Uitbreiding Home24 marktplaats
De Duitse online meubelverkoper Home24 breidt zijn onlangs gelanceerde marktplaats alweer uit over de eigen landsgrens. Later dit jaar moet het platform ook live zijn in Frankrijk en de gehele DACH-regio.
lees verder
Onderzoek handel met voorkennis
Het Financieel dagblad meld vandaag dat het openbare ministerie onderzoek doet naar handelaren van beursfirma Nyenburgh in verband met voorkennis over overname Hunter Douglas.
lees verder
Gouden behang
Spaghettiwall introduceert Oro Glossy, nieuwe iriserende ondersteuning voor behang waarop het mogelijk is om alle afbeeldingen van de negen collecties van het bedrijf af te drukken.
lees verder
Aai stopt
Na tien jaar neemt Annemarie Mulder Vlaming afscheid van Aai Made with love. Een moeilijk besluit aangezien ze het afgelopen decennium elke dag met passie en plezier aan Aai heeft gewerkt.
lees verder
Flinke stijging bezoekers Incoda
Met 110 exposanten presenteerde Incoda de laatste trends. Het aantal bezoekers liet volgens organisator Easyfairs een stijging zien van 22%. Het event is bezocht door bijna 5.400 professionals.
lees verder
Nieuw directeur Romo
Na het vertrek van Rolf Bakx begin dit jaar zat de The Romo Group zonder directeur. Nu is er een nieuwe gevonden die zich nauwelijks hoeft voor te stellen.
lees verder
 
Geometrisch samenspel
lees verder
 
Architect@Work 2022 geslaagd
lees verder
LF Selection is nu Collett & Victor
Dit jaar viert LF Selection het 40-jarig jubileum met een complete rebranding. LF Selection wordt Collett & Victor.⁠ Een nieuwe naam, nieuwe showroom, maar volgens het bedrijf dezelfde kwaliteit en passie als voorheen.
lees verder
 
Nieuwe collectie van Kobe
lees verder
 
Presentatie Kendix Allure
lees verder
Incoda inspirerend en krachtig
De Incoda werd de afgelopen dagen (11 t/m 13 september) gehouden. Het was een groot succes, hetgeen bevestigt dat deze beurs een meer dan vaste plaats heeft veroverd in de wonenmarkt.
lees verder
 
Print Acoustics op Architect@Work
lees verder
NKWP nieuwe stijl op Incoda
Het Nederlands Kampioenschap Woning- en Projectstoffering (NKWP) is dit jaar vernieuwd. Op maandag 12 september zal er een wedstrijd zijn tussen de leerlingen van de vijf vakscholen die deze opleiding verzorgen.
lees verder
 
Vining Ivy Histors kleur 2023
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden