Let's Woon in Leidsche Rijn
lees verder
 
Showup zomers naar Brabant
lees verder
Easyfairs lanceert Future Lighting 2022
Easyfairs Nederland lanceert op woensdag 23 en donderdag 24 november het vakevent Future Lighting op Next Level in Evenementenhal Gorinchem. Het event combineert 50 exposanten met een kennisprogramma over actuele licht thema's.
lees verder
 
Woontrends 2023 - Quiet Glamour
lees verder
Nieuwe topman Intergamma
Joost de Beijer (47 jaar) wordt op 1 september de nieuwe ceo van Intergamma, het moederbedrijf van de bouwmarktformules Gamma en Karwei.
lees verder
Interieurretail april positief
De Nederlandse detailhandel heeft in april 8,1% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 1,8% hoger, een flinke inflatie dus. Non food groeide flink, interieur zakte echter naar de achterhoede binnen de non-food.
lees verder
Woontrends 2023 - Existential Power
Inretail heeft onlangs de nieuwste woontrends voor 2023 gepubliceerd. In een serie van vier artikelen stellen we deze voor. Hierbij de derde trend: Existential Power.
lees verder
Nieuw lampencollectie van LZF
De nieuwe producten van LZF zijn volgens het bedrijf ontworpen om rust en bezinning te brengen. Organische vormen, ontleend aan de natuur kenmerken de lampen. Zij zijn handgemaakt met natuurlijke materialen zoals hout, marmer, glas en metaal.
lees verder
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
Nieuwe Healthy Indoors Alliance
Fagerhult heeft onlangs samen met Camfil, Condair en Swegon het initiatief Healthy Indoors Alliance opgericht. Alle partners van deze samenwerking delen dezelfde ambitie om het bewustzijn rondom het belang van een gezond en duurzaam binnenmilieu te vergroten.
lees verder
Omzetdaling Home24
Home24 genereerde het van januari tot maart 140 miljoen. Hiermee sluit online interieurwebshop het eerste kwartaal van 2022 af met een omzetdaling.
lees verder
Woontrend Sustainable Hedonism
Inretail heeft onlangs de nieuwste woontrends voor 2023 gepubliceerd. In een serie van vier artikelen stellen we deze nieuwe trends voor. Deze week de tweede trend: Sustainable Hedonism.
lees verder
 
Ikea investeert in toekomst
lees verder
Kreon's mini opbouwdownlight
De Belgische verlichtingsproducent Kreon stelt Prologe 40 voor. Deze lamp is een mini opbouwdownlight die volgens het bedrijf zijn principes op het gebied van verlichting weerspiegelt: kwaliteit, design en architecturale integratie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden