Nieuwste Artifort designs
Met als thema ĎEmbracing colourí lanceert Artifort vol trots vier nieuwe ontwerpen: Glider, Beso Table, Aloa en Aloa bar stool. Ontwerpers Luca Nichetto & Khodi Feiz werkten met Artifort samen aan de noviteiten van 2021. Daarnaast breidt Artifort de 070 serie van Kho Liang Ie uit met nieuwe opties.
lees verder
Naamsverandering Soft Naert
Softwarebouwer Soft Naert uit Izegem heeft een nieuwe naam. Het bedrijf, dat al sinds 1980 bedrijfssoftware voor meubel-, slaapcomfort- en interieurwinkels ontwikkelt heet vanaf nu Initeam. Deze verandering moet voor een frisse wind zorgen.
lees verder
Circulair tafelblad
Het team van Pacha Panels, Circuwall en Flens gaat een circulair tafelblad ontwikkelen, testen en op de markt brengen.
lees verder
Ikea richt zich op gamers
Ikea lanceert, in samenwerking met het gamersmerk Republic of Gamers (ROG), een collectie die speciaal is ontworpen voor gamers. Er zijn wereldwijd 3 miljard* gamers: een grote groep die volgens Ikea vaak nog wordt vergeten als het gaat om oplossingen voor een beter leven thuis.
lees verder
Where.We.Work.
Where.We.Work. toont meer dan tweehonderd thuiskantoren over de hele wereld die volgens uitgeverij Lannnoo allerlei soorten werknemers inspireren: van de clean desk-adept en zijn of haar Zenkantoor tot de dagdromer in het Panoramic-kantoor en de creatieve werker in het Gallery-kantoor.
lees verder
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in BelgiŽ en Luxemburg geworden.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
De Rothschild koopt pand Meubitrend
Edmond de Rothschild Reim koopt groot complex in Oss. Het gaat om het pand van Meubitrend.
lees verder
 
Tripp Trapp in eikenuitvoering
lees verder
Exposanten spoga+gafa breiden uit
De voorbereidingen voor Spoga+gafa 2022 zijn in volle gang. Volgens organisator Koelnmesse is een early-bird boekingsperiode succesvol afgesloten. Er is sprake van boekingen uit vijftig landen en elk continent, plus een aantal aanzienlijke stijgingen van de geboekte tentoonstellingsruimtes.
lees verder
 
Designnieuws uit Milaan
lees verder
 
Ghyczy reorganiseert
lees verder
BXB wijzigt naam
BXB Agenturen gaat voortaan door het leven als BXB Interior Collections. Het agenturenbedrijf heeft sinds kort een eigen stand op DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein waar een selectie uit de gevoerde collecties te zien is.
lees verder
Stadswinkel Ikea in Wenen geopend
Ikea heeft al stadswinkels in steden als Parijs en Hamburg, maar hier is nu een duurzame stadswinkel in Wenen bijgekomen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden