Coretec weer beste
Voor de tweede keer is US Floors, de fabrikant van de bekende Coretec vloeren, tot de beste rigid-core producent uitgeroepen.
lees verder
Nieuw Intr point in Nuth
Per vandaag, 1 augustus, is het meest zuidelijk gelegen Intr Point verhuisd naar een nieuwe, grotere en klimaatneutrale locatie in Nuth.
lees verder
Tips voor goede werkkleding!
[Sponsored artikel] - Bij (ver)bouwen, klussen of renoveren is het motto: 'goed gereedschap is het halve werk'. Naast gereedschap geldt dat ook voor andere zaken. Waar moet je aan denken bij het kiezen van de juiste werkkleding?
lees verder
Heimtextil 2023 al populair
De planning voor de volgende Heimtextil in januari 2023 is in volle gang. De branche verwacht aan het begin van seizoen 2023/24 een internationaal platform voor huis- en contracttextiel, interieurdesign en trends.
lees verder
Incoda 2022 komt eraan!
De Incoda wordt georganiseerd van 11-13 september. Dit jaar wordt het een feestelijke editie met een uitgebreid programma, waaronder Incodaís eerste festival.
lees verder
Subsidie duurzame textiel start-up's
Vanuit het Europees Instituut voor Innovatie en Technologie, een kennis- en innovatiecentrum voor de Europese Unie, is een subsidie van Ä 1,2 miljoen toegekend aan Saxion en diverse partners.
lees verder
 
F. Ball en Headlam jubileumpartners
lees verder
Vloerretour recycling
Cotap heeft recent Vloerretour gepresenteerd, een Nederlands initiatief voor het recyclen van pvc-vloeren. Volgens de vloergrossier is duurzaamheid vanwege klimaatverandering belangrijker dan ooit en moet ook de CO2-uitstoot stevig dalen.
lees verder
FloorHouse excelleert in specialisme
[Sponsored artikel] - Sinds de start in 2008 is FloorHouse fors gegroeid. De detaillist is gespecialiseerd in vloeren en groeide van ťťn bescheiden verkooppunt naar zes grote showrooms, verspreid over heel Vlaanderen.
lees verder
Sterke omzetdaling woonwinkels mei
Hoe ontwikkelt de omzet zich in de woonbranche op basis van orderintake? Uit de resultaten van de Inretail Woonwinkelmonitor blijkt dat deze in mei behoorlijk gedaald is, maar daar is ook een duidelijke verklaring voor.
lees verder
Samenwerking PPC
Plinten & Profielen Centrale B.V. (PPC), een in Nederland opererende groothandel in harde vloeren en aanverwante producten, kondigt aan dat zij - na goedkeuring door de Autoriteit Consument en Markt - een samenwerking aan zal gaan met Newport Capital (Newport).
lees verder
Verdere expansie Joka in Nederland
Met de overname van parketgroothandel De Eik breidt W. & L. Jordan (beter bekend als Joka) afzetgebied in Nederland uit.
lees verder
 
Einde Interieur Kortrijk?
lees verder
Geslaagde Interieurprofessionaldag
Itís a wrap! Editie 2022 van de Interieurprofessionaldag trok maar liefst 150 bezoekers. De Woonindustrie, BNS Crisp en Nia Academie bundelden hun krachten en kijken terug op een volgens hen zeer geslaagd Re/Living-event.
lees verder
Interieurretail mei in mineur
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 0,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,4% lager, opnieuw een stevige inflatie dus. Non food groeide nog, maar interieur was negatief!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden