Dineren voor de Nachtwacht
Nog even, en dan mogen de musea eindelijk weer open. Zo ook het Rijksmuseum. Dit museum heeft nieuwe stoelen aangeschaft. Zij zijn afkomstig van meubelfabrikant Spoinq.
lees verder
Designtool voor eigen meubelontwerp
Met de introductie van een unieke ontwerptool ontketent Broers Design naar eigen zeggen een revolutie in de meubelindustrie. De meubels worden vervolgens duurzaam gefabriceerd in de eigen werkplaats en binnen vijf weken geleverd.
lees verder
 
Retail plust weer flink
lees verder
Nieuw Italiaans design van Bonaldo
Het Italiaanse Bonaldo is een fabrikant van meubels en accessoires. De nieuwste collectie volgens Bonaldo het resultaat van het onophoudelijke evolutionaire proces van het bedrijf.
lees verder
 
Nieuwe groothandel Studio Bac
lees verder
Nieuwe circulaire marktplaats
Pacha Panels is vandaag officieel van start gegaan. De jonge onderneming heeft de ambitie om marktleider te worden in de levering van gezonde, biobased en herbruikbare materialen voor de interieur- en woningbouw en de meubelindustrie.
lees verder
Apt 529 Event
Meubelfabrikant Ghyczy presenteert binnenkort een event samen met stoffenfabrikant Dedar in de showroom Apt 529 in hartje Amsterdam.
lees verder
Leolux lancering 2021
Tijdens een private launch introduceerde Leolux een scala aan nieuwe modellen. Natuurlijk ontworpen door Kate & Joel Booy, samen ontwerpstudio Truly Truly, de artdirectors van Leolux.
lees verder
Turbit ook voor Home
Turbit Interieur richtte zich tot nu toe vooral op de projectinrichting. Diverse modellen uit de stoelen collecties van het Oostenrijkse Hussl en Italiaanse Bedont worden steeds vaker toegepast in de woonomgeving.
lees verder
 
Miljoenen voor Naduvi
lees verder
Present Time en Light & Living samen
Light & Living, dat meer dan 30 jaar geleden opgericht is, heeft zijn krachten gebundeld met Present Time. De PT Group bv (Presenttime) is het bedrijf achter de labels Karlsson, PF en Leitmotiv.
lees verder
Nieuwe campagne Prominent
Prominent lanceert een nieuwe merkcampagne waarin voormalig Formule 1 coureur Robert Doornbos en interieurstyliste Chantal Bles de hoofdrol spelen.
lees verder
Nieuwe Zuiver Scholarships
In 2020 werden er vanwege de coronacrisis geen winnaars aangewezen, maar dit jaar gelukkig weer wel: de winnaars van het Zuiver Design Scholarship 2021 zijn bekend!
lees verder
 
Studie in roestvrij staal
lees verder
Origami van hout
San is het nieuwste ontwerp van Roderick Vos voor meubelleverancier Linteloo. Zijn inspiratie haalde Vos uit de praktijk van het meubelmaken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden