Cotta koopt Steinpol
De concentratie in de markt van gestoffeerde meubelen neemt verder toe: Steinhoff International en Cotta Collection hebben overeenstemming bereikt over de voorwaarden van een overname van Steinpol Central Services S.p.z.o.o..
lees verder
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over
Het Duitse familiebedrijf Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over van de Hüls groep en versterkt daarmee de positie als aanbieder in de slaapkamer- en slaapsystemensector.
lees verder
Nijpels Meubelen failliet
Volgens een artikel in BN De stem maandag heeft de directie van Nijpels Meubelen uit Bergen op Zoom het faillissement aangevraagd. Gisteren is dit inderdaad door de rechtbank uitgesproken.
lees verder
 
Vakbeurs Woonindustrie najaar 2018
lees verder
Tevredenheid op slaapshows
Hoewel het bezoek op zondag door het mooie weer en de Formule 1 wat achterbleef, was het maandag geanimeerd te noemen op de slapenevents in Baarn, allebei op bijzondere locaties.
lees verder
 
Noviteiten in Woonindustrie
lees verder
Ultima noviteiten
Professionals uit de slaapsector moeten vanaf zondag 2 september uit de veren. Om alle events te bezoeken kan er een rondje midden Nederland worden gedaan op drie verschillende locaties. Ultima zal op een daarvan drie innovaties tonen.
lees verder
 
Samenwerking Hilding Anders met Norma
lees verder
Dutch Design Dock via Woonindustrie
Maandag 3 september, wordt weer de eerste Marketday XL na de zomer gehouden. Twee weken daarna is het tijd voor de designshow Dutch Design Dock (DDD) én de Vakbeurs in De Woonindustrie (DWI), beide toegankelijk via de hoofdentree.
lees verder
Recticel naar Woonindustrie
De slaapafdeling van De Woonindustrie (DWI) in Nieuwegein wordt verstrekt met een grote naam: Recticel komt terug vanaf de aankomende Vakbeurs op 16-19 september.
lees verder
 
Woonindustrie en Spotlight samen
lees verder
Veel Scandinavisch op Showup
Scandinavische merken zijn elke editie goed vertegenwoordigd op Showup. Niet alleen qua hoeveelheid, maar ook via het Deens Design Paviljoen.
lees verder
Toch nieuw leven CS Schmal
Eind juni leek het definitief 'Schluss' voor CS Schmalmoebel. Nu blijft de geest van het bedrijf toch overeind: Çilek neemt merk- en modelrechten over.
lees verder
 
Ook AR bij Wehkamp
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden