Winstgevende groei Home24
In het jaarverslag voor het volledige jaar 2021 bevestigt de Duitse internetaanbieder Home24 de voorlopige financiŽle cijfers. De omzet van het bedrijf bedroeg vorig jaar Ä 615,5 miljoen, een valutagecorrigeerde groei van 27%.
lees verder
Coretec bij VT Wonen
Afgelopen zondag stonden in de VT-Wonen-TV-uitzending 'Weer verliefd op je huis' de nieuwe Coretec Essentials vloeren in belangstelling.
lees verder
Tapijtbedrijf Mc Three te koop
De familie Vanwynsberghe zet de karpettenspecialist Mc Three te koop. Via twee aparte processen staan zowel de Belgische als de Amerikaanse tak van het West-Vlaamse tapijtbedrijf in de etalage. Dat vernam dagblad De Tijd van meerdere bronnen.
lees verder
Nieuwe accountmanager Hamat
Per 1 juni zal er bij vloer- en entreezone-specialist Hamat uit Genemuiden een nieuwe accountmanager voor het rayon Zuid-Nederland aan de slag gaan.
lees verder
Van Hooff nieuwe ceo Jaarbeurs
Jeroen van Hooff wordt per 1 juli 2022 de nieuwe ceo van Koninklijke Jaarbeurs. Van Hooff is op dit moment CEO van Easyfairs Nederland, waartoe onder andere de Evenementenhal in Hardenberg en Gorinchem behoren.
lees verder
 
Diva van Balsan
lees verder
Robuuste kantoormeubels
[Sponsored artikel] - Robuuste Tafels noemt zich een industriŽle woonwinkel en levert een breed scala aan stoere tafels, kasten, leren banken en stoelen. Niet alleen voor thuis, maar ook voor op kantoor.
lees verder
Egeria koopt Gadero
Investeringsmaatschappij Egeria Group neemt de resterende aandelen in online houthandel Gadero over van de oprichter.
lees verder
Introductie event Coretec
Tijdens een speciaal evenement heeft Coretec de nieuwe XL-collectie geÔntroduceerd aan de handelspartners.
lees verder
 
Maak kennis met de trends 2023
lees verder
Nieuwe DWI evenementen
Pak de agenda er maar bij, want de data van aankomende evenementen in De Woonindustrie zijn bekend.
lees verder
Nieuw distributiecentrum Zuiver
Zuiver krijgt een nieuw distributiecentrum om te kunnen blijven groeien. Het pand wordt gebouwd door logistiek dienstverlener Fiege die haar Nederlandse hoofdkantoor tevens hier naar toe verhuist, gepland in het derde kwartaal van 2022.
lees verder
Bau verplaatst naar april 2023
Bau, de vakbeurs voor architectuur, materialen en systemen, is verplaatst van januari naar 17-22 april 2023 door Messe MŁnchen.
lees verder
Vloeibaar tapijt
Claire Vos is altijd op zoek naar nieuwe ontwerprichtingen en technieken en vroeg zich af: wat gebeurt er als je de vormen en kleuren van de natuur decontextualiseert, verandert en vloeibaar maakt? Het antwoord is de Liquid Layers karpetcollectie.
lees verder
 
Beschikbaarheid houtproducten loopt terug
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden