D&M Deco neemt Paju over
lees verder
Duurzaam Showup
Tijdens Showup staan op 4 en 5 februari in de Expo Greater Amsterdam meer dan 300 fabrikanten, ontwerpers en agenten klaar om inkopers, retailers en professionals uit de home and gift sector te ontmoeten. Duurzaamheid is een terugkerend thema.
lees verder
Zoute interieurs tezamen
Wie aan Knokke Le Zoute (België) denkt, ziet vrijwel meteen de witte villa’s voor zich met rode dakpannen of een rieten dak. Dat het ook anders kan, is te zien in het nieuwe boek: Knokke Le Zoute Interiors – Living by the sea.
lees verder
 
De beste wensen voor 2024
lees verder
Verantwoorde tuinen op Spoga 2024
Op de komende Spoga+gafa van 16 tot 18 juni 2024 in Keulen zal de nadruk liggen op de verantwoordelijkheid van de industrie voor het mede vormgeven van een duurzame en gezonde omgeving.
lees verder
 
Nieuwkomers Showup 2024
lees verder
 
Trends centraal op Heimtextil
lees verder
Navem wordt Interieur Unie
Navem, bekend als de Belgische vereniging voor interieurzaken, heeft haar naam veranderd naar Interieur Unie. Tijdens het recente meubelcongres onthulde voorzitster Goele Vermeeren niet alleen de nieuwe naam, maar ook een fris logo en de toekomstplannen.
lees verder
Interieur Club Awards 2023
De jaarlijkse Interieur Club Awards zijn weer uitgereikt. Dit keer tijdens een uitverkochte netwerkborrel in Utrecht bij Table du Sud afgelopen vrijdagavond.
lees verder
Open up thema Voorjaarsvakdagen
Van 4-7 februari vinden de Voorjaarsvakdagen opnieuw plaats in De Woonindustrie (DWI). Met op zondag consumentendag en van zondag tot en met woensdag vakbeurs. Met het thema Open up! geeft de organisatie dit keer extra kleur aan de Vakdagen.
lees verder
 
Textielinnovatie op Heimtextil
lees verder
Lokaal en duurzaam
Locally Made zet duurzame Nederlandse producten op de kaart en wil nu na Amsterdam uitbreiden in andere Nederlandse steden
lees verder
Polspotten terug in binnenstad A'dam
Niet ver van waar het meer dan drie decennia geleden begon, opent Polspotten haar deuren op de Westerstraat 187. De nieuwe locatie heeft een kleurrijk interieur en biedt plek aan een brandstore, museum, showroom én kantoor.
lees verder
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden