Nieuwe hut Moso
Sinds vorige week heeft Moso International uit Zwaag een nieuwe tijdelijke kantoorlocatie gevonden, een magazijn was al iets eerder gevonden in Venhuizen.
lees verder
 
Tendence vernieuwd
lees verder
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder
Meister vernieuwt laminaatcollectie
Het laminaat aanbod van Meister wordt volledig vernieuwd en krijgt de naam MeisterDesign.laminate. Dankzij het Aquasafe-systeem (4h) en Aquasafe-systeem + (24h) is het laminaat nu bestendig tegen water en dus geschikt voor vochtige ruimtes.
lees verder
 
DWI vroeger open
lees verder
Moso koopt Bambeau
Moso International uit Zwaag neemt de Duitse concullega Bambeau uit Frechen, label van Becker & Großgarten GmbH, over.
lees verder
Balta stopt deel productie
Tapijtfabrikant Balta legt vier van de zes Belgische fabrieken stil. Het bedrijf stelt dat het door de lockdown op het Europese continent door corona met een terugloop van de bestellingen van vooral losse karpetten te kampen heeft.
lees verder
MeisterDesign en nieuwe Rigid
Deze maand komt vloerenfabrikant MeisterWerke met een nieuw assortiment Rigid Core-vloeren op de markt: MeisterDesign.rigid. Ook de MeisterDesign vloeren zijn aangevuld.
lees verder
 
Trade centra geopend
lees verder
Roep brancheorganisaties om solidariteit
Nederlandse brancheorganisaties roepen op tot onderlinge solidariteit en coulance, zo meldt Inretail-directeur Jan Meerman namens Inretail, Modint, ANWR-Garant, CBM, FGHS, FNLS en VIMAGRO.
lees verder
 
Interfloor blijft leveren
lees verder
 
Willems directeur Cosentino
lees verder
Buxkin en Leoxx creëren Stripes
Leoxx introduceert een exclusieve lijn karpetten gemaakt van gerecycled leer, wolvilt en gerecycled vilt. De nieuwe collectie die de naam Stripes draagt, is een co-creatie met Buxkin, een innovatief en zelfproducerend ontwerpbureau van Nederlandse bodem.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden