Destination Design terug
lees verder
Meubel- en woonretail hekkesluiter
De Nederlandse detailhandel heeft in augustus 1,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 6,0% lager, opnieuw dus stevige inflatie. Non food kromp met 2,5%, maar interieur nog (veel) meer!
lees verder
Overname Novalin door Calcutta
De Calcutta Home Fashion Group, de oudste weverijmolen van BelgiŽ, heeft de Nederlandse wandbekledingsproducent House of Novalin (Veryfanny) overgenomen.
lees verder
 
Duurzaamheid centraal op Domotex
lees verder
De stille en ongecompliceerde vloer
De laatste jaren zijn 'rigid' vloeren steeds meer in opkomst, waarbij de Meisterdesign.rigid een mooi voorbeeld is van een dergelijke innovatieve vloer.
lees verder
Update Mexform traprenovatie
PPC komt met een update van het traprenovatie label Mexform. Mexform heeft een vijftal nieuwe decoren aan het assortiment toegevoegd die aansluiten bij de huidige woontrends.
lees verder
 
Weense punt van Mflor
lees verder
Serieuze problemen bij Made
De Financial Times meldt dat Made.com in de financiŽle problemen zit. Vorig jaar leed het interieurplatform £ 31,4 miljoen verlies en er is geen verbetering in zicht.
lees verder
Uitbreiding Home24 marktplaats
De Duitse online meubelverkoper Home24 breidt zijn onlangs gelanceerde marktplaats alweer uit over de eigen landsgrens. Later dit jaar moet het platform ook live zijn in Frankrijk en de gehele DACH-regio.
lees verder
Balta wordt Belysse
Balta Group, of wat daar van overblijft, verandert zijn naam en identiteit en wordt Belysse. Dat heeft het bedrijf aangekondigd via een persbericht. In april van dit jaar werd een groot deel van de activiteiten verkocht aan het Britse Victoria.
lees verder
Flinke stijging bezoekers Incoda
Met 110 exposanten presenteerde Incoda de laatste trends. Het aantal bezoekers liet volgens organisator Easyfairs een stijging zien van 22%. Het event is bezocht door bijna 5.400 professionals.
lees verder
Nieuw directeur Romo
Na het vertrek van Rolf Bakx begin dit jaar zat de The Romo Group zonder directeur. Nu is er een nieuwe gevonden die zich nauwelijks hoeft voor te stellen.
lees verder
Doorstart M4Four
Vloerenprinter M4Four uit Kolham (Slochteren) was op 7 september failliet verklaard door de Rechtbank Noord-Nederland in Groningen. Nu werkt het aan een snelle herstart.
lees verder
 
Architect@Work 2022 geslaagd
lees verder
Winnaars NKWP 2022
Kay Winters van het Deltion College in Zwolle heeft op 12 september voor de tweede keer op rij het Nederlandse Kampioenschap Woning- en Projectstoffering (NKWP) gewonnen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden