Interluebke weer verkocht
De ondernemersfamilie Schramm heeft Interlübke verkocht. Domovari is de nieuwe eigenaar van de fabrikant uit Rheda-Wiedenbrück. Dit bedrijf vervaardigt al meer dan 20 jaar badkamermeubels in de productielocatie in Krefeld.
lees verder
Verkopen meubelwinkels dalen fors
Uit de kwartaalcijfers van het CBS blijkt dat bouwmarkten, meubelwinkels en verkopers van wasmachines, keukens en consumentenelektronica worstelen met fors teruglopende verkopen, waarbij de omzet minder terugloopt vanwege de inflatie.
lees verder
 
Nieuwe directeur Meubelbeurs Brussel
lees verder
 
Elfde A-Meubel
lees verder
Nieuwe Knoll collecties
Knoll toonde recent de nieuwe collecties voor 2022 in samenwerking met toonaangevende hedendaagse talenten. Onder meer ontwerpers Antonio Citterio en Piero Lissoni droegen bij aan de creatieve evolutie.
lees verder
 
Nieuwe Belgische galerie
lees verder
Geen doorstart voor Homestock
Homestock, met zes filialen en een webshop werd eind juni failliet verklaard. Er was direct belangstelling voor een doorstart, maar dit is niet gelukt.
lees verder
Pensioen voor Michael Stiehl
Managing partner bij Rauch Michael Stiehl gaat met pensioen. 31 augustus is zijn laatste dag. Stiehl werkte bijna 23 jaar als algemeen directeur bij het bedrijf.
lees verder
Waarom een regendouche?
[Sponsored artikel] - We richten onze badkamer meer en meer in als een volwaardige ontspanningsruimte. Daar past een regendouche, uitgerust met een grote douchekop, zeker bij.
lees verder
Tête-à-tête met Linteloo
Dit voorjaar introduceerde Linteloo onder meer een nieuw en opvallend ontwerp van Sebastian Herkner - de Gilbert'sofa-serie.
lees verder
 
Regelbreker Nika Zupanc
lees verder
Lieven weg bij Meubelbeurs
Lieven van den Heede is sinds vorige week vrijdag plotseling vertrokken als directeur van de internationale Meubelbeurs in Brussel.
lees verder
 
Orgatec: ideeën, innovatie en inspiratie
lees verder
Theatrale fauteuil
Uit de creativiteit van Bartoli Design werd de theatrale fauteuil Drapé Soleil voor de Italiaanse meubelproducent Laurameroni geboren.
lees verder
Nieuwkomers en blijvers DWI
We gaan warme dagen tegemoet. Ook voor de standhouders van DWI (De Woonindustrie) tijd voor ontspanning. Voor we het weten staan de Najaarsvakdagen echter al weer voor de deur.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden