Retailvisie voor minister
Tijdens een werkbezoek van de nieuwe Nederlandse minister Adriaansens (Economische Zaken) in Rotterdam heeft Inretail een rapport aangeboden over de maatschappelijke waarde van de retail. Dit is inmiddels ook aan de tweede kamer aangeboden.
lees verder
Wees welkom in De Woonindustrie
Het is zover, in De Woonindustrie (DWI) vinden de voorjaars Vakdagen plaats. Bezoek en ontmoet de exposanten, ontdek de nieuwste trends, ontwikkelingen en noviteiten. Dit kan op 6, 7, 8 en op 14 en 15 februari.
lees verder
Zomerbeurs bij Orderchamp
Na het succes van eerdere edities, organiseert Orderchamp van maandag 7 t/m zondag 13 februari de nieuwe Digital Fair Spring Summer Edition.
lees verder
Duurzaam mango hout
Only Natural ontstond na een reis naar India op zoek naar mooi papier om gedichten op te drukken. Sinds die tijd is het productassortiment enorm uitgebreid met woonaccessoires, kleinmeubelen, lampen, kussens, kleden en kerstdecoraties.
lees verder
 
Zuiver Scholarship 2022
lees verder
Omzet retail 2021
Ondanks de corona-maatregelen is de omzet van de Nederlandse detailhandel in geheel 2021 gestegen. En ondanks de lockdown vanaf 19 december steeg december zelfs bovengemiddeld met 6,2%!
lees verder
Urban Cotton via Oskar
Opnieuw een uitbreiding voor Studio Oskar. Het agentuur van Ilke Peters is sinds kort de vertegenwoordiger van Urban Cotton in de Belux-markt.
lees verder
Trendz februari gaat door
De inkoopbeurs Trendz Voorjaar die gepland staat op 6, 7 en 8 februari 2022 in Evenementenhal Gorinchem gaat definitief door. De overheid heeft 25 januari bekend gemaakt dat beurzen zoals Trendz Voorjaar weer door mogen gaan.
lees verder
Trendz klaar voor februari
De beursorganisatie van de inkoopbeurs Trendz Voorjaar is positief gestemd dat de komende editie begin februari 2022 door kan gaan. De huidige maatregelen lopen op 25 januari af, vervolgens maakt de overheid bekend welke sectoren dan heropend worden.
lees verder
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder
Meubelbeurs Milaan naar juni
Om het meeste te kunnen halen uit het evenement is Salone del Mobile uitgesteld naar juni. De 60e editie van de Milanese beurs vindt plaats van 7-12 juni 2022.
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder
Bakken in eigen keuken populair
[Sponsored artikel] - Voor velen is een programma als Heel Holland Bakt, waarin de mooiste baksels op het scherm verschijnen, het hoogtepunt van de week. In een tijd waarin we veel thuis zijn brengen we ook meer tijd in de keuken door.
lees verder
Eigen merk By Fonq
Op 11 januari 2022 lanceert online woonwinkel Fonq een eigen merk: By Fonq. Het eigen merk in modern living biedt een verfrissende collectie van kwalitatieve en toegankelijke woonproducten.
lees verder
Actieweek bij Orderchamp
Vanaf vandaag organiseert online inkoopplatform Orderchamp maandelijks een speciaal B2B inkoopevenement: Orderchamp Unveils. Aflopen maand hebben meer dan 500 nieuwe merken zich aangesloten bij Orderchamp en krijgen klanten 15% korting op hun eerste bestelling van elk nieuw merk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden