Van Fessem naar Tete
Jurgen van Fessem is vandaag als accountmanager in dienst getreden bij Tété Total-Flooring. Whitney van Nuland heeft het bedrijf verlaten.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuwe director voor Carpetright
Gideon Tienkamp is benoemd tot de nieuwe managing director van Carpetright Europe. Hij stapt over van Flying Tiger Benelux naar de vloerenspecialist, die ook raambekleding verkoopt.
lees verder
Verkoop deel Balta
Balta verkoopt een deel van de activiteiten aan Victoria PLC uit Engeland. De transactie zal naar verwachting aan het begin van tweede kwartaal 2022 zijn afgerond.
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder
Hornbach vloeren geopend
Hornbach heeft vrijdag 26 november een nieuwe retailformule in Nederland gelanceerd. In Kerkrade opende de eerste vestiging van Hornbach Vloeren.
lees verder
Nieuwe collectie droogloopmatten
Nieuwe schoonloopcollectie Forbo Flooring houdt tot 95% van vocht en vuil bij deur tegen. Ook wordt er een nieuw loslegsysteem geďntroduceerd onder de merknaam Coral.
lees verder
Woontrend 2022 - Traditional Sentiment
Onlangs presenteerde Inretail de woontrends voor 2022, voortkomend uit de tijdgeest Calibrate. In een serie van vier artikelen zullen deze behandeld worden, vandaag de derde: Traditional Sentiment.
lees verder
Victoria wil deel Balta overnemen
De Britse tapijtgroep Victoria heeft interesse getoond in de overname van een onderdeel van Balta. Naar verluidt gaat het over de kamerbreed divisie.
lees verder
Domotex in januari geannuleerd
Domotex zal niet plaatsvinden in januari 2022. Dit werd aangekondigd door Deutsche Messe AG als organisator van de toonaangevende vakbeurs voor tapijten en vloerbedekkingen.
lees verder
Nieuw managementteam Tarkett
Tarkett Benelux heeft een nieuw managementteam. Met het vertrek van Ralph Jorissen als area vicepresident Benelux, UK en Ierland is per aanvang oktober een organisatiewijziging doorgevoerd.
lees verder
 
Nieuws en voorjaarsdata DWI bekend
lees verder
Duurzame, gerecyclede ondervloer
Estillon introduceert een nieuwe, duurzame gerecyclede foam ondervloer voor tapijt: Renu.
lees verder
 
Woontrend 2022: Safe Haven
lees verder
Winkels bepleiten alternatief CTB
Nederlandse winkeliers zeggen keihard nee tegen het corona toegangsbewijs (CTB) en komen met een beter plan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden