Leenbakker en Kwantum te koop
Het moederbedrijf van Leen Bakker en Kwantum wordt te koop gezet, zo meldt de Telegraaf vandaag.
lees verder
Showup geanimeerd
Aflopen twee dagen, zondag 3 en maandag 4 april, is de voorjaarseditie van Showup 2022 geanimeerd verlopen, ondanks het weer, dat meer op herfst leek.
lees verder
Winstgevende groei Home24
In het jaarverslag voor het volledige jaar 2021 bevestigt de Duitse internetaanbieder Home24 de voorlopige financiële cijfers. De omzet van het bedrijf bedroeg vorig jaar € 615,5 miljoen, een valutagecorrigeerde groei van 27%.
lees verder
Meer meubelen op Spoga+gafa
Tijdens zijn presentatie op de persconferentie van Spoga+gafa in Wenen benadrukte directeur Stefan Lohrberg het belang van meubelen en decoratie voor de vakbeurs en ziet hij de grens tussen binnen en buiten verder vervagen.
lees verder
 
Erco adviseert over groene wanden
lees verder
 
Bijna tijd voor Showup
lees verder
Drie sporen Daily Trade Fair
Het vorig jaar aangekondigde inkoopcentrum Daily Trade Fair in Venlo belooft nog altijd een vernieuwende ontmoetingsplek te gaan worden. Met een nieuw driesporen beleid.
lees verder
Home meets spoga+gafa
Het pop-up evenement Home meets Spoga+gafa, dat gewijd is aan de wereld van interieurmeubilair, versterkt dit jaar het meubelsegment van spoga+gafa. In hal 4.2 zullen binnen- en buitenmeubels samen worden tentoongesteld op één plek.
lees verder
Studio Henk naar Utrecht
Dit najaar krijgt Studio Henk een nieuwe winkel in het centrum van Utrecht. Hiermee breidt het bedrijf steeds verder uit. Deze winkel is de vierde brandstore van het designmerk.
lees verder
Robuuste kantoormeubels
[Sponsored artikel] - Robuuste Tafels noemt zich een industriële woonwinkel en levert een breed scala aan stoere tafels, kasten, leren banken en stoelen. Niet alleen voor thuis, maar ook voor op kantoor.
lees verder
Stralend en tevreden Lichtwoche
Een stralende week is ten einde. De Lichtwoche Sauerland trok van 6–11 maart 3.000 verlichtingsspecialisten naar verschillende tentoonstellingen in een regio. Volgens organisator Lichtforum NRW was het evenement een succes.
lees verder
Drie nieuwe armaturen Lodes
Het in Venetië gevestigde Lodes, dat al sinds 1950 verlichtingsoplossingen voor binnen en buiten ontwerpt en produceert, komt dit voorjaar met drie nieuwe armaturen, Ivy, Volum en Flar.
lees verder
Nieuwe DWI evenementen
Pak de agenda er maar bij, want de data van aankomende evenementen in De Woonindustrie zijn bekend.
lees verder
Nieuw distributiecentrum Zuiver
Zuiver krijgt een nieuw distributiecentrum om te kunnen blijven groeien. Het pand wordt gebouwd door logistiek dienstverlener Fiege die haar Nederlandse hoofdkantoor tevens hier naar toe verhuist, gepland in het derde kwartaal van 2022.
lees verder
Verlies voor Made.com
In 2021 leed meubelretailer Made.com een verlies van £ 31,4 miljoen (ongeveer € 37,9 miljoen), zo meldt het Britse RetailGazette. Als reden hiervoor wijst het bedrijf de verstoring van de toeleveringsketen aan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden