Nieuwe labels bij Design Lines
lees verder
Grote bestedingen aan thuiswerkplek
Ruim twee op de vijf (44%) thuiswerkers in Nederland hebben tijdens de coronacrisis kantoorproducten gekocht voor de thuiswerkplek. De helft van alle thuiswerkers (48%) heeft geen bijdrage van de werkgever gekregen.
lees verder
Omzetkrimp non-food in 2021
De omzet van de Nederlandse non-food detailhandel groeide in 2020, ondanks een krimp in december. Voor 2021 wordt een somberder scenario geschetst door ING.
lees verder
IMM toch op maandag
De internationale interieurbeurs IMM had voor de editie van 2022 de maandag en dinsdag geschrapt als handelsdag voor de beurs. Tegen die beslissing is een breed protest gekomen, hetgeen ertoe heeft geleid dat beide dagen weer terugkomen.
lees verder
Nieuwe showrooms Henge
Henge heropent de monobrandruimte in Beiroet en kondigt de opening aan van een compleet nieuwe showroom in België, samen met partner Obumex.
lees verder
HMC start opleiding keukenmonteur
In het schooljaar 2021/2022 gaat het Hout- en Meubileringscollege (HMC) een nieuwe opleiding tot keukenmonteur starten. Het gaat in eerste instantie om een 2-jarige BBL opleiding (MBO nivo 2), waarbij ook een 1-jarige bedrijfsopleiding voor zij – instromers wordt aangeboden.
lees verder
 
Afhaalmogelijkheid dooddoener
lees verder
Huisshow Kolony
Kolony is een woonaccessoireslabel met naar eigen zeggen meer dan 3.000 producten in het assortiment. De hele maand februari houdt de groothandel een huisshow in hun Cash & Carry-showroom in Oldebroek.
lees verder
Natuurlijk buitenleven Ethimo
Met zijn catalogus voor 2021 laat Ethimo opnieuw zien dat het Italiaanse bedrijf zijn buitenmeubels ziet als een verlengstuk van het interieurs. Zijn nieuwe producten draaien volgens Ethimo om de kunst van het buitenleven.
lees verder
Nieuwe ontwerpen van Montis
Een nieuw jaar, vraagt volgens Montis om nieuwe ontwerpen. Daarom verwelkomt de meubelfabrikant uit Dongen twee nieuwe fauteuils: Vico Lazy en Ella Soft. Ook introduceert het bedrijf een nieuw onderstel voor de Luna stoel.
lees verder
Material District naar Utrecht
Het jaarlijkse evenement Material District wordt dit jaar op een andere locatie georganiseerd. Van 15 tot en met 17 september is de Utrechtse Werkspoorkathedraal de nieuwe locatie.
lees verder
Maan inspireert flexibel KFF
Zit en ontspan.. en bereid je voor op verandering. Dit is het devies van Duitse meubelfabrikant KFF. Op de nieuwe locatie in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam is het nieuwste ontwerp van het bedrijf te zien, fauteuil Lunar.
lees verder
IMS krijgt directieduo
Na zeven jaar in de IMS Group Liechtenstein als algemeen directeur van verschillende Duitse dochterondernemingen (IMS Duitsland, IMS Living, New Look, Nordica), draagt Christoph Gwosdz het leiderschap op 31 maart 2021 over.
lees verder
Unieke oplossing
Steeds meer mensen werken momenteel thuis en dat is een trend die zal blijven bestaan. En als er dan gegeten moet worden, moet alle apparatuur weer van de eettafel opgeruimd worden. Daar is nu een oplossing voor: de thuiswerktafel.
lees verder
 
Zachte omarming
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden