Salone Milaan weer later
lees verder
 
Bio-stoelen van hennep
lees verder
De rollen van een bank
Furnea is een ruim geassorteerde meubelwinkel die naast naast meubelen ook bedden, verlichting, accessoires en karpetten verkoopt, maar ook vloeren legt. Hoe kies je een goed assortiment.
lees verder
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
Deense meubels via Lunar
De Belgische agent Lunar Society is sinds begin deze maand gestart met het vertegenwoordigen van een typisch Scandinavisch meubelmerk in de Benelux.
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder
Directeur Sedus Stoll overleden
Kantoorinrichter Sedus Stoll rouwt om het verlies van Holger Jahnke, woordvoerder van de raad van bestuur en marketing- en verkoopdirecteur.
lees verder
 
Toch geen IMM in 2021
lees verder
Ultiem loungen bij Natuzzi
De uit Turijn afkomstige Paola Navone wordt ge´nspireerd door een soort onvolmaakte schoonheid. Daarnaast richt zij zich met haar ontwerpen voor Natuzzi op eenvoud en details die de vredige en ontspannen levensstijl in de Italiaanse Puglia regio volgens haar oproepen.
lees verder
 
Live webinars interieurstudies
lees verder
Elmar Duffner doet het weer
Het Verband der Deutschen M÷belindustrie (VDM) vertrouwt op een bewezen persoonlijkheid voor het ambt van president: tijdens de algemene vergadering van de vereniging werd Elmar Duffner gekozen als opvolger van Michael Stiehl.
lees verder
 
Home24 boert goed
lees verder
Klaar bij Leolux
Leolux introduceert een bijzonder met de mond geblazen bijzettafeltje, Klaar. Het tafeltje is een samenwerking tussen Leolux, ontwerpers Studio Truly Truly en het Nationaal Glasmuseum.
lees verder
KFF naar Rotterdam
De Duitse meubelfabrikant KKF en haar zusje Asco hebben hun showroom verhuisd naar de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden