Druk op Domotex 2019
Gisteren was de laatste dag van de vloerbedekkingsbeurs Domotex 2019 in Hannover. De beurs is nog altijd internationaal gezien van grote betekenis, maar er loeren gevaren.
lees verder
Imm Cologne 2019 start
Vandaag, maandag 14 januari is de internationale interieurvakbeurs Imm Cologne gestart. En natuurlijk ook de de Design Post aan de overkant. De hele week tot en met zondag 20 januari!
lees verder
 
Coretec-visgraat in secret room
lees verder
Bijlard boost parketlijm op Domotex
De Zoetermeerse lijmen- en kittenproducent Bijlard International zal op Domotex 2019 de opvolger van de MS Floor Booster voorstellen.
lees verder
 
Hello Mats op Domotex
lees verder
Groei Flinders en private label
Flinders heeft in 2018 een omzet gerealiseerd van € 20 miljoen, een groei van 30% ten opzichte van vorig jaar. Deze groei kwam uit alle kanalen: online, fysieke winkel en b2b-verkopen. En het lanceert een private label.
lees verder
Ondertapijt van PET-flessen
Ondervloerenspecialist Estillon uit Uden introduceert op Domotex een 100% recyclebaar ondertapijt.
lees verder
 
Nieuwe Mflor-collectie Abstract
lees verder
Kährs ook in LVT
De Zweedse Kährs Group, leverancier van houten lamelparket (foto; website), gaat binnenkort een collectie pvc-vloeren leveren.
lees verder
 
Cannabis goed in bed
lees verder
Christian Fischbacher 200 jaar
Stoffenediteur Christian Fischbacher viert dit jaar het 200-jarig jubileum. Het familiebedrijf brengt daarvoor een verjaardagscollectie uit.
lees verder
Houtblad naar Eisma
Per 1 januari 2019 heeft Eisma Media Groep uit Leeuwarden Het Houtblad overgenomen van uitgeverij Mybusinessmedia uit Deventer.
lees verder
VR en AR op Domotex
Met digitale technologieën als Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) voor toepassing in vloeren toont Domotex 2019 zich innovatief en intelligent.
lees verder
Beurzen!
Het nieuwe jaar is begonnen en dus is het weer tijd voor beurzen! Als eersten trappen af de decoratiebeurs Trendset München en de textielbeurs Heimtextil Frankfurt.
lees verder
Trendz + Intirio met top-aanbod
Het wordt een bijzondere happening eind januari in Gent: de eerste accessoire-beurs Trendz Belgium en tegelijkertijd een knusse editie van Intirio met een top-aanbod qua merken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden