Inschrijven voor Orgatec 2022
lees verder
Lets Pause brengt Esparto terug
Het Spaanse Lets Pause wil meer zijn dan een meubelmerk. Het werkt met natuurlijke materialen, die zoveel mogelijk onbehandeld blijven en zelfs nog naar de natuur ruiken. Zo brengt het merk het mediterraanse gras Esparto terug.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Een haard past in ieder interieur
[Sponsored artikel] - Een sfeermaker die extra romantiek toevoegt aan een woonkamer. De finishing touch voor ieder interieur. Of de heerlijkste warmtebron. Zomaar even een paar omschrijvingen die perfect bij een haard zouden passen.
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder
Facelift voor allemansvriend
Tijdens de ontwikkeling van Dirk heeft Jamé Janssen Meubelen (Jamé) minder de focus gelegd op een nieuwe verrassende vormentaal, maar is het bedrijf uitgegaan van successen uit het verleden.
lees verder
 
Groeigeld voor trappenspecialist
lees verder
 
Salone moet Super worden
lees verder
Circulair met lokale kunstenaars
Ikea introduceert de Circular Hub: een plek waar meubels worden doorverkocht, hersteld, herverpakt, gedemonteerd of gerecycled - en waar klanten inspiratie kunnen opdoen op het gebied van duurzaamheid.
lees verder
 
Overdreven buitenmeubels
lees verder
Samenwerking Garant en ABK
Een strategische alliantie voor de beddenspeciaalzaak in Duitsland: de Garant – Groep en ABK gaan intensief samenwerken.
lees verder
Werken aan een eiken tafel
[Sponsored artikel] - Gelukkig mogen we weer naar kantoor, maar nog steeds gaat niet iedereen. Dus blijft de eettafel multifunctioneel.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden