Woontrend Sustainable Hedonism
Inretail heeft onlangs de nieuwste woontrends voor 2023 gepubliceerd. In een serie van vier artikelen stellen we deze nieuwe trends voor. Deze week de tweede trend: Sustainable Hedonism.
lees verder
 
Ikea investeert in toekomst
lees verder
 
Circulariteit en ambacht bij BVP
lees verder
Woontrend Layered Spaces
Wonen, werken, eten, slapen. In een kleine ruimte worden allerlei functies slim gecombineerd. Dat zie je terug in een van de nieuwste Woontrends voor 2023, die Inretail onlangs heeft gepresenteerd. Hierbij een eerste van vier: Layered Spaces.
lees verder
 
Re|Living Interieurprofessionaldag
lees verder
Nieuwe trends interieurwereld
[Sponsored artikel] - Het is belangrijk om je prettig te voelen in huis. Interieur en inrichting is daar de basis van. De trends op dit gebied veranderen snel, hieronder daarom drie nieuwe trends op een rij.
lees verder
Systeemvloerfabrikant overgenomen
De Brabantse systeemvloerenfabrikant PBS heeft een meerderheidsbelang verkocht aan investeerder Berk Partners. Dit meldde het FD vlak voor het weekend.
lees verder
Cementdekvloeren
[Sponsored artikel] - Veel mensen overwegen een cementdekvloer. Het voordeel van een dergelijke vloer is dat het een erg slijtvaste vloer is en bovendien goed bestand is tegen water. Drie tips voor het kiezen van een juiste cementdekvloer.
lees verder
 
Berryalloc nieuws
lees verder
Nieuwe BIC designs
B.I.C. Carpets stelt drie nieuwe handtuft designs voor: Costa, Roda & Ilha. Alle ontwerpen zijn oorspronkelijk gemaakt in wol, maar ook leverbaar in andere materialen, kleuren en afmetingen.
lees verder
Tegeltrends 2022
[Sponsored artikel] - In 2022 zijn steeds meer mensen bezig om hun woningen op te knappen. Sommigen kiezen ervoor om een dakkapel aan te laten brengen, andere verbouwen bestaande ruimtes, waarbij een mooie tegelvloer mogelijk is.
lees verder
 
Nieuwe Interface hospitality collectie
lees verder
Cornator wordt Trimit
IT bedrijf Cornator wijzigt zijn naam naar Trimit. Deze naamswijziging is onderdeel van een strategie om alle bedrijven in Denemarken, Noorwegen, Duitsland, Zwitserland en Nederland samen te voegen tot één internationale Trimit Group.
lees verder
Rodeo bij Lippe
Jan Post heeft zijn winkel Rodeo Wonen uit Roden verkocht. Na bijna 40 jaar werken gaat hij met pensioen.
lees verder
 
Nieuwe deelnemers Incoda
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden