Nieuwe voorzitter NSVV
lees verder
 
Nieuwe lichtprofessionals!
lees verder
Fonq laat woonwinkels meeliften
Webwinkel Fonq lanceerde recent zijn 'Fonq Partners'-programma en is daarmee de eerste webshop in Nederland met een specialistische marktplaats in Home & Living.
lees verder
 
Euretco groeit verder
lees verder
Meer verhalen bij Design Tales
Het agenturenbedrijf Design Tales, dat met Molinari een showroom heeft in De Woonindustrie in Nieuwegein, heeft de afgelopen tijd uitgebreid.
lees verder
Doorstart Van de Heg
Goed nieuws! Verlichtingsindustrie G. van de Heg bv uit Barneveld maakt waarschijnlijk begin juni een doorstart.
lees verder
Orgatec vrijwel volgeboekt
Een kleine vijf maanden voor de start is de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec 2018 van de Koelnmesse al vrijwel volgeboekt.
lees verder
Flamant overgenomen
Interieurspecialist Flamant uit Geraardsbergen komt in handen van de Besix Group, een grote speler actief in de bouwsector, vastgoedontwikkeling en concessies.
lees verder
Tjade weg bij Fetim
Manager sales living Benelux Tjade van Pijkeren is na 12 jaar vertrokken bij handelshuis Fetim. Hij gaat elders in Amsterdam werken.
lees verder
Epos via Stas
Sinds kort vertegenwoordigt Stas Home Dťco uit Barendrecht als agent het Zweedse woondecoratielabel Epos of Sweden in BelgiŽ en Nederland.
lees verder
 
Home Stock Eindhoven permanent
lees verder
Van de Heg bankroet
Verlichtingsindustrie G. van de Heg bv uit Barneveld is bankroet gegaan. Dit is op op 2 mei bepaald door de rechtbank in Gelderland, vestiging Zutphen.
lees verder
Ikea saneert, ook in Benelux
Ikea gaat binnenkort 150 banen schrappen, de meeste in Zweden, maar ook een deel in BelgiŽ en Nederland. De interieurketen wil hierdoor beter concurreren met grote internetwinkels.
lees verder
Nieuwe directeur Imm Cologne
Uwe Deitersen, directeur van de Imm Cologne voor de Koelnmesse, maakt per 1 augustus aanstaande plaats voor een opvolgster. Hij gaat een andere functie vervullen.
lees verder
Introductie Trendz Belgium later
Easyfairs lanceert de inkoopbeurs voor de living & lifestyle markt, Trendz Belgium, later dan eerder gepland. De eerste editie staat nu geprogrammeerd van 27-29 januari 2019 in Flanders Expo in Gent.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden