Intirio en Trendz Belgium stoppen
Easyfairs heeft begin deze week besloten om zowel Intirio als Trendz Belgium uit hun beursagenda te halen. Een lange traditie verdwijnt.
lees verder
Andere indeling Domotex
Al 97.000 vierkante meter beursvloer van Domotex is gevuld. Door Framing Trends in hal 8 verhuist een deel van de exposanten terug naar hun eigen segment.
lees verder
 
Nieuwe producten van afval-linoleum
lees verder
Cotap met VT Wonen tapijt
Cotap heeft een nieuwe VT Wonen vloerkleden & tapijtcollectie geďntroduceerd op de vorige week gehouden VT Wonen & Design beurs in de Rai Amsterdam.
lees verder
 
NLXL ook in karpetten
lees verder
MeisterDesign exclusief bij De Eik
Vloerenfabrikant Meisterwerke vraagt aandacht voor MeisterDesign. De vloeren met deze naam zijn volgens het bedrijf een gezonder alternatief voor PVC.
lees verder
Dadawood open aanval op parketwinkel
Dadawood, een nieuwe internet startup, biedt onder eigen naam houten vloeren en decoratief hout aan. Hiermee gaat het bedrijf de strijd aan met de parketwinkel.
lees verder
Marmoleum en Novilon VT Wonen
Forbo Flooring en VT Wonen introduceren deze maand twee nieuwe collecties: Marmoleum VT Wonen en Novilon VT Wonen.
lees verder
 
Domotex: hele hal voor Framing Trends
lees verder
Mart Visser karpettencollectie uitgebreid
In 2017 lanceerde Headlam een collectie vloerkleden, ontwikkeld door couturier Mart Visser. Nu is de lijn aangevuld met verschillende nieuwe dessins.
lees verder
Rewind van Beaulieu Flooring Solutions
Beaulieu Flooring Solutions, een divisie van de Beaulieu International Group (B.I.G.), lanceert een latex vrij tapijt dat beurzen en evenementen groener moet maken.
lees verder
Juwelen van Tarkett
Tarkett introduceert een nieuwe lvt-vloercollectie: Id Mixonomi Jewels. Ontworpen in samenwerking met Aurélia Paoli, oprichter van het Parijse ontwerpbureau Beauregard Studio.
lees verder
Restaurant ETC geopend
Na een zomer vol werkzaamheden was het op 23 september tijd voor de opening van het nieuw restaurant van het ETC Design Center Europe. De feestelijkheden vormden de afsluiting van de eerste vakdag.
lees verder
 
Start ETC Design Experience
lees verder
Nieuwe digitale printer Forbo
De nieuwe digitale printer van Forbo Flooring werkt met UV-inkt en zorgt voor printvloeren van een nog betere kwaliteit, aldus het bedrijf uit Assendelft.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden