Textielinitiatieven tegen corona
De coronacrisis heeft veel negatieve gevolgen. Moeilijke tijden halen in veel gevallen echter ook het beste in mensen naar boven. Verschillende bedrijven in de woonbranche zetten zich in om de crisis te bestrijden.
lees verder
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ĎVeilig winkelení dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
 
Omzet AS Creation gestegen
lees verder
2019 slecht voor Westwing
Was 2018 nog winstgevend voor Westwing, over 2019 scoorde de interieurwebwinkel een slecht resultaat.
lees verder
R+T toont honingraat en horren
Van 22-26 februari 2021 vindt de nieuwste editie van R+T plaats in Stuttgart. Op de vakbeurs voor (buiten)zowering, rolluiken en deuren/poorten spelen interne privacy en bescherming tegen de zon een belangrijke rol.
lees verder
 
DWI vroeger open
lees verder
Samenwerking Soho en Pierre Frey
Soho Home en Pierre Frey lanceren samen een collectie van textiel en meubeldesign voor de lente van 2020. Soho House viert dit jaar zijn 25e verjaardag en grijpt dit jubileum aan om samen met Pierre Frey een hele collectie samen te stellen.
lees verder
Luxaflex vernieuwt horizontale jaloezieŽn
De collectie horizontale jaloezieŽn van Luxaflex is uitgebreid met nieuwe kleuren en materialen. Zij zijn daarnaast vanaf nu ook leverbaar in Megaview uitvoering voor een maximaal uitzicht bij grote raampartijen.
lees verder
 
Insolventie voor Porschen
lees verder
 
Trade centra geopend
lees verder
Divers nieuws Forest Group
In zijn nieuwsbrief meldt raamfournituren- en domotica-specialist Forest verschillende noviteiten die het binnenkort tijdens een hotelshow gaat presenteren.
lees verder
Roep brancheorganisaties om solidariteit
Nederlandse brancheorganisaties roepen op tot onderlinge solidariteit en coulance, zo meldt Inretail-directeur Jan Meerman namens Inretail, Modint, ANWR-Garant, CBM, FGHS, FNLS en VIMAGRO.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden