Zacht en wollig De Ploeg
In 2020 introduceerde De Ploeg de zachte, en volgens het bedrijf sterke en zeer succesvolle, bouclé kwaliteit Monza. Een jaar later vult de fabrikant zijn assortiment aan met de variant Monza Melange.
lees verder
 
Inspiratie meer dan ooit nodig
lees verder
Woonbranche luidt de noodklok
De Nederlandse woonbranche doet in een brief aan het kabinet een dringende oproep om de woonwinkels te heropenen. De orderportefeuilles zijn nagenoeg leeg en de branche dreigt ook niet in aanmerking te komen voor steunmaatregelen.
lees verder
 
Geweven kleden als behang
lees verder
De zes IMM trends voor 2021-22
Welke effecten heeft de coronapandemie op het interieur? Welke trends zijn van invloed op de ontwikkeling en productie van meubels? En welke impact hebben de maatschappelijke veranderingen op het consumentengedrag in de interieurmarkt?
lees verder
 
Coulisse Academy Week op R+T
lees verder
Natuur als ziel van de collectie
Na de introductie in 2018 van Kendix Allure - een collectielijn voor ingetogen luxe – en een collectieaanvulling in 2019 is het nu tijd voor een nieuwe Kendix Allure collectie. In 2021 is Kendix Allure klaar om te verleiden met textiel geïnspireerd op de weelderigheid en grilligheid van het pure in de natuur.
lees verder
Kleurenpalet styliste voor Flexa
Interieurspecialist Binti Home heeft speciaal voor Flexa een kleurenpalet ontworpen en laat de toepassing van het volledige palet in haar eigen huis zien. De Flexa Binti Home Kleurencollectie bestaat uit elegante naturellen, warme aardekleuren en ton sur ton tinten.
lees verder
Deel DWI vakdagen verschoven
Hoewel de Britse variant van het corona-virus nog altijd geen potten kan breken, is de angst daarvoor wel de reden om een deel van de Voorjaarsvakdagen van DWI (De Woonindustrie) te verplaatsen.
lees verder
 
Nieuwe labels bij Design Lines
lees verder
Omzetkrimp non-food in 2021
De omzet van de Nederlandse non-food detailhandel groeide in 2020, ondanks een krimp in december. Voor 2021 wordt een somberder scenario geschetst door ING.
lees verder
 
Verbunt naar Z+R
lees verder
Bostik bij Your Floor
Sinds eind januari levert groothandel Your Floor ook de lijmen, kitten en egalines van fabrikant Bostik. Zo lieten beide bedrijven via social media weten.
lees verder
 
Proposte naar najaar
lees verder
 
Rendezvous met Elitis
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden