Prijsverlagingen Ikea

Woensdag 08 november 2023

Ikea belooft in de komende tijd de verkoopprijzen te verlagen na eerdere prijsverhogingen, zo meldt Nu. nl.
Prijsverlagingen Ikea
Ikea is van plan zijn prijzen de komende tijd te verlagen. De afgelopen jaren werden de artikelen bij de meubelgigant juist duurder, maar nu kan het bedrijf een groot deel van de prijzen in stapjes verlagen.

Wanneer en hoe hard de prijzen zakken, is niet helemaal duidelijk. Ingka, dat de meeste Ikea-winkels in Nederland uitbaat, zegt wel dat de nadruk ligt op opbergproducten als kasten.

 

Het bedrijf verhoogde de afgelopen twee jaar zijn prijzen. Dit deed de keten vanwege de duurdere energie en hogere transportkosten. Maar volgens Ingka is er nu ruimte om de prijzen weer te verlagen.

 

De inkomsten van de woongigant stegen in het afgelopen boekjaar (dat eind augustus afliep) naar € 1,64 miljard. Dat komt neer op een stijging van bijna 20%. Ruim een kwart daarvan kwam binnen via de webshop.Links

www.ikea.nl

Tags

nieuws, interieur, prijzen, daling, opbergkasten, meubelen, webshop, online, franchising, woonwarenhuizen, internationaal, energie, transportkosten, stappen, kasten, opbergproducten, jaarcijfers, winst, stijging, omzet, #ingka, #ikea

Gerelateerd nieuws
Burgemeester sluit beddenwinkel
Beddenwinkel Boxspringstudio in Leiden moet van interim-burgemeester Peter van der Velden nog zeker een maand dicht blijven. Voor het pand ging in de nacht van maandag op dinsdag een explosief af.
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Floriworld Trade & Event Center
Nes Vastgoed slaat de handen ineen met een (niet genoemde) partner uit de home deco business in de sierteeltsector om het voormalige Floriworld gebouw op het Royal Flora Holland-terrein in Aalsmeer compleet te transformeren.
lees verder
Visualisatie Meistervloeren
Het kiezen van een vloer wordt heel eenvoudig met de Meister Interior Designer met unieke verlanglijstfunctie.
lees verder
 
Kei collectie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden