De Ploeg collectienieuws
lees verder
Woontrend 2022 - Traditional Sentiment
Onlangs presenteerde Inretail de woontrends voor 2022, voortkomend uit de tijdgeest Calibrate. In een serie van vier artikelen zullen deze behandeld worden, vandaag de derde: Traditional Sentiment.
lees verder
 
Meubelstoffen van gerecycled afval
lees verder
 
Nieuws en voorjaarsdata DWI bekend
lees verder
 
Fonq zet in op virtueel
lees verder
Techtextil en Texprocess in juni 2022
Techtextil en Texprocess zullen van 21 t/m 24 juni 2022 als fysieke evenementen in Frankfurt am Main de technische textiel- en textielverwerkingssectoren samenbrengen.
lees verder
 
Woontrend 2022: Safe Haven
lees verder
Winkels bepleiten alternatief CTB
Nederlandse winkeliers zeggen keihard nee tegen het corona toegangsbewijs (CTB) en komen met een beter plan.
lees verder
Imm 2022: volle kracht vooruit
Over 10 weken opent interieur vakbeurs Imm weer zijn deuren. Zo'n 600 bedrijven uit 51 landen worden van 17-23 januari in Keulen verwacht, 75% van buiten Duitsland.
lees verder
Merken, makers en zaken van morgen
[Sponsored artikel] De imm cologne wordt gehouden van 17 tot 23 januari 2022 in Keulen. Ervaar de grote merken en makers op locatie, ontmoet oude en nieuwe zakenpartners face-to-face en bereid het bedrijf voor op de toekomst.
lees verder
Nieuwe aanpak Textirama
De Belgische organisatie Textirama heeft besloten om geen innovatie-awards meer uit te reiken, en in te zetten op een bredere aanpak van textielpromotie.
lees verder
QR code voor 80% retailers onacceptabel
Uit een representatieve peiling van Inretail blijkt dat 81% van de ondernemers met niet-essentiŽle winkels invoering van het corona toegangsbewijs met identiteitscheck onacceptabel vindt.
lees verder
Online trendlezing
Trendanalist Niek De Prest heeft de online trendlezing 'Times' georganiseerd, een presentatie van de 2022 trends, in samenwerking met de vakbeurzen Interieur Collectie Dagen (Incoda) en Trendz.
lees verder
Bestuurswisselingen VIIA
De Vereniging Interieur Importeurs & Agenten (VIIA) nam tijdens de ledenvergadering op vrijdag 22 oktober jongstleden in Eindhoven afscheid van Christel Janssen als voorzitter van de VIIA.
lees verder
Marmer als stof aan de wand
Een nieuwe noviteit van marmelspecialist Decormarmi uit ItaliŽ is Texo. Deze wandbekleding, ontworpen door Enzo Berti, interpreteert marmer als een stof.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden