Faillissement Riverdale
Riverdale, gespecialiseerd in woonaccessoires en lifestyle - artikelen, is onlangs failliet verklaard.
lees verder
 
Eindexamenexpositie Cibap studenten
lees verder
Nieuwe Philips Hue producten
Signify breidt zijn aanbod van slimme verlichting in de Philips Hue-serie uit met verschillende nieuwe producten. De aanvullingen moeten nog meer flexibiliteit, bediening en ontwerpopties bieden.
lees verder
Nieuwe winkel The Gallery
Retailer en webshop Misterdesign opent tweede showroom ‘The Gallery’ in ‘s-Hertogenbosch. Deze nieuwe designparel bevindt zich op steenworp afstand van de al bestaande winkel in het pand van voormalig autogarage ‘Pompen en Verlouw’.
lees verder
Sterke terugkomst Spoga+gafa 2022
Spoga+gafa heeft van 19 tot 21 juni 2022 ongeveer 25.000 bezoekers uit 112 landen getrokken. Zij kwamen naar Keulen om de nieuwe producten en innovaties van ongeveer 1.000 exposanten uit 52 landen live te zien. De organisatie noemt het een succesvolle comeback.
lees verder
Light + Building Herfsteditie
Nieuwe impulsen, persoonlijke uitwisseling en innovatieve oplossingen: het verlangen naar de industriële ontmoetingsplaats voor licht en bouwtechnologie is volgens Messe Frankfurt groot. De data van de internationale vakbeurs Light + Building Autumn Edition: 2-6 oktober 2022.
lees verder
Interieurverlichting buiten
[Sponsored artikel] - Breng je interieurverlichting naar buiten met sfeervolle tuinverlichting. Je woning lijkt groter als je jouw tuin in dezelfde woonstijl inricht. En met de juiste tuinverlichting lijkt jouw tuin ook groter en meer sfeervol.
lees verder
 
Zomernieuws Woonindustrie
lees verder
Musthaves voor fijne woonkamer
[Sponsored artikel] - De woonkamer is doorgaans de plek voor ontspanning. Daarom is het fijn als je na een lange werkdag een plek hebt waar je je helemaal thuis voelt en een fijne sfeer hangt.
lees verder
 
Kosmische verlichting
lees verder
Manifesto van Axolight
Neoplasticisme toegepast in design: de artistieke beweging die in 1917 in Nederland werd opgericht en gekenmerkt wordt door abstracte, minimalistische en geometrische vormen is de inspiratie voor Manifesto, de nieuwe Axolight lamp ontworpen door Timo Ripatti.
lees verder
Nieuwe directeur Easyfairs
De internationale beursorganisator Easyfairs heeft een nieuwe baas van Easyfairs Nederland benoemd. Hij volgt Jeroen van Hooff op die naar de Jaarbeurs gaat.
lees verder
3e editie Festival Interieur
Binnenkort vindt de derde editie van Festival Interieur plaats. Deze keer is het een samenwerking tussen BNS Crisp en Nidum met een inspirerend programma dat speciaal is ontwikkeld voor interieurprofessionals, op vrijdag 24 juni 2022.
lees verder
 
Imm cologne transformeert
lees verder
Groei Jysk Belgie naar 120 winkels
Jysk groeit als kool in België: binnenkort opent de retailer z’n vijftigste winkel. Daarbij zoekt het bedrijf ook vaker de stadscentra op om dichter bij de klant te zijn. 'Het DNA van Jysk is groeien.'
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden