Nieuw directrice Gerflor
Vinylvloerenfabrikant Gerflor heeft een nieuwe managing director Benelux, waar Nay Tawile afscheid heeft genomen.
lees verder
Vertrek Rob Berns bij Kwantum
Rob Berns stopt als algemeen directeur bij Kwantum, na de realisatie van n directie voor Kwantum en Leen Bakker
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Woonwinkels moeten weer open !
Centrummanagers, ondernemers- en binnenstadverenigingen roepen massaal op om 3 maart de deuren te heropenen, omdat de situatie voor de winkels niet meer houdbaar is. Dit blijkt mede uit de dramatische omzetcijfers van januari.
lees verder
 
Nieuwe brochure van Mflor
lees verder
Investeringsaftrek bij circulariteit
De circulaire tapijtproducten BT40, Raw en Denim van Donkersloot komen vanaf 2021 in aanmerking voor investeringsaftrek om de aanschaf van milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen extra aantrekkelijk te maken.
lees verder
Woonbranche luidt de noodklok
De Nederlandse woonbranche doet in een brief aan het kabinet een dringende oproep om de woonwinkels te heropenen. De orderportefeuilles zijn nagenoeg leeg en de branche dreigt ook niet in aanmerking te komen voor steunmaatregelen.
lees verder
Klomp mede-eigenaar Your Floor
Sinds 15 februari is Berry Klomp mede-eigenaar van groothandel Your Floor. Formeel vanaf 1 januari, maar nu zijn de officile documenten ook getekend.
lees verder
De zes IMM trends voor 2021-22
Welke effecten heeft de coronapandemie op het interieur? Welke trends zijn van invloed op de ontwikkeling en productie van meubels? En welke impact hebben de maatschappelijke veranderingen op het consumentengedrag in de interieurmarkt?
lees verder
Nieuwe ondersteuning Ball
Egaline- en vloerlijmfabrikant F. Ball and Co. Ltd. heeft een nieuwe technische support adviseur aangesteld in Nederland.
lees verder
 
Ideale mat voor de winter
lees verder
Deel DWI vakdagen verschoven
Hoewel de Britse variant van het corona-virus nog altijd geen potten kan breken, is de angst daarvoor wel de reden om een deel van de Voorjaarsvakdagen van DWI (De Woonindustrie) te verplaatsen.
lees verder
 
Nieuwe labels bij Design Lines
lees verder
Vinyl met basalt uitstraling
Interfloor introduceert een nieuwe collectie vinyl, de Dynamic Basalto. Het product kenmerkt zich door een combinatie van licht marmer en beton look en is voorzien van de Black Tex backing.
lees verder
Omzetkrimp non-food in 2021
De omzet van de Nederlandse non-food detailhandel groeide in 2020, ondanks een krimp in december. Voor 2021 wordt een somberder scenario geschetst door ING.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden