Meister natuurlijk visgraatparket
lees verder
Houtgroothandel nu IntriPlex
[Sponsored artikel] - Sinds half oktober gaat de online houthandel De Houtgroothandel uit Angerlo verder onder de nieuwe naam IntriPlex.
lees verder
Verlaging productie Unilin
Recent hebben een aantal Belgische vloerenproducenten hun cijfers gepresenteerd. Hieruit blijkt een behoorlijk afnemende vraag naar vloeren. Unilin heeft de productie inmiddels verlaagd.
lees verder
Meer omzet, minder volume in september
De Nederlandse detailhandel heeft in september 5,3% meer omgezet dan in september 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was echter 3,5% lager. De omzet van de foodsector groeide met 7,3%, die van de non-foodsector met 4,7%.
lees verder
Mobiele winkel
Decorette introduceert de mobiele winkel voor consumenten die weinig tijd hebben en ontzorgd willen worden.
lees verder
 
Nieuwe vloeren Interface
lees verder
Nieuw distributiecentrum
Na maanden van voorbereiding heeft Cotap het nieuwe distributiecentrum in Zwolle geopend.
lees verder
Grote brand Jysk Delft
Zondagmiddag is een zeer grote brand uitgebroken in het pand van woonwinkel Jysk in Delft. De brandweer is massaal uitgerukt en een NL Alert riep inwoners van Delft op ramen en deuren gesloten te houden. Er worden tot dusver geen gewonden gemeld.
lees verder
 
Inpa Parket via Intr
lees verder
Nederlander koopt minder goederen online
In 2022 gaf 74% van de Nederlanders van twaalf jaar of ouder aan iets online gekocht te hebben. Dat is minder dan een jaar eerder toen 77% iets online kocht, zo meld het CBS.
lees verder
Kleurrijke schoonloopmat
De Ingresso schoonloopmat is recent toegevoegd aan de collectie van Hamat. Het is een zeer sterke mat die ook nog in een aantal opvallende kleuren leverbaar is.
lees verder
Nieuwe aandeelhouders Verhoek
Verhoek Europe heeft overeenstemming bereikt met Henk Verhoek, Sjoerd Stiksma en Hans van Eenennaam over de aankoop van het aandelenpakket. Met deze transactie versterkt Verhoek Europe haar positie en is de weg vrij voor investeringen gericht op de continu´teit en ontplooiing van de organisatie.
lees verder
Partnerschap Best Wool en Niaga
Vandaag kondigen Best Wool en Niaga hun samenwerking aan. Hierbij wordt innovatieve technologie voor tapijtproductie ge´ntroduceerd, die de weg wijst naar een circulaire toekomst.
lees verder
 
Mat met duurzaam karakter
lees verder
Opvolger Fa Quix bij Fedustria
Omdat Fa Quix op 1 mei 2023 met pensioen gaat, heeft de Raad van Bestuur van Fedustria een nieuwe kandidaat als nieuwe ceo van Fedustria goedgekeurd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden