De Interieurbijbel
Vlak voor kerst werd de zesde editie van De Interieurbijbel aangekondigd waarin het antwoord op al je vragen te vinden zou moeten zijn over eigentijdse materialen met hun voors en tegens.
lees verder
Vinke naar Hebeta
Vanaf begin dit jaar is Vinke, tot voor kort accountmanager bij gordijnleverancier Vadain, hernieuwd aan de slag gaan bij vloerengroothandel Hébéta uit Genemuiden.
lees verder
Samenwerken in 2021!
Iedereen hele fijne feestdagen en een mooi, gezond en succesvol nieuwjaar toegewenst! En we hebben nieuws: Interieurjournaal gaat de krachten bundelen met Theo van Elk van GaafGoed!
lees verder
Textiel dat zonne-energie opwekt
Hoe profiteer je maximaal van de energie die je met zonlicht kunt opwekken? Hogeschool Saxion doet hier onderzoek naar en ontdekte dat zonnecellen en textiel een interessante combinatie zijn. Als tentdoeken, werkkleding of zelfs raamdecoratie.
lees verder
 
Geen consumenten in DWI
lees verder
 
Nieuwe neutralen Little Greene
lees verder
Echtgordijn op maat
[sponsored artikel] - De firma Echtgordijn uit Breukelen is een pure webshop die het klanten mogelijk maakt om gordijnen en vouwgordijnen op maat te bestellen.
lees verder
DWI blijft open
Het Nederlandse kabinet heeft maandagavond nieuwe maatregelen afgekondigd, die de Covid-19 besmettingen aan banden zou moeten leggen. Het bezoeken van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein blijft gelukkig mogelijk.
lees verder
Essentials by Kobe gereed
In september introduceerde Kobefab een nieuw merk, Essentials. Nu toont de groothandel de nieuwe collectie, die bestaat uit kamerhoge gordijnen en vitrages.
lees verder
Surfaces van Kobe
We sluiten 2020 bijna af en kijken hoopvol naar 2021. Het merk Kobe van groothandel Kobefab lanceert nu de 2021 collectie Surfaces. Zoals de naam al zegt staan structuren hierin centraal.
lees verder
 
Intr gaat sluiten
lees verder
Zafaro van Black Edition onderweg
Romo biedt alvast een kijkje in de toekomst. Van het merk Black Edition wordt in januari de collectie Zafaro geïntroduceerd.
lees verder
 
Mondkapjesboete voor klant
lees verder
Veel aanmeldingen R+T digital
Van 22–25 februari 2021 vindt R+T digital plaats. Met deze hybride variant van de vakbeurs voor rolluiken, deuren/poorten en zonweringsystemen slaat de beurs nieuwe wegen in.
lees verder
Table Stories
Het boek Table Stories van uitgeverij Lannoo biedt inspiratie voor het stylen van de mooiste tafels, voor elke gelegenheid.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden