Nominaties interieurawards bekend
lees verder
Toekomstig licht
Een futuristische en prijswinnende pendelarmatuur en een samenwerking met fotografe Sarah Blais. Zij vormen het laatste nieuws van de Duitse verlichtingsspecialist Tobias Grau.
lees verder
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster Mariënhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste gerestaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Doe-het-zelf lamp van LZF
De nieuwste lamp van Spaanse verlichtingsfabrikant LZF is Maruja, een hanglamp die de gebruiker zelf monteert.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Fakkel van Ego Paris
Tuinmeubelfabrikant Ego Paris uit Belleville sur Saône heeft als aanvulling op haar fraaie serie tuimeubelen nu ook een bijzondere outdoor-lamp geïntroduceerd: de Torch.
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder
Grotere Life is a Jungle
Voor de komende vakdagen in De Woonindustrie (DWI) zal Kris & Co de stand voor haar label Life is a Jungle maar liefst 2,5 keer groter maken.
lees verder
Weer topgroei detailhandel
De Nederlandse detailhandel heeft het met een plus van 9,8% in juni weer uitstekend gedaan, zelfs nog beter dan in mei.
lees verder
 
Digitale beurs Orderchamp
lees verder
Woonbranche profiteert van corona
De omzetstijging in de Nederlandse interieurbranche is volgens non-food retail brancheorganisatie Inretail in het tweede kwartaal ongekend hoog: maar liefst 16,3% in de plus.
lees verder
Inspiratie en lezing in ETC
Wat zijn dé kleuren van het jaar 2020? Welke ontwikkelingen zijn er gaande op het gebied van interieur en exterieur? Tijdens de ETC Design Experience van 20–22 september is het antwoord te vinden in Culemborg.
lees verder
Nieuwe (slaap)namen voor DWI
De Vakdagen van De Woonindustrie zien er steeds beter uit. Al 27 slaapmerken hebben zich aangemeld voor deelname, en ook verschillende andere merken komen voor het eerst naar Nieuwegein, of keren terug.
lees verder
Fonq verlaat ook Duitsland
Publiceerden we eerder vandaag over het verkopen via marktplaatsen waarbij ook Fonq werd genoemd. Nu is bekend geworden dat de Utrechtse interieurmarktplaats zich terugtrekt uit Duitsland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden