Nieuwe winkel The Gallery
Retailer en webshop Misterdesign opent tweede showroom ‘The Gallery’ in ‘s-Hertogenbosch. Deze nieuwe designparel bevindt zich op steenworp afstand van de al bestaande winkel in het pand van voormalig autogarage ‘Pompen en Verlouw’.
lees verder
Freshbed in Amerikaanse winkels
De Nederlandse innovatieve beddenfabrikant Freshbed heeft een miljoenenovereenkomst gesloten met de Amerikaanse retailgigant RH voor de exclusieve verkoop van zijn gepatenteerde slaapsysteem in de Verenigde Staten en Canada.
lees verder
 
Zomernieuws Woonindustrie
lees verder
 
Recticel nu Aquinos
lees verder
3e editie Festival Interieur
Binnenkort vindt de derde editie van Festival Interieur plaats. Deze keer is het een samenwerking tussen BNS Crisp en Nidum met een inspirerend programma dat speciaal is ontwikkeld voor interieurprofessionals, op vrijdag 24 juni 2022.
lees verder
 
Imm cologne transformeert
lees verder
Groei Jysk Belgie naar 120 winkels
Jysk groeit als kool in België: binnenkort opent de retailer z’n vijftigste winkel. Daarbij zoekt het bedrijf ook vaker de stadscentra op om dichter bij de klant te zijn. 'Het DNA van Jysk is groeien.'
lees verder
Moooi en Beddinghouse
Een samenwerking met lifestyle merk Moooi resulteerde in een prachtige en bijzondere beddengoedcollectie van Bedding House.
lees verder
 
Woontrends 2023 - Quiet Glamour
lees verder
Interieurretail april positief
De Nederlandse detailhandel heeft in april 8,1% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 1,8% hoger, een flinke inflatie dus. Non food groeide flink, interieur zakte echter naar de achterhoede binnen de non-food.
lees verder
Woontrends 2023 - Existential Power
Inretail heeft onlangs de nieuwste woontrends voor 2023 gepubliceerd. In een serie van vier artikelen stellen we deze voor. Hierbij de derde trend: Existential Power.
lees verder
 
Heimtex Summer Special
lees verder
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
 
Overname Gasse door Van Waay
lees verder
Overname LS Bedding
Waterland, meerderheidsaandeelhouder van de Ruf Group, neemt LS Bedding over van de huidige aandeelhouders.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden