Drie stappen richting Imm
De industrie heeft volgens organisator Koelnmesse nieuwe ideeŽn nodig voor de toekomst. Daarvoor zijn drie pop-upformaten exclusief voor dit jaar ontwikkeld: Sleep Cologne in mei, Home meets Spoga+gafa in juni en Pure en Orgatec in oktober.
lees verder
 
Maison&Objet als vanouds
lees verder
VT Wonen woonbeurs verhuist
De VT Wonen & Design Beurs heeft begin deze week aangekondigd te gaan verhuizen en zal dus niet meer neerstrijken in de Rai in Amsterdam.
lees verder
Designroute Glue compacter
De derde editie van 'Glue amsterdam connected by design' staat in het teken van de Ďverbinding met een florerende stadí. Glue omarmt de filosofie van de Donuteconomie die Amsterdam toepast.
lees verder
Interieurretail januari top
De Nederlandse detailhandel heeft in januari 17,2% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 13,9% hoger. Non food groeide enorm, interieur ook, maar bleef toch achter?
lees verder
Overname Hunter Douglas afgerond
Hunter Douglas en 3G Capital hebben vandaag bekendgemaakt dat 3G Capital de overname van een controlerend belang in Hunter Douglas heeft afgerond.
lees verder
Stijlvolle raambekleding
[Sponsored artikel] - Het aankleden van je ramen is niet altijd een gemakkelijke taak. Daarom hierbij een rondreis door enkele raamdecoratie ideeŽn die je ongetwijfeld zullen bevallen en inspireren.
lees verder
 
Maison&Objet Paris 24-28 maart
lees verder
Spelen met licht voor sfeer
[Sponsored artikel] - Licht in huis heeft veel invloed op de sfeer. Vooral in de woonkamer brengen mensen veel tijd door en dan is het wel zo fijn als het licht in de ruimte bijdraagt aan de sfeer.
lees verder
 
Eerbetoon aan het leven
lees verder
Heimtex ook in Colombia
Messe Frankfurt en Inexmoda lanceren Heimtextil Colombia van 26-28 april 2022. De grootste internationale vakbeurs voor woning- en contracttextiel in Zuid-Amerika vindt plaats in Medellin.
lees verder
Filip Balcaen aandeelhouder Recticel
Baltisse, de investeringsmaatschappij van de Vlaamse industrieel Filip Balcaen, heeft een belang van 22,6% genomen in de schuimrubberfabrikant Recticel.
lees verder
Retailvisie voor minister
Tijdens een werkbezoek van de nieuwe Nederlandse minister Adriaansens (Economische Zaken) in Rotterdam heeft Inretail een rapport aangeboden over de maatschappelijke waarde van de retail. Dit is inmiddels ook aan de tweede kamer aangeboden.
lees verder
Nieuwe wandbekleding bij ETC
ETC Design Center Europe stond op 7 en 8 februari in teken van de ETC Design Experience. Interieurprofessionals wisten hun weg weer te vinden naar Culemborg, om nieuwe collecties te ontdekken en interieur inspiratie op te doen.
lees verder
Circular Textile Days 2022
Na het debuut van vorig jaar krijgt het event de Circular Textile Days op 13 en 14 september 2022 een vervolg in ís Hertogenbosch.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden