Nieuws op Incoda 2022
Van 11-13 september worden de Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Gorinchem georganiseerd. Vele bedrijven tonen daar de nieuwe producten, waaronder Tété, Oer en Interfloor.
lees verder
Nieuws van Decosit
Decosit is een vakbeurs voor de wereld van meubel- en decoratiestoffen, geheel georganiseerd door en voor alle professionals. De beurs wordt gehouden op 13 en 14 september in Brussels Expo
lees verder
 
Nieuwe directeur Intr
lees verder
 
Interieurretail weer matig
lees verder
Isolerende dupligordijnen
[Sponsored artikel] - Wat zijn de argumenten bij het kiezen van raamdecoratie? De mate van isolatie is - zeker nu - 'hot' bij het aanschaffen van gordijnen.
lees verder
Jelle Remerie bij Intr
Sinds 1 augustus is Jelle Remerie in dienst bij Intr als accountmanager Raamdecoratie in de regio Noord/Oost-Nederland.
lees verder
Goudkleurig en retro behang populair
Goudkleurig behang is erg populair onder Nederlandse consumenten. Daarnaast doet de retro stijl het erg goed op het gebied van behang, evenals vogel-, bos-, hout- en bloemenprints spectaculair gegroeid. Dit blijkt uit de Behang Marktmonitor 2022.
lees verder
Nieuw jasje voor NKWP
Vast programmaonderdeel van Incoda is het altijd weer spannende NKWP (Nederlandse Kampioenschappen Woning- en Projectstoffering). Dit jaar heeft de wedstrijd een nieuwe opzet met uitsluitend junioren in opleiding die deelnemen.
lees verder
 
Kijkopgordijnen wil meer
lees verder
 
Heditex neemt deel Schadebo over
lees verder
Festival bij Incoda
Op het vakevenement Incoda is er - naast het ontdekken van nieuwe collecties en innovaties op de stands van de exposanten en het netwerken onder het genot van gratis verzorgde catering - nog meer te doen.
lees verder
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
Duurzame groene gevel
Interieur- en lifestyle merk Essenza Home is gevestigd in een volledig gerenoveerd kantoor in Bunnik. Het kantoor is volledig verduurzaamd en heeft een groene gevel.
lees verder
 
Vakantiegevoel verf
lees verder
Tips voor goede werkkleding!
[Sponsored artikel] - Bij (ver)bouwen, klussen of renoveren is het motto: 'goed gereedschap is het halve werk'. Naast gereedschap geldt dat ook voor andere zaken. Waar moet je aan denken bij het kiezen van de juiste werkkleding?
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden