Circulariteit en ambacht bij BVP
lees verder
Woontrend Layered Spaces
Wonen, werken, eten, slapen. In een kleine ruimte worden allerlei functies slim gecombineerd. Dat zie je terug in een van de nieuwste Woontrends voor 2023, die Inretail onlangs heeft gepresenteerd. Hierbij een eerste van vier: Layered Spaces.
lees verder
 
Re|Living Interieurprofessionaldag
lees verder
Beschermende hoeslakens
[Sponsored artikel] - Dekbed-Discounter, onderdeel van Jamani, is een online winkel met een uitgebreid assortiment aan producten voor in de slaapkamer. Het bedrijf, vooral bekend van dekbedovertrekken, levert onder ook hoeslakens.
lees verder
Noviteiten Gelderland
De Dutch Gelderland Group komt met diverse nieuwe modellen. Deze werden geïntroduceerd op het Destination Design event. De nieuwe meubelen én een nieuwe verlichtingslijn zijn ook te zien op Object Rotterdam, van 20–22 mei.
lees verder
 
Vertrouwd Salone del Mobile
lees verder
Cornator wordt Trimit
IT bedrijf Cornator wijzigt zijn naam naar Trimit. Deze naamswijziging is onderdeel van een strategie om alle bedrijven in Denemarken, Noorwegen, Duitsland, Zwitserland en Nederland samen te voegen tot één internationale Trimit Group.
lees verder
 
Zomernetwerkborrel Interieur Club
lees verder
400 Aanmeldingen Orgatec
Bijna 400 bedrijven van over de hele wereld hebben zich tot nu toe aangemeld voor Orgatec 2022. Uit de grote belangstelling van bedrijven blijkt volgens de Koelnmesse hoe sterk de wens is om van 25–29 oktober persoonlijk met elkaar in gesprek te gaan en creatieve oplossingen te zien en uit te proberen.
lees verder
 
Euretco verdwijnt
lees verder
Cuero via HMA
Vanaf april 2022 heeft HMA, Huijser Meubel agenturen, het meubelprogramma van Cuero Design aan haar assortiment toegevoegd en is exclusief agent voor Nederland geworden.
lees verder
 
Slijkhuis Design 100 jaar
lees verder
 
Aanbieding MDXL Project & Interieur
lees verder
Light&Living neemt It's about Romi over
Light&Living Group, met hoofdkantoor in Noordwijk (NL), versterkt haar merkenportfolio en commerciële activiteiten met de overname van It's about Romi BV.
lees verder
Eén-tweetje met Maretti
Op maandag 9 mei wordt het YouTube programma Voetbaltijd opgenomen in Club7 in het hoofdkantoor van Maretti Lighting in Almere. Een select aantal relaties van de verlichtingsspecialist kan hierbij aanwezig zijn.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden