Vakbeurs DWI voorjaar 2019
De voorjaarseditie van de Vakbeurs in DWI (De Woonindustrie) staat weer op stapel. Van zondag 10 tot en met woensdag 13 februari zal Nieuwegein uitpuilen van noviteiten en inspiratie.
lees verder
 
Designmix op ETC Design Experience
lees verder
Intirio+Trendz-Awards 2019
Gisteren zijn de Intirio Ún Trendz Awards bekend geworden tijdens beide beurzen in Flanders Expo, die nog tot vandaag, dinsdag 29 januari, wordt gehouden.
lees verder
 
Nieuwe Lindura van Meister
lees verder
ETC Design Experience
Over een week is er in het ETC Design Center Europe in Culemborg de voorjaarbeurs ETC Design Experience. Op zondag 3 februari is het consumentendag, op 4 februari worden bezoekers getrakteerd op interessante lezingen en ook op 5 februari is er nog veel nieuws te zien.
lees verder
 
Intirio + Trendz Belgium van start
lees verder
 
Pfundt naar Headlam
lees verder
 
Kef LSX interieur audio
lees verder
 
Mflor succesvol tijdens Domotex
lees verder
Smuq your home
Entreematten specialist MD-Entree bracht op de Domotex in Hannover afgelopen week de wereldprimeur van een karpet van vinyl.
lees verder
 
Imm Cologne weer succes
lees verder
BarthÚlemy nieuwe ceo Tarkett
Vorige week maakte vloerenfabrikant Tarkett bekend dat op 11 januari 2019 is besloten om Fabrice BarthÚlemy te benoemen tot chief executive officer en voorzitter van de Raad van Bestuur.
lees verder
 
Aai op Showup
lees verder
Trendz Belgium + Intirio komen eraan
Over een goede week is het alweer zo ver: de allereerste accessoire-beurs Trendz Belgium, tegelijk gehouden met een speciale editie van interieurtextielbeurs Intirio met een beperkt, doch top-aanbod qua merken.
lees verder
Herkansing BNS Crisp
Op maandagmiddag 28 januari 2019 organiseert de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten BNS Crisp opnieuw een informatieve bijeenkomst in de 'homebase' in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden