Duurzaamheid centraal op Domotex
lees verder
Nieuwe voorzitter Namev
Agentuurvereniging Namev heeft een nieuwe voorzitter. Arnold Desmedt gaf de functie door aan Bart Monteyne. Omdat Desmedt meer dan 16 jaar voorzitter was en de vereniging dit jaar veertig jaar bestaat werd een feestje gevierd.
lees verder
Meest duurzame Sofacompany bank
De Wilson-sofa maakt volgens Sofacompany een nieuw statement als het gaat om meubels, geproduceerd in milieuvriendelijke materialen, voor een eerlijk prijs.
lees verder
 
Persan via Match
lees verder
Serieuze problemen bij Made
De Financial Times meldt dat Made.com in de financiŽle problemen zit. Vorig jaar leed het interieurplatform £ 31,4 miljoen verlies en er is geen verbetering in zicht.
lees verder
Uitbreiding Home24 marktplaats
De Duitse online meubelverkoper Home24 breidt zijn onlangs gelanceerde marktplaats alweer uit over de eigen landsgrens. Later dit jaar moet het platform ook live zijn in Frankrijk en de gehele DACH-regio.
lees verder
 
Directeur De Valk stopt
lees verder
 
Ondarreta door Design Tales
lees verder
Aai stopt
Na tien jaar neemt Annemarie Mulder Vlaming afscheid van Aai Made with love. Een moeilijk besluit aangezien ze het afgelopen decennium elke dag met passie en plezier aan Aai heeft gewerkt.
lees verder
 
Meubelbeurs Brussel blog
lees verder
 
Findyourgroup koopt Ergoshop
lees verder
LF Selection is nu Collett & Victor
Dit jaar viert LF Selection het 40-jarig jubileum met een complete rebranding. LF Selection wordt Collett & Victor.⁠ Een nieuwe naam, nieuwe showroom, maar volgens het bedrijf dezelfde kwaliteit en passie als voorheen.
lees verder
Turri's Silhouettes
Studio Gensler heeft voor de Italiaanse fabrikant Turri de nieuwe bijzondere Silhouette-meubelcollectie ontworpen.
lees verder
Lezingenaanbod Orgatec
Van 25-29 oktober gaat in Keulen Orgatec opnieuw van start. Op de vakbeurs voor de moderne werkende wereld zijn ongeveer 600 bedrijven aanwezig. Het evenement heeft echter ook een uitgebreid lezingenaanbod.
lees verder
De Valk eigenaar van Studio Bac
Vanaf 1 september is meubelfabriek De Valk de trotse eigenaar van Studio Bac. Studio Bac, een label wat voorheen al door De Valk geproduceerd werd, is een meubelmerk met eetkamertafels en stoelen ontworpen door Janssen & Jaski. De Valk zal Studio Bac nu ook op de projectenmarkt gaan aanbieden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden