Inzicht in milieu-impact Textiel
Modint & Bawear lanceren ‘footprint-tool’ voor textielproducten. Deze maakt het mogelijk om op verschillende manieren inzicht in de milieu-impact van
textielproducten te krijgen.
lees verder
 
Vlekbescherming Inside Blinds
lees verder
 
Ook Imm 2022 verschoven
lees verder
Huis & Woonbeurs verplaatst
De nieuwe consumentenbeurs Huis & Woon Beurs in de Evenementenhal Hardenberg is verplaatst van februari naar oktober 2022.
lees verder
Walls - Tijdloze Wanddecoratie
Een boek om erbij te pakken als wanneer je aan een interieurdesignproject begint en ontdek waarom de muren van een kamer een van de belangrijkste elementen bij het decoreren zijn.
lees verder
 
Duurzaam door de Ploeg
lees verder
Heimtextil 2022 naar zomer?
Vanwege de recente ontwikkelingen rond het coronavirus heeft Messe Frankfurt besloten om de Heimtextil in januari 2022 te annuleren. Er wordt nog gewerkt aan een mogelijkheid voor de beurs in de zomer.
lees verder
 
Woontrend 2022 - Transparent Remedy
lees verder
 
R+T verschoven naar 2024
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuwe director voor Carpetright
Gideon Tienkamp is benoemd tot de nieuwe managing director van Carpetright Europe. Hij stapt over van Flying Tiger Benelux naar de vloerenspecialist, die ook raambekleding verkoopt.
lees verder
 
Potten bij Romo
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder
 
Heimtex 2022 gaat door
lees verder
Viltkunst op de muur
Een fraai kunstwerk aan de muur en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzame wereld: dat kan vanaf vandaag met de toffe designs van Viltstore. Viltstore designs worden in eigen productieruimte gemaakt van gerecyclede PET-flesjes.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden