Drie stappen richting Imm
De industrie heeft volgens organisator Koelnmesse nieuwe ideeŽn nodig voor de toekomst. Daarvoor zijn drie pop-upformaten exclusief voor dit jaar ontwikkeld: Sleep Cologne in mei, Home meets Spoga+gafa in juni en Pure en Orgatec in oktober.
lees verder
 
Maison&Objet als vanouds
lees verder
Spelen met licht
Verlichting waar je mee kunt spelen, dat is het Plusminus verlichtingssysteem van Vibia, ontworpen door Stefan Diez.
lees verder
VT Wonen woonbeurs verhuist
De VT Wonen & Design Beurs heeft begin deze week aangekondigd te gaan verhuizen en zal dus niet meer neerstrijken in de Rai in Amsterdam.
lees verder
Tweede vestiging Homestede
Interieurzaak Homestede zal, naast de bestaande vestiging in Heemstede, op vrijdag 4 maart 2022 een tweede vestiging openen aan de Zijlstraat 53 in Haarlem.
lees verder
 
Pure Talents winnaars bekend
lees verder
Designroute Glue compacter
De derde editie van 'Glue amsterdam connected by design' staat in het teken van de Ďverbinding met een florerende stadí. Glue omarmt de filosofie van de Donuteconomie die Amsterdam toepast.
lees verder
Interieurretail januari top
De Nederlandse detailhandel heeft in januari 17,2% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 13,9% hoger. Non food groeide enorm, interieur ook, maar bleef toch achter?
lees verder
Diamond Heart designverlichting
Is het kunst, een interieurobject? Eigenlijk is het beide. Het Diamond Heart is een ontwerp van kunstenaar en ontwerper Ralph Dost en productontwerper Jory Swart.
lees verder
 
Maison&Objet Paris 24-28 maart
lees verder
Frankfurt Home of Consumers Goods
Vanaf februari 2023 worden de beurzen Ambiente, Christmasworld en Creativeworld voor het eerst gelijktijdig gehouden in Frankfurt onder het motto 'Home of Consumer Goods.
lees verder
Retailvisie voor minister
Tijdens een werkbezoek van de nieuwe Nederlandse minister Adriaansens (Economische Zaken) in Rotterdam heeft Inretail een rapport aangeboden over de maatschappelijke waarde van de retail. Dit is inmiddels ook aan de tweede kamer aangeboden.
lees verder
Wees welkom in De Woonindustrie
Het is zover, in De Woonindustrie (DWI) vinden de voorjaars Vakdagen plaats. Bezoek en ontmoet de exposanten, ontdek de nieuwste trends, ontwikkelingen en noviteiten. Dit kan op 6, 7, 8 en op 14 en 15 februari.
lees verder
 
Zuiver Scholarship 2022
lees verder
Omzet retail 2021
Ondanks de corona-maatregelen is de omzet van de Nederlandse detailhandel in geheel 2021 gestegen. En ondanks de lockdown vanaf 19 december steeg december zelfs bovengemiddeld met 6,2%!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden