koninklijke Jaarbeurs. Van Hooff is op dit moment CEO van Easyfairs Nederland, waartoe onder andere de Evenementenhal in Hardenberg en Gorinchem behoren.
lees verder
 
Maak kennis met de trends 2023
lees verder
Nieuwe DWI evenementen
Pak de agenda er maar bij, want de data van aankomende evenementen in De Woonindustrie zijn bekend.
lees verder
Nieuw distributiecentrum Zuiver
Zuiver krijgt een nieuw distributiecentrum om te kunnen blijven groeien. Het pand wordt gebouwd door logistiek dienstverlener Fiege die haar Nederlandse hoofdkantoor tevens hier naar toe verhuist, gepland in het derde kwartaal van 2022.
lees verder
Eerste outdoor spiegel Deknudt
We kennen Deknudt natuurlijk als fabrikant van spiegels voor het interieur. Deze spiegels maakt het bedrijf al sinds 1946, maar dit jaar komt hier voor het eerst ook een outdoor spiegel bij.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden