A House of Happiness rebranded
Gordijnenmerk A House of Happiness uit Leeuwarden, onderdeel van fabrikant Royal Vriesco, heeft een nieuwe huisstijl. Met de nieuwe uitstraling wil het concern haar merk versterken.
lees verder
 
Domotex Asia 2023
lees verder
Duurzaamheid belangrijk thema
Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema op de consumentengoederenbeurzen Ambiente, Christmasworld en Creativeworld. Duurzame producten worden gepresenteerd onder het thema Ethical Style.
lees verder
Lente/zomer collectie Essenza
De nieuwe collectie van bedtextielleverancier Essenza Home voor het eerste halfjaar 2023 heet Garden of Serenity.
lees verder
Nieuw beeld Proposte 2023
Proposte vindt plaats op 18, 19 en 20 april 2023 in Villa Erba in Cernobbio (aan het Comomeer). Het is de 30e editie van deze gordijn- en meubelstoffenbeurs.
lees verder
 
In- en Outdoor meubelstoffen Kobe
lees verder
 
Imm in 2024 weer in januari
lees verder
Nieuwe vintage behangcollectie
The Design Departement (TDD) presenteert in de Esta Home-collectie Vintage Flowers, een collectie vol bloemendessins met een vintage uitstraling.
lees verder
 
Meister exclusief via Heditex
lees verder
Levendige editie Heimtextil
Bezoekersstromen van over de hele wereld, intensieve zakelijke ontmoetingen met internationale topbesluitvormers, een overweldigend positieve sfeer en inspiratie zover het oog reikt op de Heimtextil 2023.
lees verder
Easy & Safe 2023-collectie
Kobefab breidt de schitterende Kobe Easy & Safe meubelstoffenserie uit. De stoffen uit deze collectie zijn vlekvrij en FR (Fire Resistant), vlamvertragend.
lees verder
Overname Ekkelboom Zonwering
Door de overname van Ekkelboom Zonwering is het nieuwe bedrijf Weerzink Zonwering ontstaan. Dit bedrijf is gevestigd in een verbouwd pand in Oldenzaal.
lees verder
Feel & Buying Days bij Tica
Van 29 tot en met 31 januari 2023 organiseert Tica Trends & Trade de Look, Feel & Buying Days, waarin de nieuwste voorjaarstrends worden gepresenteerd.
lees verder
Nieuw pand Unilin Ede
Met de ondertekening van het contract en de sleuteloverdracht is Unilin Flooring Nederland (voorheen Koninklijke Peitsman) weer een stap dichterbij de realisatie van een nieuw pand in Ede.
lees verder
 
Aankoop panden Alexandrium
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden