Imm brengt interieurbranche samen
Na vijf dagen van bruisende beursactiviteit kan Imm cologne uitstekende resultaten melden: van 14 tot en met 18 januari 2024 kwamen ongeveer 42.000 bezoekers uit 129 landen naar de beurs om contacten te leggen, hun bedrijf te versterken en inspiratie op te doen.
lees verder
IMP voor Berg & Berg en TMC
Berg & Berg en TMC kiezen voor IMP van Concepts & Companies, een samenwerkingsvorm voor digitale kennis en ondersteuning van het formulehuis.
lees verder
Pure Talents winnaars 2024
De Pure Talents Awards zijn voor de 20e keer op de Imm in Keulen uitgereikt. Technologisch intelligent, functioneel en mobiel - de bekroonde ontwerpen zijn het allemaal en zijn gebaseerd op een duurzaam concept met minimaal materiaalgebruik.
lees verder
Nieuwe Artifort designs op Imm
Met het thema Bold Visions lanceert Artifort nieuwe designs tijdens meubelbeurs Imm 2024 (nog tot 18 januari) in Keulen. Met de nieuwe ontwerpen presenteer Artifort eigenzinnige, tijdloze en comfortabele kwaliteitsmeubels.
lees verder
 
Gorgels' Aime Te Studio failliet
lees verder
Fusie Pami en Robberechts
Pami en Robberechts, twee aanbieders van kantoormeubilair in BelgiŽ, fuseren. Door nauwer samen te werken, willen ze in een uitdagende economische context hun lokale marktpositie verder versterken en internationaal groeien.
lees verder
 
60 jaar Rolf Benz
lees verder
 
Wim Rietveld 100 jaar
lees verder
Mega meubelwinkel failliet
Meubelwinkel Vastiau-Godeau in Alsemberg is failliet. Decennialang was de interieurzaak een begrip, maar nu is de 'marktconjunctuur fundamenteel gewijzigd'.
lees verder
Nieuwste trends op Ambiente 2024
Ambiente 2024 - Living presenteert de nieuwste interieurtrends en spannende nieuwe projecten voor innovatieve ideeŽn.
lees verder
Zoute interieurs tezamen
Wie aan Knokke Le Zoute (BelgiŽ) denkt, ziet vrijwel meteen de witte villaís voor zich met rode dakpannen of een rieten dak. Dat het ook anders kan, is te zien in het nieuwe boek: Knokke Le Zoute Interiors Ė Living by the sea.
lees verder
Ambitieuze collectie Viccarbe
Noha is volgens Viccarbe de breedste en meest ambitieuze collectie van het bedrijf tot nu toe, ontworpen in samenwerking met de Italiaanse architecten Ludovica Serafini en Roberto Palomba.
lees verder
 
De beste wensen voor 2024
lees verder
Verantwoorde tuinen op Spoga 2024
Op de komende Spoga+gafa van 16 tot 18 juni 2024 in Keulen zal de nadruk liggen op de verantwoordelijkheid van de industrie voor het mede vormgeven van een duurzame en gezonde omgeving.
lees verder
Einde Habitat
De woonketen Habitat verdwijnt nu echt helemaal: de curatoren zien geen reddingsmogelijkheden meer en gaan definitief over tot liquidatie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden