Klaar voor Light + Building
Van 3 tot 8 maart 2024 is de Frankfurter Messe weer het toneel van Light + Building. Ruim 2.130 bedrijven presenteren zich hier, waarvan het merendeel verlichtingsfabrikanten.
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Kleinste Ikea
Ikea opent kleinste vestiging van Nederland in Leeuwarden. Dit Plan & Order Point zorgt voor goede bereikbaarheid in Friesland.
lees verder
 
Design Tales verhuist
lees verder
Tevreden over Voorjaarsvakdagen
Van 4-7 februari waren de jaarlijkse Voorjaarsvakdagen bij De Woonindustrie met het thema 'Open Up!'. Ondanks uitdagende marktomstandigheden bleef het aantal bezoekers volgens de organisatie gelijk aan de voorgaande edities.
lees verder
Smart home slimmer
[Sponsored artikel] - Hoe maak je jouw huis slimmer met smart home producten om dagelijkse taken efficiŽnter en gemakkelijker te maken?
lees verder
Volgende stap DC Jysk
Jysk heeft de contracten getekend met twee gespecialiseerde bedrijven, KŲrber en voestalpine, voor de levering van de automatisering en hoogbouwmagazijnen voor het nieuwe distributiecentrum in Lelystad.
lees verder
 
Eindspurt van Light+Building 2024
lees verder
 
Woonindustrie Awards 2024
lees verder
Stemmige buitenlamp
De nieuwe buitenlamp die de Italiaanse kunstenaar en ontwerper Marcantonio voor Karman creŽerde, beweegt volgens het bedrijf mee met de stemming van de eigenaar.
lees verder
ETC Design Experience begint
Tijdens de ETC Design Experience kunnen interieurprofessionals zich op 5 en 6 februari onderdompelen in de nieuwste trends, kleuren en inspiratie opdoen in ETC Design Center Europe.
lees verder
Succesvolle beurzencombi Frankfurt
'Samen zaken doen vieren' was dit jaar het motto van de combinatie van beurzen voor de wereldwijde consumptiegoederenindustrie, bestaande uit Ambiente, Christmasworld en Creativeworld.
lees verder
Duizend banen weg bij Signify
In december bleek al dat ongeveer 300 banen op de tocht stonden bij Signify, de voormalige lichtdivisie van Philips. Nu kondigt het bedrijf echter aan dat wereldwijd 1.000 banen verdwijnen.
lees verder
Prijsverlaging Ikea
Ikea Nederland verlaagt blijvend de prijs van meer dan 3.300 producten, waardoor 30% van het assortiment met 20% in prijs verlaagd is.
lees verder
Kleurrijke Philips Dymera wandlamp
De nieuwe Philips Hue Dymera wandlamp creŽert volgens het bedrijf een architecturale look met op- en neerwaarts licht dat afzonderlijk instelbaar is.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden