Cees Nijpels overleden
Cees Nijpels, medeoprichter en directeur van C.M. Nijpels Meubelen in Bergen Op Zoom, is op 75-jarige leeftijd overleden.
lees verder
 
Overname door Unilin
lees verder
Trends van Ambiente 2022
Ambiente Trends 22+ presenteert drie baanbrekende voorspellingen die voortbouwen op eerdere thema's en deze op een zinvolle manier verder uitwerken.
lees verder
Actona Group neemt Theca over
Kort na de aankondiging van een recordresultaat en de lancering van een ambitieuze groeistrategie kan Actona Group nu de overname van Theca aankondigen. Met de nieuwe acquisitie versterkt Lars Larsen Group haar positie binnen de stofferingsmarkt.
lees verder
Juntoo in de etalage
Het Belgische De Tijd meldt dat de aandeelhouders van de groep boven Juntoo (voorheen Overstock Home), de badkamerketen X²O, en Belgische marktleider in tuinmeubelen Overstock de verkoop van het bedrijf voorbereid.
lees verder
Nieuwe exposanten Brussel 2021
In de komende editie van de Meubelbeurs Brussel van 7-10 november zijn er veel nieuwe exposanten, waaronder de hier genoemde voorbeelden.
lees verder
 
Meer Nivo aan de wand
lees verder
Ghyczy sluit na 50 jaar
Meubelmaker Ghyczy uit Swalmen heeft na een halve eeuw besloten de deuren van het atelier van het familiebedrijf definitief te sluiten.
lees verder
 
Meubelbeurs Brussel 2021 komt eraan
lees verder
Internationale ambitie Studio Henk
In zeven jaar tijd groeide Studio Henk van start-up uit tot een snelgroeiend designmerk. Begin 2022 heeft het bedrijf de opening van zijn tweede flagshipstore in Amsterdam gepland.
lees verder
V&D neemt HomeDeco over
Webwinkel HomeDeco is overgenomen door V&D. De warenhuisketen, die alleen nog online opereert zeg dat zijn totale omzet hiermee op ruim 25 miljoen euro uitkomt.
lees verder
Nieuwe directeur Interlübke
Interlübke heeft een nieuwe directeur. Sinds 1 september heeft de 39-jarige Sebastian Freund de leiding over de meubelfabrikant. Volgens het bedrijf heeft hij de benodigde expertise in commerciële managementfuncties en als internationaal directeur.
lees verder
Superkeukens is transparant
[Sponsored artikel] - Bij Superkeukens begrijpt men dat het kopen van een nieuwe keuken geen alledaagse bezigheid is. Het is een proces waarbij over veel zaken nagedacht en beslist moet worden. Daar helpt Superkeukens graag op een transparante manier bij.
lees verder
Ambiente weer terug in 2022
De internationale beurs Ambiente zal de belangrijkste thema's over de hele wereld presenteren in de Dining, Living en Giving segmenten van 11 tot 15 februari 2022 in Messe Frankfurt.
lees verder
Bernard Deheegher overleden
Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden