Nieuwe Mflor 2020-collecties
lees verder
Nieuwe meubelwebshop Woonq
Jamani, het fusiebedrijf achter onder meer Dekbed-Discounter, heeft een nieuwe online meubelwinkel geopend: Woonq.
lees verder
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder
 
Ook nieuwe Interfloor pvc-vloer
lees verder
Donkersloot via Mommersteeg
Het tapijtmerk Donkersloot uit Bussum is sinds begin dit jaar een samenwerking aangegaan met Mommersteeg uit Huizen.
lees verder
Domotex 2020 trekt beslissers
Organisator Deutsche Messe toont zich tevreden over de laatste editie van vloerenbeurs Domotex. Van 10 tot 13 januari kwamen ruim 35.000 bezoekers naar Hannover, om hier de nieuwste trends, producten en oplossingen van ruim 1.400 exposanten uit 60 verschillende landen te zien.
lees verder
Start Domotex
Van 10 tot 13 januari is de Hannover Exhibition Centre het centrum voor de vloerindustrie. Dit jaar draait Domotex om het Atmysphere thema en welzijn in de breedste zin van het woord.
lees verder
IMM 2020 bijna van start
Op maandag 13 januari gaat internationale interieurvakbeurs Imm Cologne weer van start. De beurs duurt tot 20 januari en wordt gecombineerd met de Design Post Koln en het 7e IMM congres.
lees verder
Feest bij Estillon op Domotex
Het is feest bij ondervloerspecialist Estillon op Domotex: niet allen viert Bestbase haar twintigste verjaardag, maar er is ook veel nieuws!
lees verder
Groter College voor HMC
Het Hout- en Meubileringscollege breidt het College van Bestuur uit. Met ingang van 1 maart 2020 wordt Joke Bos (1971) benoemd tot lid van het College van Bestuur.
lees verder
Groei Flinders dankzij b2b
Flinders heeft in 2019 een omzet gerealiseerd van ruim Ç 22 miljoen, een groei van 13% ten opzichte van vorig jaar. Vooral dankzij de B2B-afdeling van de totaalinrichter van bedrijven in Nederland en BelgiŰ.
lees verder
Jubilerend E15 op IMM
In 2020 bestaat meubelfabrikant E15 25 jaar. Dit viert het bedrijf met verschillende presentaties, tijdens IMM, en bijvoorbeeld ook parallel met de beurs tijdens Design Post Keulen.
lees verder
Nieuwe look and feel Mflor
De gerenommeerde pvc-vloerspecialist Mflor heeft voor 2020 een nieuwe look and feel gekregen. Zie bijvoorbeeld de nieuwe website en brochure!
lees verder
 
Ora Pro Nobis via Campo
lees verder
 
Gelukkig Nieuwjaar!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden