Toch geen IMM in 2021
lees verder
North Beds naar Benelux
Nog meer nieuwe bedden uit ScandinaviŽ! Nu is het voormalig Hilding Anders-werknemer Rolf Das die boxsprings van het merk North Beds naar BelgiŽ en Nederland haalt.
lees verder
Elmar Duffner doet het weer
Het Verband der Deutschen MŲbelindustrie (VDM) vertrouwt op een bewezen persoonlijkheid voor het ambt van president: tijdens de algemene vergadering van de vereniging werd Elmar Duffner gekozen als opvolger van Michael Stiehl.
lees verder
Retailomzet coronazomer prima
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2020 9,2% meer omzet behaald dan het jaar ervoor. De interieurbranche deed het zelfs ongeveer dubbel zo goed.
lees verder
Fedustria eist crisispakket
Fedustria pleit voor een omvangrijk crisispakket voor Šlle bedrijven om een economische catastrofe ten gevolge van de tweede lockdown in BelgiŽ te voorkomen.
lees verder
Vacaturesite Wonen
Ondernemers kunnen hun vacatures voor de interieurbranche gratis op de Vacaturesite Wonen plaatsen en ze worden doorgeplaatst op andere sites.
lees verder
 
Bed Gaudi van Flou
lees verder
Kok Putten stopt
De gerennomeerde interieurzaak Kok Interieurs uit Putten heeft besloten om de onderneming te beŽindigen.
lees verder
Confortluxe op Marketday BXL
Confortluxe en Lievens zijn een paar van de Belgische bedrijven die maandag 2 november onder het genot van een Belgische wafel te bezoeken zijn met nieuws in de DWI in Nieuwegein.
lees verder
Meubelbeurs Brussel gaat toch door!
Er komt in 2020 toch nog een Meubelbeurs Brussel: een maand later dan oorspronkelijk gepland wordt het mogelijk de beurs digitaal te bezoeken!
lees verder
Bankroet Kelder Slaapkamers
Op 21 oktober is Kelder Slaapkamers & Woninginrichting uit Nijverdal failliet verklaard door de rechtbank in Overijssel.
lees verder
Nieuwe Stiel in bedden
Een nieuwe boxspring, maar gelukkig is er recent ook weer eens een ander bed door Avek geÔntroduceerd. Daarnaast voert het bedrijf prijsverhogingen door.
lees verder
Trendlezing BNS Crisp in ETC
Op 9 november is BNS Crisp te gast in het ETC Design Center Europe. Hier organiseert de vereniging voor stylisten een lezing over de nieuwe Heimtextil trends. Nothing New, Everything New.
lees verder
 
Brusselse wafels in DWI
lees verder
 
Fair beddengoed Yumeko
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden