Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder
Van der Linden naar Decorette
Per 1 mei aanstaande heeft EK Living, franchisegever van Decorette, een nieuwe formulemanager. Frank van der Linden zal deze functie dan op zich nemen.
lees verder
Groei bestedingen woninginrichting
De consumptie van Nederlandse huishoudens krimpt iets in februari, maar onder meer de woninginrichting groeit wel licht.
lees verder
Overname winkels Casa
Xenos neemt acht winkels van Casa over in Nederland. Xenos verkocht deze vestigingen vijf jaar geleden zelf aan Casa.
lees verder
ETH 50 jaar
Expo Trading Holland heeft iets te vieren! ETH ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 50 jaar verlichtingsarmaturen en lichtbronnen.
lees verder
Lichttentoonstelling in Milaan
Solidified is een gecureerde tentoonstelling van gevestigde ontwerpers met een sterke focus op materiaal. Tijdens de Milan Design Week 2024 kunnen bezoekers nieuwe stukken ontdekken van Rive Roshan, Rick Tegelaar, Jesse Visser, Umut Yamac en Form Editions.
lees verder
 
Lagere omzet meubels en woninginrichting
lees verder
Tips voor een paradijs tuin
[Sponsored artikel] - Een mooie en goed onderhouden tuin is een plek waar je heerlijk kan ontspannen en tot rust kan komen. Met de juiste inrichting en verzorging kun je van je tuin een waar paradijs maken.
lees verder
Overname Pastoe door RGSA & Moooi
Er is een nieuwe toekomst voor Pastoe dankzij een overname door een joint venture tussen Moooi en RSGA Design. Dat maakten de bedrijven bekend.
lees verder
Beste en slechtste woonslogans
‘Hubo helpt’ is door consumenten verkozen tot de beste slogan in de woonbranche. ‘Een wereld aan ideeën’ van Ikea en ‘Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland’ van Keukenconcurrent complementeren de top drie.
lees verder
Ambiente 2024 trends
Interieurtrends 2024 die zichtbaar waren op de Ambiente 2024: Natuurlijke feel-good ruimtes en visionaire experimenten.
lees verder
Nieuwe Tica in Ede
Cash & carry showroom Tica gaat naast de vestingen in Aalsmeer en Venlo deze zomer een nieuwe vestiging in Ede openen. Als pilot voor internationale expansie én het focussen op een nieuwe doelgroep.
lees verder
Pop-up store
Zitzakkenfabrikant Fatboy uit 's-Hertogenbosch heeft zijn eerste pop-up winkel in Nederland geopend op de Utrechtsestraat in Amsterdam.
lees verder
 
Plank en lamp van Raasch
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden