Sfeer in Arnhem
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in BelgiŽ en Luxemburg geworden.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Signify gaat voor klasse A
lees verder
Succesvol Showup
Op 5 en 6 september vond Showup weer plaats in Expo Haarlemmermeer. Een bruisend evenement, waar vanaf spatte dat zowel ondernemers als bezoekers blij waren om weer live inspiratie op te kunnen doen. Interieurjournaal haalt wat krenten uit de pap.
lees verder
Stadswinkel Ikea in Wenen geopend
Ikea heeft al stadswinkels in steden als Parijs en Hamburg, maar hier is nu een duurzame stadswinkel in Wenen bijgekomen.
lees verder
Tussenstand aanmeldingen Imm
Imm cologne 2022 staat er goed voor, aldus organisator Koelnmesse. Rond de 70 procent van de beschikbare ruimte van de beurs, die zowel offline als online plaatsvindt, is inmiddels volgeboekt.
lees verder
 
Retail juli plus 3,4 procent
lees verder
Nieuwe winkels voor Fest
Meubelmerk Fest Amsterdam opent twee nieuwe winkels, een in Rotterdam en een in het Belgische Gent. Hiermee komt het totaal aantal winkels van Fest Amsterdam op zes.
lees verder
 
Nieuwe exposanten ETC
lees verder
 
Veel bezoek Trendz beurs
lees verder
Totaalinrichting met Showup
Van een huis een thuis maken kan voor de een makkelijk zijn, maar is voor de ander erg uitdagend. Volgens de organisatie van vakbeurs Showup is het de kunst om persoonlijke en unieke items in huis te halen.
lees verder
Sterke groei Home24
Online interieurwebshop Home24 brengt een positief persbericht naar buiten. In het tweede kwartaal van 2021 groeide de omzet met 41% tot Ä 166 miljoen ten opzichte van een groei van 49% in dezelfde periode vorig jaar.
lees verder
Kartelonderzoek interieur gesloten
Bijna een jaar geleden deed de Autoriteit Consument en Markt (ACM) invallen bij verschillende woninginrichting-leveranciers die worden verdacht van kartelvorming. Nu is het onderzoek gesloten.
lees verder
Registratie Showup open
Showup staat in de startblokken om op 5 en 6 september 2021 terug te keren naar Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Het evenement biedt onder meer een inspirerende Trendzone en de nieuwste collecties op het gebied van home, gifts en kids.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden