Nieuwe accountmanager Tete
Tété Total-Flooring heeft er een nieuwe accountmanager bij. De Brabantse Whitney van Nuland versterkt het bedrijf sinds 1 januari.
lees verder
Uitbreiding Bijlard van start
Na ruim twee jaar voorbereiding sloeg Els Bijlard (foto 1), de vrouw van eigenaar Peter Bijlard, twee weken terug de eerste paal voor de uitbereiding van de lijmproducent uit Zoetemeer.
lees verder
Bostik bij Your Floor
Sinds eind januari levert groothandel Your Floor ook de lijmen, kitten en egalines van fabrikant Bostik. Zo lieten beide bedrijven via social media weten.
lees verder
NIeuwe River Oak van Mflor
In 2021 brengt Mflor rust en warmte aan in het interieur met de River Oak collectie. Deze nieuwe collectie met een subtiel eiken dessin en bescheiden kleurnuances transformeert iedere ruimte tot een plek waar je je prettig voelt.
lees verder
Nieuwe panelen van Decospan
Decospan blijft creatief bezig met hout. Met Astrata slats wil het bedrijf iedereen de kans geven om hout op een eenvoudige manier in zijn interieur te integreren.
lees verder
 
Afhaalmogelijkheid dooddoener
lees verder
Vernieuwde collectie Expona
Met de vernieuwing van de collectie Expona commercial zet Objectflor vanaf 2021 versterkt in op digitale presentatie en multimedia tools. De collectie omvat populaire klassiekers en nieuwe decors die het authentieke ambacht laten herleven.
lees verder
Pensioen voor Koeken
Afgelopen vrijdag heeft algemeen directeur René Koeken van Peitsman afscheid genomen van de grossier uit Rotterdam.
lees verder
 
Nieuwe vloeren van Nora
lees verder
Fusie Object Carpet en Toucan-T
Object Carpet en Toucan-T, tapijtproducenten uit Duitsland, zijn nu nog volledig zelfstandig opererende zusterbedrijven. Vanaf maart gaan deze bedrijven fuseren en zullen verder gaan onder de naam Object Carpet.
lees verder
Material District naar Utrecht
Het jaarlijkse evenement Material District wordt dit jaar op een andere locatie georganiseerd. Van 15 tot en met 17 september is de Utrechtse Werkspoorkathedraal de nieuwe locatie.
lees verder
 
Marmoleum in hoofdrol
lees verder
Bacterieremmende droogloopmat
Vebe Floorcoverings lanceert een schoonloop collectie met een bacterie remmende werking genaamd de MicroGuard PRO®, bestaande uit vijf kwaliteiten.
lees verder
Nieuw geluid bij Mflor
Nieuw jaar, nieuwe kansen. Zo kondigt John Loderus aan dat hij als binnendienst medewerker deel wordt van de Mflor familie. Loderus is hier deze week gestart.
lees verder
Digitaal platform
Euretco Wonen biedt haar leden een digitaal platform voor lokale vindbaarheid om zo de lokale positie te versterken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden