Nieuwe topman Intergamma
Joost de Beijer (47 jaar) wordt op 1 september de nieuwe ceo van Intergamma, het moederbedrijf van de bouwmarktformules Gamma en Karwei.
lees verder
Interieurretail april positief
De Nederlandse detailhandel heeft in april 8,1% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 1,8% hoger, een flinke inflatie dus. Non food groeide flink, interieur zakte echter naar de achterhoede binnen de non-food.
lees verder
Woontrends 2023 - Existential Power
Inretail heeft onlangs de nieuwste woontrends voor 2023 gepubliceerd. In een serie van vier artikelen stellen we deze voor. Hierbij de derde trend: Existential Power.
lees verder
PBM's bij werken
[Sponsored artikel] - Ga je bouwen, verbouwen of klussen? Vergeet niet om PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) te gebruiken!
lees verder
 
Heimtex Summer Special
lees verder
 
Marmoleum met Topshield Pro
lees verder
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
 
Aanvulling Identity PVC-collectie
lees verder
 
Floored by Nature
lees verder
Duurzaamheidsrapport Meister
Meisterwerke heeft haar eerste duurzaamheidsrapport gepubliceerd, waarmee de resultaten op dit terrein gepubliceerd worden.
lees verder
 
Overname Gasse door Van Waay
lees verder
Nieuwe locatie vloerkledenwinkel
Vloerkledenwinkel heeft een nieuwe locatie toegevoegd, namelijk bij Boer Staphorst. Het is de volgende vestiging van Vloerkledenwinkel na een eerdere shop-in-shop bij Nijhof in Baarn.
lees verder
 
Enthousiaste reacties FFD
lees verder
Nieuwe adviseur Ball
F. Ball and Co., de Britse egaline- en vloerlijmfabrikant, heeft in Nederland weer een nieuwe technische support adviseur.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden