Donker maar troostend Casalis
lees verder
 
Nieuwe directie Heditex
lees verder
 
Ook Imm 2022 verschoven
lees verder
Huis & Woonbeurs verplaatst
De nieuwe consumentenbeurs Huis & Woon Beurs in de Evenementenhal Hardenberg is verplaatst van februari naar oktober 2022.
lees verder
 
De Munk Carpets jubileert
lees verder
Heimtextil 2022 naar zomer?
Vanwege de recente ontwikkelingen rond het coronavirus heeft Messe Frankfurt besloten om de Heimtextil in januari 2022 te annuleren. Er wordt nog gewerkt aan een mogelijkheid voor de beurs in de zomer.
lees verder
 
Woontrend 2022 - Transparent Remedy
lees verder
Uiterst betaalbaar tapijt Interfloor
Interfloor introduceert Rimini-SDN: een uiterst betaalbare vloerbedekking met name ontworpen voor veelzijdige toepassing in slaapvertrekken en kinderkamers. Tevens lanceert het een nieuwe website.
lees verder
Nieuwe karpetshowroom Volero
[Sponsored artikel] - Volero is een webshop in vloerkleden, op dit moment de grootste van Nederland. Het bedrijf heeft echter ook een fysieke showroom in Lekkerkerk en opende 12 oktober een tweede showroom in Amsterdam.
lees verder
Van Fessem naar Tete
Jurgen van Fessem is vandaag als accountmanager in dienst getreden bij Tété Total-Flooring. Whitney van Nuland heeft het bedrijf verlaten.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuwe director voor Carpetright
Gideon Tienkamp is benoemd tot de nieuwe managing director van Carpetright Europe. Hij stapt over van Flying Tiger Benelux naar de vloerenspecialist, die ook raambekleding verkoopt.
lees verder
Verkoop deel Balta
Balta verkoopt een deel van de activiteiten aan Victoria PLC uit Engeland. De transactie zal naar verwachting aan het begin van tweede kwartaal 2022 zijn afgerond.
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder
Hornbach vloeren geopend
Hornbach heeft vrijdag 26 november een nieuwe retailformule in Nederland gelanceerd. In Kerkrade opende de eerste vestiging van Hornbach Vloeren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden