Makersgeheimen in Textielmuseum
Het Textielmuseum opent zaterdag 26 juni de nieuwe tentoonstelling ‘Makersgeheimen. Kunstenaars en ontwerpers in het Textiellab’. De tentoonstelling staat gepland van 26 juni 2021 tot en met 8 mei 2022.
lees verder
Sierkussen wil eigen merkkanaal
In een artikel dat op de Emerce verscheen werd vermeld dat Sierkussen.nl zijn eigen webwinkel opnieuw lanceert en vervolgens eigen merkkanalen op wil gaan zetten.
lees verder
 
Muze brengt inspiratie
lees verder
Diepe teleurstelling over vonnis
Vandaag heeft de rechtbank uitspraak gedaan in het kort geding dat door branchevereniging Inretail was aangespannen om de winkels in non-food weer geopend te krijgen.
lees verder
 
Gordijnstoffen van snijafval
lees verder
Innovation Awards uitgereikt
Textirama heeft onlangs voor de tweede keer de Innovation Awards voor de textielsector live uitgereikt. De winnaars worden beloond met geldprijzen omdat ze een innovatief idee of project ontwikkeld hebben. Vooral duurzame mondmaskers en revolutionaire weeftechnieken werden beloond.
lees verder
 
Verruiming kopen op afspraak
lees verder
Luxaflex Academy online
Wat begon uit noodzaak, doordat door de lockdown de fysieke trainingen wegvielen, blijkt nu een groot succes: de online training van Luxaflex® Academy. Luxaflex heeft inmiddels al de 1.000ste online cursist verwelkomd.
lees verder
Maandag heropen-rechtszaak
De rechtszaak die Inretail heeft aangespannen om de Nederlandse winkel te heropenen vindt maandag 8 maart om 10.00 uur bij de rechtbank in Den Haag plaats.
lees verder
Nijntje op de vloer
De Nederlandse ontwerpstudio Maison Deux introduceert samen met 's werelds meest bekende konijn een exclusieve collectie vloerkleden. De iconische en minimalistische ontwerpen van Dick Bruna zijn voor het eerst vertaald naar een collectie wollen vloerkleden met 3D textuur.
lees verder
Januari dramatisch voor woonwinkels
De eerste rapportage over januari door Inretail laat zien dat het een dramatisch slechte maand is door de lockdown die deze sector ook heeft getroffen.
lees verder
Renson nieuws op R+T
Tijdens R+T Digital (van 22 tot 25 februari) introduceerde de Belgische Renson groep verschillende noviteiten van zijn merk Renson. Daarnaast gaan de merken Argenta en Rob door onder de nieuwe merknaam Arlu.
lees verder
Edelstenen op de bank
Moooi breidt zijn collectie The Extra O uit met een nieuwe serie kussens van Claire Vos. Om de kussens te maken is volgens het bedrijf een revolutionaire printtechnologie gebruikt.
lees verder
Vertrek Rob Berns bij Kwantum
Rob Berns stopt als algemeen directeur bij Kwantum, na de realisatie van één directie voor Kwantum en Leen Bakker
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden