Leenbakker en Kwantum te koop
Het moederbedrijf van Leen Bakker en Kwantum wordt te koop gezet, zo meldt de Telegraaf vandaag.
lees verder
Bijzondere zonnetafel
De zon gaat weer schijnen! Een mooi moment voor de introductie van de nieuwe Sundial Table van Weltevree.
lees verder
Belgium is Design terug in Milaan
Belgium is Design promoot Belgisch designtalent op internationaal vlak. In dit opzicht is de Internationale meubelbeurs van Milaan, die dit jaar haar 60ste verjaardag viert, het belangrijkste evenement voor Belgium is Design.
lees verder
Piet Boon introduceert nieuwe modellen
Studio Piet Boon start dit voorjaar met de nieuwe ontwerpen Bob en Rens. Beide creaties laten volgens Piet Boon de kracht van simplistische vormen en compromisloze kwaliteit zien.
lees verder
Eerste winkel Home Discounter
Op 2 april opende Home Discounter zijn eerste fysieke winkel in Ridderkerk. De online retailer is sinds drie jaar actief in de meubelbranche.
lees verder
 
Gubi lanceert 8 outdoor collecties
lees verder
 
Beste meubelmaker van Nederland
lees verder
Showup geanimeerd
Aflopen twee dagen, zondag 3 en maandag 4 april, is de voorjaarseditie van Showup 2022 geanimeerd verlopen, ondanks het weer, dat meer op herfst leek.
lees verder
Arthur Eltink maakt plaats
Arthur Eltink Agencies stopt per 1 mei 2022 na 40 jaar de samenwerking met de Zweedse projectmeubilair-fabrikant Johanson.
lees verder
Winstgevende groei Home24
In het jaarverslag voor het volledige jaar 2021 bevestigt de Duitse internetaanbieder Home24 de voorlopige financiële cijfers. De omzet van het bedrijf bedroeg vorig jaar € 615,5 miljoen, een valutagecorrigeerde groei van 27%.
lees verder
West-Vlaamse huisshow in mei
Drie meubelproducenten uit West-Vlaanderen organiseren gezamenlijk van 8-11 mei een huisshow op hun locaties in Kuurne, Wevelgem en Izegem.
lees verder
Meer meubelen op Spoga+gafa
Tijdens zijn presentatie op de persconferentie van Spoga+gafa in Wenen benadrukte directeur Stefan Lohrberg het belang van meubelen en decoratie voor de vakbeurs en ziet hij de grens tussen binnen en buiten verder vervagen.
lees verder
Uitdagingen voor Spoga+gafa
De nieuwe editie van Spoga+gafa staat eindelijk op stapel. Na tweemaal te worden uitgesteld vindt de beurs van 19–21 juni plaats in Keulen. Tijdens de persconferentie in Wenen legde de organisatie uit wat bezoekers van de beurs kunnen verwachten.
lees verder
Drie sporen Daily Trade Fair
Het vorig jaar aangekondigde inkoopcentrum Daily Trade Fair in Venlo belooft nog altijd een vernieuwende ontmoetingsplek te gaan worden. Met een nieuw driesporen beleid.
lees verder
Awards voor Table du Sud
Het Brabantse interieurmerk Table du Sud blijft groeien. In 2020 boekte het bedrijf een omzet van € 11 miljoen en dit jaar streven de eigenaren van Table du Sud, de broers Teun en Evert Antonissen, naar een omzet van € 21 miljoen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden