Nieuwe meubelwebshop Woonq
Jamani, het fusiebedrijf achter onder meer Dekbed-Discounter, heeft een nieuwe online meubelwinkel geopend: Woonq.
lees verder
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder
Nostalgisch Zuiver
Interieurbedrijf Zuiver toonde op vakbeurs IMM zijn nieuwe lente/zomer collectie. Ook het Zuiver merk Dutchbone introduceert dit voorjaar verschillende noviteiten.
lees verder
Winnaars Pure Talent Contest IMM
De prijswinnaars van de 17e Pure Talents Contest, 's werelds meest gerenommeerde internationale wedstrijd voor ontwerpers die nog studeren of net hun opleiding hebben afgerond, zijn bekend. Op IMM waren de ontwerpen te zien en werden de prijzen uitgereikt.
lees verder
 
Lezingen en primeur voor Showup
lees verder
Disc van Heatsail en Studio Piet Boon
Studio Piet Boon slaat de handen ineen met Heatsail, een specialist in outdoor heating. Op IMM is het resultaat van deze samenwerking, Heatsail Disc, voor het eerst te zien.
lees verder
Groei Flinders dankzij b2b
Flinders heeft in 2019 een omzet gerealiseerd van ruim € 22 miljoen, een groei van 13% ten opzichte van vorig jaar. Vooral dankzij de B2B-afdeling van de totaalinrichter van bedrijven in Nederland en België.
lees verder
 
Gelukkig Nieuwjaar!
lees verder
 
ETC wil nog meer totaalaanbod
lees verder
Eenvoud bij Pure Talents IMM
Dingen eenvoudiger maken en, waar mogelijk, ook duurzamer: het idee achter de twintig ontwerpen van de jonge creatieve geesten op de shortlist voor de 17e Pure Talents Contest van IMM Cologne. In januari te zien in de speciale tentoonstelling op deze interieurvakbeurs.
lees verder
 
Fijne feestdagen en een mooi 2020!
lees verder
Woonwinkel Casba vernieuwt
Multibrandstore Casba Wonen & Slapen start het feestseizoen met twee grote vernieuwingen. Het nieuwe designmerk Moome heeft een plek gekregen in de Casba loft en de complete Xooon Concept Store is verbouwd.
lees verder
 
Uitgesprokenzaak voor geschillen
lees verder
Nieuwe topman Otto
Na een carričre van 17 jaar verlaat Michael Heller (53) aan het einde van het jaar de Duitse online retailer Otto Group. Zijn opvolger is inmiddels bekend.
lees verder
 
Duitse duurzaamheid op IMM
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden