Nieuwe Luxaflex vouwgordijnen
lees verder
 
Leuke stofferingsideeën
lees verder
Gravity van Claire Vos
Kortgeleden werd de stoffencollectie Gravity geïntroduceerd. Deze bestaat uit vier prints en is ontworpen door Claire Vos van Studio Roderick Vos.
lees verder
Susanne weg bij Bolon
Susanne Houben heeft na een jaar Brandt uit Oosterhout verlaten en is bij een ambitieus vloerenbedrijf aan de slag gegaan.
lees verder
 
Doorstart Clayre & Eef
lees verder
Incoda groeit compleet
De negende editie van Incoda (Interieur Collectie Dagen) is erg positief verlopen, dat laat organisator Easyfairs weten. Zowel het aantal exposanten als bezoekers steeg flink.
lees verder
NK Stoffeerkampioenen 2018
Vanmiddag tijdens de laatste dag van de Incoda werden winnaars van de NK Meubelstofferen en NK Parketleggen bekend gemaakt. De jury van de NK Woningstofferen was bij het sluiten van de beurs nog volop aan het werk.
lees verder
 
Blue Drop winnaars Mood 2018
lees verder
Incoda klopt op de deur
De Incoda (Interieur Collectie Dagen) in de Evenementenhal in Gorinchem staat voor de deur, met meer exposanten en drie NK’s.
lees verder
 
Vakbeurs Woonindustrie najaar 2018
lees verder
Nieuwe meubelstoffen van Jab
Jab Anstoetz heeft nieuwe kleurrijke meubelstoffen uitgebracht. Deze verhogen de stemming in het interieur en die van de bewoner, zo belooft het interieurmerk.
lees verder
Kobe-nieuws op Incoda
Kobe staat binnenkort op Architect@work en de Interieur Collectie Dagen (Incoda). Op laatstgenoemde aandacht voor de kamerhoge Plain & Basic en Essente gordijn- en meubelstoffencollecties.
lees verder
 
Bezoek MoOD Brussel
lees verder
Proposte 2019 vroeger
Zojuist zijn de data voor de 27e editie van de internationale beurs in meubel- en gordijnstoffen Proposte in 2019 bekend gemaakt.
lees verder
 
Spiced Honey kleurt
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden