Kendix introduceert Blooming
lees verder
Ambiente weer terug in 2022
De internationale beurs Ambiente zal de belangrijkste thema's over de hele wereld presenteren in de Dining, Living en Giving segmenten van 11 tot 15 februari 2022 in Messe Frankfurt.
lees verder
Honingkleurige glaskunst
Het Tsjechische Rückl is gespecialiseerd in het eeuwenoude ambacht van het glasblazen. Sinds 2017 vaart het bedrijf een moderne koers, met nieuwe collectie ontwikkeld door Rückl Art Director Rony Plesl.
lees verder
Gelukkig bij Nancy HomeStore
[sponsored artikel] - In het Centrum van Rotterdam zit de showroom van Nancy HomeStore: een interieurzaak die met winkel en webshop er naar streeft om mensen blijer en gelukkiger te maken.
lees verder
 
DWI verplaatst MDXL Project & Interieur
lees verder
 
Home Philosophies agent voor Unopiu
lees verder
Najaarsnoviteiten Fritz Hansen
Deense meubelfabrikant Fritz Hansen komt dit najaar met een flink aantal noviteiten. Van compleet nieuwe producten tot vernieuwingen van bestaande designs. Interieurjournaal stelt enkele noviteiten voor.
lees verder
Verduurzaming ook bij houtkachels
[Sponsored artikel] - Dat traditionele houthaarden niet het meest milieuvriendelijk zijn is algemeen bekend. Hoe het met de duurzaamheid van moderne houthaarden is gesteld, lees je in dit artikel.
lees verder
 
Decoratie fleurt interieur op
lees verder
Ikea richt zich op gamers
Ikea lanceert, in samenwerking met het gamersmerk Republic of Gamers (ROG), een collectie die speciaal is ontworpen voor gamers. Er zijn wereldwijd 3 miljard* gamers: een grote groep die volgens Ikea vaak nog wordt vergeten als het gaat om oplossingen voor een beter leven thuis.
lees verder
Next Horizons op Heimtex 2022
Met 'Next Horizons' presenteert Heimtextil zijn designprognose voor het nieuwe seizoen 2022/23 - geanalyseerd door internationale trendonderzoekers en boordevol waardevolle inspiratie en inspirerende content.
lees verder
 
Dynamisch DWI
lees verder
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in België en Luxemburg geworden.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden