Bamboekarpetten
Na karpetten van hennep heeft Indikon onder het label Carpet Edition nu een nieuwe lijn karpetten van bamboe en katoen gepresenteerd.
lees verder
HQ Karpetten
Vloeren- en deurmattenspecialist Hamat uit Genemuiden heeft nieuwe karpetten geïntroduceerd: de HQ Devotion collectie.
lees verder
Best Wool in Piet Hein Eek hotel
Nog even en dan opent het hotel van Piet Hein Eek, aan de Halvemaanstraat op Strijp-R in Eindhoven. Een opvallend element in de dertien kamers zijn de kleurrijke, wollen vloerkleden en het tapijt van Best Wool, mede ontworpen met Studio Rens.
lees verder
Santana overgenomen
Het kurkvloerenmerk Santana zal toch voortleven, het wordt overgenomen door een ruim een eeuw oude vloerenverkoper.
lees verder
 
Brusselse wafels in DWI
lees verder
Water en vuur bij Frankly
Frankly, het bedrijf van Femke Derks uit Amsterdam levert plaids, bedlinnen en karpetten. De naam van het bedrijf staat voor de Nederlandse directheid. Dit najaar worden verschillende nieuwe kleden geïntroduceerd.
lees verder
Veilig wonen & werken
Headlam gaat in november een campagne 'Veilig wonen & werken' starten. Het gaat hierbij om de brandveiligheid van stoffen.
lees verder
 
Nora naar Scherpenzeel
lees verder
Warm parket
Vloerverwarming en een parketvloer? Dat is meestal geen goed huwelijk. Warm by Bauwerk Parkett maakt het toch haalbaar: eikenhouten vloeren die met vloerverwarming te combineren zijn.
lees verder
 
Winst in patentstrijd klikvinyl
lees verder
Think Ultimate Interiors
Hoe wonen de ontwerpers zelf? Voor slechts € 25,00 binnen kijken in de persoonlijke interieurs van interieurprofessionals die daar normaal in hun werk anderen mee helpen en adviseren.
lees verder
IMM lanceert #betterstartnow
We wachten niet op de terugkeer van de goede oude tijd. We zijn actief bezig met het ontwerpen van een nieuwe. Dit zegt organisator van vakbeurs IMM, de Koelnmesse. Om dit te onderstrepen start de #betterstartnow-campagne.
lees verder
Bau 2021 gewijzigd
De biënnale bouwbeurs Bau in München, die van 11-16 januari 2021 gehouden zou worden gaat niet door in gebruikelijke vorm. Het wordt Bau Hybrid.
lees verder
DDW fysiek afgeblazen
De DDW (Dutch Design Week) die van 19-27 oktober gehouden zou worden gaat niet door vanwege een noodverordening van burgemeester John Jorritsma.
lees verder
Input legvoorschriften bekend
Eerder dit jaar werden vloerenleggers gevraagd wat er aangepast moest worden in de huidige Legvoorschriften Parket uit 2012. De nieuwe zouden deze maand gepresenteerd zijn, maar dat duurt wat langer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden