Prijsverlagingen Ikea

Woensdag 08 november 2023

Ikea belooft in de komende tijd de verkoopprijzen te verlagen na eerdere prijsverhogingen, zo meldt Nu. nl.
Prijsverlagingen Ikea
Ikea is van plan zijn prijzen de komende tijd te verlagen. De afgelopen jaren werden de artikelen bij de meubelgigant juist duurder, maar nu kan het bedrijf een groot deel van de prijzen in stapjes verlagen.

Wanneer en hoe hard de prijzen zakken, is niet helemaal duidelijk. Ingka, dat de meeste Ikea-winkels in Nederland uitbaat, zegt wel dat de nadruk ligt op opbergproducten als kasten.

 

Het bedrijf verhoogde de afgelopen twee jaar zijn prijzen. Dit deed de keten vanwege de duurdere energie en hogere transportkosten. Maar volgens Ingka is er nu ruimte om de prijzen weer te verlagen.

 

De inkomsten van de woongigant stegen in het afgelopen boekjaar (dat eind augustus afliep) naar € 1,64 miljard. Dat komt neer op een stijging van bijna 20%. Ruim een kwart daarvan kwam binnen via de webshop.Links

www.ikea.nl

Tags

nieuws, interieur, prijzen, daling, opbergkasten, meubelen, webshop, online, franchising, woonwarenhuizen, internationaal, energie, transportkosten, stappen, kasten, opbergproducten, jaarcijfers, winst, stijging, omzet, #ingka, #ikea

Gerelateerd nieuws
Klaar voor Light + Building
Van 3 tot 8 maart 2024 is de Frankfurter Messe weer het toneel van Light + Building. Ruim 2.130 bedrijven presenteren zich hier, waarvan het merendeel verlichtingsfabrikanten.
lees verder
Vazen uit papierpulp
Gardeco Objects, producent van kunst- en designobjecten, pakt uit met een nieuwe collectie vazen uit papierpulp, ontworpen door de gerenommeerde Braziliaanse ontwerper Domingos Tótora. Elke vaas uit de collectie Vaso Formigueiro is gemaakt uit oud papier en karton.
lees verder
 
Flinke stijging huizenprijzen
lees verder
Outdoor.Ambiente.Living succesvol
De derde editie van Outdoor.Ambiente.Living vond plaats in het kader van Intergastra 2024, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiesector, van 3 tot 7 februari.
lees verder
Elektrische bediening raambekleding?
[Sponsored artikel] - Waarom zou je moeten kiezen voor elektrische raambekleding? Naast gemak en comfort biedt het ook kostenbesparing en veiligheid. Lees hier de belangrijkste voordelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden