Internationale overname Brabantia
Producent van huishoudelijke producten, Brabantia neemt het Spaanse keukengereibedrijf Lékué over. Hiermee zet het Nederlandse bedrijf in op internationale groei en breidt zijn portfolio uit.
lees verder
Leenbakker via bol.com
Leenbakker opent een nieuw verkoopkanaal door middel van een samenwerking met platform Bol.com.
lees verder
Trendz voorjaar verplaatst
De coronamaatregelen hebben ook gevolgen voor Trendz voorjaar in de Evenementenhal Gorinchem. Easyfairs heeft deze verplaatst naar februari.
lees verder
 
Verheugen op Showup
lees verder
Houten Lego aan de wand
Lego blijft populair, ook bij volwassenen. Het merk richt zich dan ook bewust op deze doelgroep. Deens designmerk Room Copenhagen introduceert samen met Lego nu een collectie houten woonaccessoires.
lees verder
Woonaccessoires van Guess
Het Amerikaanse lifestyle-merk Guess lanceert een nieuwe en exclusieve Guess Home-decorcollectie. Dit nieuwe assortiment bestaat uit kussens en dekens van milieuvriendelijke materialen, maar nu ook uit kaarsen.
lees verder
Trendz klaar voor voorjaar
De voorbereidingen voor de inkoopbeurs Trendz Voorjaar op 9, 10 en 11 januari 2022 in Evenementenhal Gorinchem zijn in volle gang.
lees verder
Goed om in te lijsten
[sponsored artikel] - Verno is een lijstenmakerij die het oude ambacht en de nieuwste technieken combineert. Al ruim 30 jaar biedt het een goede prijs, goede kwaliteit en goede service. Framed, with Love!
lees verder
 
Ook Imm 2022 verschoven
lees verder
Huis & Woonbeurs verplaatst
De nieuwe consumentenbeurs Huis & Woon Beurs in de Evenementenhal Hardenberg is verplaatst van februari naar oktober 2022.
lees verder
Live Shopping bij Ikea
Ikea gaat ook mee in de live shopping trend. Op 2 december organiseerde de keten een eerste Nederlandstalige sessie, vanuit Zaventem, België. Tijdens deze sessie draaide alles om het ontwerpen van een droomfeesttafel.
lees verder
Nieuwe naam inkoopcentra Venlo
Tica en Trends & Trade gaan verder onder één naam: Tica Trends & Trade, gevestigd in Venlo. Fashion Extras gaat verdre als Tica Concept Store.
lees verder
 
Klapstoel De Ligt
lees verder
Home Island Interiors in Almere
Afgelopen weekeind opende de vijfde winkel van het Nederlandse woonconcept Home Island Interiors, in Almere. De keten presenteert verschillende woonmerken onder één dak. De meubels en woonaccessoires kunnen in veel gevallen meteen worden meegenomen of thuisbezorgd.
lees verder
Heimtextil 2022 naar zomer?
Vanwege de recente ontwikkelingen rond het coronavirus heeft Messe Frankfurt besloten om de Heimtextil in januari 2022 te annuleren. Er wordt nog gewerkt aan een mogelijkheid voor de beurs in de zomer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden