Architect at Work Amsterdam
Op woensdag 27 en donderdag 28 september 2023 strijkt Architect@work neer in Taets op het Hembrugterrein in Zaanstad. Het wordt de eerste editie van het event in de buurt van Amsterdam.
lees verder
Grote donatie aan HMC
Het studiecentrum van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) heeft een groot aantal vakboeken gedoneerd gekregen van Interieurjournaal.com.
lees verder
B&C introduceert Twin Pull bediening
B&C Raamdecoratie (Bécé) introduceert een nieuwe bediening bij de collectie dupligordijnen: Twin Pull.
lees verder
 
Compleet aanbod op Heimtextil 2023
lees verder
Actie tegen kinderarbeid in textielfabrieken
De maatschappelijke organisatie Goodweave wil gaan samenwerken met meer Nederlandse inkopers en retailers van tapijten en vloerkleden om kinderarbeid uit te bannen in India en Nepal.
lees verder
 
Art Deco is terug
lees verder
Slimme apparaten dirigeren
Ikea lanceert Dirigera: een nieuwe Home Smart hub die in combinatie met de vernieuwde Home Smart app slimme apparaten kan bedienen.
lees verder
 
Nieuw beursconcept met Ambiente
lees verder
Goed gevoel over Orgatec
De verwachtingen waren hooggespannen, maar Orgatec 2022 heeft ze volgens organisator Koelnmesse waargemaakt. Exposanten en vakbezoekers waren positief over de herstart van deze internationale projectinrichtingsvakbeurs.
lees verder
Decosit voor textielprofessionals
Op 13 en 14 september vond de Decosit plaats in Brussel. De beurs voor textielprofessionals, was volgens organisator Fedustria zowel qua exposanten als bezoekers geslaagd en legde een basis voor de 2023-editie.
lees verder
 
Erkenning Refashion B&C
lees verder
Nieuwbouw Coulisse
Raambekledingsfabrikant Coulisse investeert de komende jaren meer dan € 50 miljoen in de bouw van een nieuwe bedrijfscomplex nabij de afrit van de A1 bij Enter, zo meldt dagblad Tubantia.
lees verder
Meer omzet, minder volume in september
De Nederlandse detailhandel heeft in september 5,3% meer omgezet dan in september 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was echter 3,5% lager. De omzet van de foodsector groeide met 7,3%, die van de non-foodsector met 4,7%.
lees verder
Mobiele winkel
Decorette introduceert de mobiele winkel voor consumenten die weinig tijd hebben en ontzorgd willen worden.
lees verder
Verkoop Made.com vastgelopen
De overnamegesprekken van Made.com zijn vastgelopen waardoor de webshop uit de lucht is en er dus ook geen nieuwe bestellingen kunnen worden aangenomen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden