Incoda groeit compleet
De negende editie van Incoda (Interieur Collectie Dagen) is erg positief verlopen, dat laat organisator Easyfairs weten. Zowel het aantal exposanten als bezoekers steeg flink.
lees verder
NK Stoffeerkampioenen 2018
Vanmiddag tijdens de laatste dag van de Incoda werden winnaars van de NK Meubelstofferen en NK Parketleggen bekend gemaakt. De jury van de NK Woningstofferen was bij het sluiten van de beurs nog volop aan het werk.
lees verder
 
Blue Drop winnaars Mood 2018
lees verder
Incoda klopt op de deur
De Incoda (Interieur Collectie Dagen) in de Evenementenhal in Gorinchem staat voor de deur, met meer exposanten en drie NK’s.
lees verder
 
Vakbeurs Woonindustrie najaar 2018
lees verder
Nieuwe meubelstoffen van Jab
Jab Anstoetz heeft nieuwe kleurrijke meubelstoffen uitgebracht. Deze verhogen de stemming in het interieur en die van de bewoner, zo belooft het interieurmerk.
lees verder
Kobe-nieuws op Incoda
Kobe staat binnenkort op Architect@work en de Interieur Collectie Dagen (Incoda). Op laatstgenoemde aandacht voor de kamerhoge Plain & Basic en Essente gordijn- en meubelstoffencollecties.
lees verder
 
Bezoek MoOD Brussel
lees verder
Proposte 2019 vroeger
Zojuist zijn de data voor de 27e editie van de internationale beurs in meubel- en gordijnstoffen Proposte in 2019 bekend gemaakt.
lees verder
 
Spiced Honey kleurt
lees verder
Mart Visser interieurstoffencollectie
De bekende Nederlandse modeontwerper Mart Visser lanceerde zondag 2 september op zijn hoofdkantoor in Amsterdam een primeur: zijn allereerste interieurstoffencollectie.
lees verder
Kobe op Architect@work en Incoda
Kobe gaat dit najaar op twee evenementen haar nieuwe collecties tonen. Op Architect@work de nieuwe FR Dimout projectstoffen en Koroseal wandbekledingen. Tijdens de Interieur Collectie Dagen (Incoda) de kamerhoge Plain & Basic en Essente gordijn- en meubelstoffencollecties.
lees verder
Kaesen geeft leiding Deco Pur over
Na 25 jaar heeft Martine Kaesen, eigenaar van Deco Pur, per 1 augustus besloten een stap terug te doen.
lees verder
Dutch Design Dock via Woonindustrie
Maandag 3 september, wordt weer de eerste Marketday XL na de zomer gehouden. Twee weken daarna is het tijd voor de designshow Dutch Design Dock (DDD) én de Vakbeurs in De Woonindustrie (DWI), beide toegankelijk via de hoofdentree.
lees verder
Koninklijke Van den Acker failliet
Afgelopen dinsdag is Johan van den Acker Textielfabriek bv in Gemert failliet verklaard. Voor 36 medewerkers van het ruim 200 jaar oude familiebedrijf is ontslag aangevraagd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden