Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder
Nieuwe wandlijm Uzin
Uzin introduceert UZIN KE 68 T. Deze 1-k hybridelijm is bedoeld om zwaardere bedekkingen zoals duo-planken, parket en harde soorten kunststof watervast aan de wand te bevestigen.
lees verder
Vloeren van afval door Studio Wae
Studio Wae verwerkt productieafval van Interface, Tarkett en Forbo tot designtapijttegels. Hiermee worden circulaire designvloerbekleding en wandtapijten gecreŽerd.
lees verder
Hoogste groei detailhandel
Het zijn bizarre tijden. Daar waar iedereen een grote crisis verwacht vanwege corona, beleefde de Nederlandse detailhandel in mei haar grootste groei in veertien jaar tijd.
lees verder
 
Vakbeurzen opgelucht
lees verder
Regen vertolkt in marmer
De Italiaanse marmerbewerker Decormarmi heeft een bijzonder nieuw product onder het label Kreoo uitgebracht.
lees verder
Parketpaviljoen op Incoda
Tijdens de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) in Gorinchem is er nog meer speciale aandacht voor parket.
lees verder
Nieuw showroomconcept Overstock
Aanstaande vrijdag wordt er een nieuw showroomconcept, opgebouwd rond achttien leefwerelden, gepresenteerd door de interieur- en tuinmeubelwinkelketen uit BelgiŽ.
lees verder
Allura voor thuis
Na de introductie van de nieuwe Allura vinylvloercollectie voor de projectmarkt in februari, presenteert Forbo Flooring deze nu ook voor thuis.
lees verder
Nieuwe manager Intr
Vloer- en raamafwerkingsgroothandel Intr uit Deventer krijgt een nieuwe commercieel manager, afkomstig van een franchisegever uit de branche.
lees verder
HydroTX voor een schonere vloer
Entreemattenspecialist Rinos introduceert HydroTX, een technologie die drie keer zoveel vocht moet absorberen als 'gewone' matten.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
Forbo Eurocol breidt uit met DecoDesign
Met DecoDesign introduceert Forbo Eurocol een nieuw designproduct voor vloer en wand. Een innovatieve en decoratieve afwerking, op basis van een watergedragen acrylaatcoating die wordt opgespoten met SprayCoat.
lees verder
Hennepkarpetten
Hennep is een natuurlijke vezel die al sinds de oudheid in de textielwereld wordt gebruikt. Indikon maakt er karpetten van onder het label Carpet Edition.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs - of liever gezegd Vakdagen - van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden