Vrees voor faillissementen en ontslagen
Uit een flitspeiling onder leden heeft Inretail geconstateerd dat veel ondernemers snel moeten gaan afslanken en er paniek aan het ontstaan is. Inretail vraagt kabinet dan ook om de juiste maatregelen te nemen.
lees verder
2021-2022 trends BNS Crisp in ETC
In december werd de trendlezing 'Nothing New, Everything New' gegeven in het ETC Design Center Europe. Stylistenvereniging BNS Crisp organiseerde deze presentatie over de Heimtextil trends voor 2021/2022 van trendwatcher Anne Marie Commandeur.
lees verder
DWI vakdagen verplaatst
Door de angstpolitiek van regeringen kon het bijna niet uitblijven: de DWI (De Woonindustrie) heeft de Voorjaarsvakdagen van februari verplaatst naar maart.
lees verder
Domotex wordt digitale dag
De internationale vloerenbeurs Domotex in Hannover was al verschoven naar mei en zou ook een meer hybride event worden. Maar dat is opnieuw veranderd.
lees verder
De Interieurbijbel
Vlak voor kerst werd de zesde editie van De Interieurbijbel aangekondigd waarin het antwoord op al je vragen te vinden zou moeten zijn over eigentijdse materialen met hun voors en tegens.
lees verder
Vinke naar Hebeta
Vanaf begin dit jaar is Vinke, tot voor kort accountmanager bij gordijnleverancier Vadain, hernieuwd aan de slag gaan bij vloerengroothandel Hébéta uit Genemuiden.
lees verder
Organische kleden Desso Tarkett
Desso Tarkett haakt met zijn nieuwste collectie in op de nieuwste woontrend waarin organische vormen in opkomst zijn en introduceert een nieuwe. De kleden hebben een organische vorm, zijn er in actuele kleuren en in verschillende formaten.
lees verder
Samenwerken in 2021!
Iedereen hele fijne feestdagen en een mooi, gezond en succesvol nieuwjaar toegewenst! En we hebben nieuws: Interieurjournaal gaat de krachten bundelen met Theo van Elk van GaafGoed!
lees verder
Geen foutje, maar de ster
Toen karpettenspecialist Jan Kath in januari 2020 de collectie voor Russia With Love introduceerde was de drukker van het promotiemateriaal in de war. De kleuren aan de randen van de foto's waren vast een foutje. Niet dus, en nu zijn die strepen de ster van een nieuwe collectie.
lees verder
Berryalloc via Osse grossier
Vanaf de start van 2021 gaat Your Floor strategisch samenwerken met vloerenproducent Berryalloc.
lees verder
 
Wirwar van Vos voor Moooi
lees verder
DWI blijft open
Het Nederlandse kabinet heeft maandagavond nieuwe maatregelen afgekondigd, die de Covid-19 besmettingen aan banden zou moeten leggen. Het bezoeken van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein blijft gelukkig mogelijk.
lees verder
Faillissement Domotex voorkomen
Het faillissement van Deutsche Messe AG in Hannover, onder meer organisator van de Domotex, is afgelopen woensdag gelukkig op het nippertje voorkomen.
lees verder
Shaw Contract naar Nederland
Shaw Contract opent een kantoor, showroom en sample-magazijn in Nederland. Het merk van Shaw Europe Ltd ontwerpt en produceert tapijt en tapijttegels.
lees verder
 
Intr gaat sluiten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden