Nog flexibeler met Nextrade app
lees verder
Kwantum en Leen Bakker samen
De interieurformules Leen Bakker en Kwantum blijven zelfstandig bestaan, maar gaan wel samenwerken onder één directieteam, vooral online.
lees verder
Groei detailhandel 10%
De Nederlandse detailhandel heeft het met een plus van 9,7% in juli opnieuw prima gedaan, iets onder juni.
lees verder
Voorproefje van ShowUp
Nog precies een maand en dan vindt ShowUp plaats. Op 27 en 28 september, in de Brabanthallen in Den Bosch. Met de juiste maatregelen en de positieve inbreng van bezoekers en deelnemers worden het volgens de organisatie weer twee inspirerende dagen.
lees verder
Nieuwe Ceo Eichholtz
Theo Eichholtz, oprichter en huidige Ceo van Eichholtz, heeft een opvolger die de gewenste wereldwijde expansie van de meubel-, verlichtings- en woonaccessoirescollectie gaat trekken.
lees verder
Veilig inkopen op Trendz
Volgende maand, van zondag 20 tot dinsdag 22 september, vindt de uitgestelde najaarseditie van de decoratiebeurs en bloemistenbeurs Trendz in de Evenementenhal in Gorinchem plaats.
lees verder
 
Duurzame haarden
lees verder
Bolia opent in Haarlem
De Scandinavische meubelketen Bolia, onderdeel van de Lars Larsen Groep, blijft expanderen, ook in de Benelux. Na de recent opening van een nieuwe winkel in Brugge, opent het binnenkort in Haarlem.
lees verder
 
Meubelbeurs Brussel gaat niet door
lees verder
 
2e Digitale beurs Orderchamp
lees verder
Extravagante kerstcadeaus
Bold Monkey, het extravagante merk van Zuiver, komt met een nieuwe collectie meubels en accessoires. De bijzondere producten zijn vanaf november beschikbaar.
lees verder
 
Nominaties interieurawards bekend
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Gezelligheid bij Cosy Villa
Cosy Villa is een Nederlandse meubelmerk van LS Developments uit Beneden Leeuwen dat nieuw landelijk wonen en gezelligheid wil uitstralen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden