Winnaars NK Parketleggen 2022
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda op 13 september zijn de nieuwe kampioenen van het NK Parketleggen (NKP) bekend gemaakt.
lees verder
Incoda inspirerend en krachtig
De Incoda werd de afgelopen dagen (11 t/m 13 september) gehouden. Het was een groot succes, hetgeen bevestigt dat deze beurs een meer dan vaste plaats heeft veroverd in de wonenmarkt.
lees verder
NKWP nieuwe stijl op Incoda
Het Nederlands Kampioenschap Woning- en Projectstoffering (NKWP) is dit jaar vernieuwd. Op maandag 12 september zal er een wedstrijd zijn tussen de leerlingen van de vijf vakscholen die deze opleiding verzorgen.
lees verder
Liquiddesign vernieuwd
Liquiddesign van Forbo Eurocol is een veerkrachtige gietvloer met duurzame componenten als kurk en plantaardige olie. Liquiddesign werd onlangs vernieuwd en verbeterd.
lees verder
Nieuws op Incoda 2022
Van 11-13 september worden de Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Gorinchem georganiseerd. Vele bedrijven tonen daar de nieuwe producten, waaronder Tété, Oer en Interfloor.
lees verder
Mflor verlaagt de prijzen
In aanloop naar de Incoda heeft Mflor bekendgemaakt dat het de prijzen van de PVC producten gaat verlagen, in samenwerking met de groothandel.
lees verder
 
Nieuwe directeur Intr
lees verder
Nieuws van F. Ball
Van 11 t/m 13 september worden de Interieur Collectie Dagen in Gorinchem weer georganiseerd. Tot de beurs zullen er regelmatig nieuwsberichten over nieuwe introducties worden geproduceerd. In dit bericht de noviteiten van F. Ball.
lees verder
 
Interieurretail weer matig
lees verder
Layred nu ook in visgraat
De Moduleo Layred collectie heeft er nu een extra optie bij, namelijk visgraatvloeren. Deze worden geďntroduceerd op de Incoda beurs in Gorinchem.
lees verder
Jelle Remerie bij Intr
Sinds 1 augustus is Jelle Remerie in dienst bij Intr als accountmanager Raamdecoratie in de regio Noord/Oost-Nederland.
lees verder
 
Kunstwerk op de vloer
lees verder
 
Lindura houten vloer beantwoordt vragen
lees verder
Nieuw jasje voor NKWP
Vast programmaonderdeel van Incoda is het altijd weer spannende NKWP (Nederlandse Kampioenschappen Woning- en Projectstoffering). Dit jaar heeft de wedstrijd een nieuwe opzet met uitsluitend junioren in opleiding die deelnemen.
lees verder
 
Kijkopgordijnen wil meer
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden