Edelstenen op de bank
Moooi breidt zijn collectie The Extra O uit met een nieuwe serie kussens van Claire Vos. Om de kussens te maken is volgens het bedrijf een revolutionaire printtechnologie gebruikt.
lees verder
Vertrek Rob Berns bij Kwantum
Rob Berns stopt als algemeen directeur bij Kwantum, na de realisatie van één directie voor Kwantum en Leen Bakker
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Decosit vervroegd
De textielbeurs Decosit in 2021 is door organisator Fedustria weer gewijzigd. Net als vorig jaar wordt ook nu weer op een vroeger tijdstip gegokt.
lees verder
 
Apple HomeKit voor raambekleding
lees verder
Tactische wissel De Ploeg
Dit jaar vervangt De Ploeg dim out Close door de nieuwe kwaliteit Solid. Deze stof is naast in neutrale tinten ook beschikbaar in trendkleuren zoals blauw en geel.
lees verder
Woonwinkels moeten weer open !
Centrummanagers, ondernemers- en binnenstadverenigingen roepen massaal op om 3 maart de deuren te heropenen, omdat de situatie voor de winkels niet meer houdbaar is. Dit blijkt mede uit de dramatische omzetcijfers van januari.
lees verder
Zacht en wollig De Ploeg
In 2020 introduceerde De Ploeg de zachte, en volgens het bedrijf sterke en zeer succesvolle, bouclé kwaliteit Monza. Een jaar later vult de fabrikant zijn assortiment aan met de variant Monza Melange.
lees verder
 
Inspiratie meer dan ooit nodig
lees verder
Woonbranche luidt de noodklok
De Nederlandse woonbranche doet in een brief aan het kabinet een dringende oproep om de woonwinkels te heropenen. De orderportefeuilles zijn nagenoeg leeg en de branche dreigt ook niet in aanmerking te komen voor steunmaatregelen.
lees verder
 
Geweven kleden als behang
lees verder
De zes IMM trends voor 2021-22
Welke effecten heeft de coronapandemie op het interieur? Welke trends zijn van invloed op de ontwikkeling en productie van meubels? En welke impact hebben de maatschappelijke veranderingen op het consumentengedrag in de interieurmarkt?
lees verder
 
Coulisse Academy Week op R+T
lees verder
Natuur als ziel van de collectie
Na de introductie in 2018 van Kendix Allure - een collectielijn voor ingetogen luxe – en een collectieaanvulling in 2019 is het nu tijd voor een nieuwe Kendix Allure collectie. In 2021 is Kendix Allure klaar om te verleiden met textiel geïnspireerd op de weelderigheid en grilligheid van het pure in de natuur.
lees verder
Kleurenpalet styliste voor Flexa
Interieurspecialist Binti Home heeft speciaal voor Flexa een kleurenpalet ontworpen en laat de toepassing van het volledige palet in haar eigen huis zien. De Flexa Binti Home Kleurencollectie bestaat uit elegante naturellen, warme aardekleuren en ton sur ton tinten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden