Warmlopen voor DWI
Over minder dan een maand vinden de DWI Vakdagen weer plaats, op 11-13 en 19-20 september. Opnieuw zijn nieuwe exposanten bekend gemaakt, net als standhouders die hun showroom uitbreiden.
lees verder
Nieuwe Kueberit plintafwerking
Küberit heeft recent zijn brede assortiment vloer-, wand- en trapprofielen aangevuld met de nieuwe plintenlijst type 928 voor de renovatie van tegelplinten. Bij het installeren van LVT-vloeren zorgen ze voor een basis die zowel aantrekkelijk als duurzaam is en hetzelfde decor heeft.
lees verder
Verkopen meubelwinkels dalen fors
Uit de kwartaalcijfers van het CBS blijkt dat bouwmarkten, meubelwinkels en verkopers van wasmachines, keukens en consumentenelektronica worstelen met fors teruglopende verkopen, waarbij de omzet minder terugloopt vanwege de inflatie.
lees verder
John Dul naar Pallman
John Dul (53) is sinds 1 augustus bij Uzin Utz Nederland in dienst als technisch commercieel adviseur voor het merk Pallmann in Noord/Oost-Nederland. John heeft de taken overgenomen van Wouter Brummelhuis, die een andere uitdaging heeft gevonden buiten Uzin Utz.
lees verder
 
Heditex neemt deel Schadebo over
lees verder
Festival bij Incoda
Op het vakevenement Incoda is er - naast het ontdekken van nieuwe collecties en innovaties op de stands van de exposanten en het netwerken onder het genot van gratis verzorgde catering - nog meer te doen.
lees verder
Coretec weer beste
Voor de tweede keer is US Floors, de fabrikant van de bekende Coretec vloeren, tot de beste rigid-core producent uitgeroepen.
lees verder
Nieuw Intr point in Nuth
Per vandaag, 1 augustus, is het meest zuidelijk gelegen Intr Point verhuisd naar een nieuwe, grotere en klimaatneutrale locatie in Nuth.
lees verder
Tips voor goede werkkleding!
[Sponsored artikel] - Bij (ver)bouwen, klussen of renoveren is het motto: 'goed gereedschap is het halve werk'. Naast gereedschap geldt dat ook voor andere zaken. Waar moet je aan denken bij het kiezen van de juiste werkkleding?
lees verder
Heimtextil 2023 al populair
De planning voor de volgende Heimtextil in januari 2023 is in volle gang. De branche verwacht aan het begin van seizoen 2023/24 een internationaal platform voor huis- en contracttextiel, interieurdesign en trends.
lees verder
Incoda 2022 komt eraan!
De Incoda wordt georganiseerd van 11-13 september. Dit jaar wordt het een feestelijke editie met een uitgebreid programma, waaronder Incoda’s eerste festival.
lees verder
Subsidie duurzame textiel start-up's
Vanuit het Europees Instituut voor Innovatie en Technologie, een kennis- en innovatiecentrum voor de Europese Unie, is een subsidie van € 1,2 miljoen toegekend aan Saxion en diverse partners.
lees verder
 
F. Ball en Headlam jubileumpartners
lees verder
Vloerretour recycling
Cotap heeft recent Vloerretour gepresenteerd, een Nederlands initiatief voor het recyclen van pvc-vloeren. Volgens de vloergrossier is duurzaamheid vanwege klimaatverandering belangrijker dan ooit en moet ook de CO2-uitstoot stevig dalen.
lees verder
FloorHouse excelleert in specialisme
[Sponsored artikel] - Sinds de start in 2008 is FloorHouse fors gegroeid. De detaillist is gespecialiseerd in vloeren en groeide van één bescheiden verkooppunt naar zes grote showrooms, verspreid over heel Vlaanderen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden