Zoute interieurs tezamen
Wie aan Knokke Le Zoute (België) denkt, ziet vrijwel meteen de witte villa’s voor zich met rode dakpannen of een rieten dak. Dat het ook anders kan, is te zien in het nieuwe boek: Knokke Le Zoute Interiors – Living by the sea.
lees verder
Het best beoordeelde matras
[Sponsored artikel] - Een goede nachtrust is voor het lichaam heel belangrijk. Een matras is voor een groot deel verantwoordelijk hoe goed die nachtrust is. Wat is het best beoordeelde matras op internet?
lees verder
 
De beste wensen voor 2024
lees verder
 
Trends centraal op Heimtextil
lees verder
Navem wordt Interieur Unie
Navem, bekend als de Belgische vereniging voor interieurzaken, heeft haar naam veranderd naar Interieur Unie. Tijdens het recente meubelcongres onthulde voorzitster Goele Vermeeren niet alleen de nieuwe naam, maar ook een fris logo en de toekomstplannen.
lees verder
 
Geels wordt Beddenspecialist
lees verder
Open up thema Voorjaarsvakdagen
Van 4-7 februari vinden de Voorjaarsvakdagen opnieuw plaats in De Woonindustrie (DWI). Met op zondag consumentendag en van zondag tot en met woensdag vakbeurs. Met het thema Open up! geeft de organisatie dit keer extra kleur aan de Vakdagen.
lees verder
 
Textielinnovatie op Heimtextil
lees verder
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
Karpethal op Heimtextil vol
De nieuwe Carpets & Rugs hal op Heimtextil is volgeboekt en telt nu ongeveer 100 fabrikanten en merken, een mooi aantal voor het nieuwe platform, waar ze naast hun nieuwe producten ook duurzame concepten zullen presenteren.
lees verder
BMWK steunt Imm talenten
Het Duitse federale ministerie van Economische Zaken en Klimaatactie (BMWK) zal in 2024 opnieuw de deelname van innovatieve jonge bedrijven aan Imm Cologne ondersteunen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden