Nieuwe designbeurs Kortrijk
In Kortrijk wordt dit najaar een gloednieuw interieurevent gehouden: Design Nation. De nieuwe designbeurs is gepland van 19-20 oktober 2023.
lees verder
 
Goede deelname Proposte 2023
lees verder
Wehkamp start met retourkosten
Wehkamp laat klanten binnenkort retourkosten betalen. Ceo Graham Harris van de webwinkel kondigt dat aan in het Algemeen Dagblad. Hij noemt het aantal teruggestuurde items 'shocking'.
lees verder
 
Van Gogh komt tot leven
lees verder
Nieuwe meubelstoffen De Ploeg
De Ploeg start 2023 goed. Het bekende stoffenmerk van Artex heeft een aantal nieuwe meubelstoffen opgenomen in de collectie.
lees verder
Albert Voogd ceo Homefashion
Onlangs is bekend geworden dat Debbie Klein na vijf jaar de Homefashion Group (Leen Bakker en Kwantum) gaat verlaten. Nu is bekend geworden dat Albert Voogd haar opvolger wordt.
lees verder
Succesvolle combinatie van beurzen
De beurzen voor consumentengoederen Ambiente, Christmasworld en Creativeworld hebben voor het eerst hun krachten gebundeld van 3-4 tot 7 februari 2023 om te inspireren voor opkomende lifestyle trends.
lees verder
Kobe behoudt goud met Trevira CS
Tijdens de Heimtextil in Frankfurt heeft Kobe opnieuw de Gold Member status gekregen van de Trevira CS club.
lees verder
Woonbranche eindigt in de min
Het vierde kwartaal laat een daling van de omzet zien in de woonbranche van 7% ten opzichte van het vierde kwartaal van 2021. Dit sluit aan bij de trend die we al langer zagen in 2022, zo meldt Inretail.
lees verder
Groeikapitaal voor breimachines
Byborre heeft € 16,9 miljoen euro opgehaald voor hun geavanceerde breimachines voor 'on-demand' textielproductie. 'De textielindustrie moet meer hightech worden om de duurzame transitie te kunnen maken.'
lees verder
Awards in De Woonindustrie
Na een drukke zondag met het Woon & Interieurevent was het gisteren een geanimeerde eerste voorjaarsvakdag in De Woonindustrie, afgesloten met een jubileumfeest én awards.
lees verder
 
Overname AG Tex
lees verder
Expertmeeting Interieurvakman
Afgelopen vrijdag kwamen diverse vertegenwoordigers uit de branche bij elkaar om te discussieren over het vakmanschap in de interieurbranche en het opleiden van nieuwe studenten.
lees verder
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden