DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs - of liever gezegd Vakdagen - van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig jubileum. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder
 
Driedaagse ETC Design Experience
lees verder
Vernieuwde Montel bij Casba
Tijdens het komende Hemelvaartsweekend wordt de vernieuwde MontŤl-afdeling bij Casba Wonen & Slapen op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude feestelijk heropend.
lees verder
Virusremmend textiel Revor
De matrassen- en beddenfabrikant Revor Bedding uit Kuurne brengt hoofdkussens en matrasbeschermers met antibacteriŽle en virus reducerende werking.
lees verder
Nieuwe topman Fonq
Jeremiah Albinus is terug bij Fonq. Niet zoals eerder als marketing baas, maar als de nieuwe ceo.
lees verder
 
IMM 2021: trends en verwachtingen
lees verder
Opnieuw circulair Auping matras
De bedden- en matrassenfabrikant Auping claimt vandaag de eerste circulaire matras ter wereld voor consumenten te introduceren. Anderhalf jaar geleden deed het bedrijf dat ook al.
lees verder
Bedding dempt omzetdaling Recticel
De beddendivisie van Recticel, sinds najaar 2018 weer terug in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein, doet het goed en dempt de omzetdaling van het schuimconcern in Q1.
lees verder
 
Sprookje Casper over
lees verder
 
DWI baken in onzekere tijd
lees verder
Designmeubels op maat bij Momaa
Eind 2019 startte Chiel Slinkman en Dries Schulten met een nieuw initiatief: Momaa (Meubels op Maat). Via dit platform komen ontwerpers in contact met consumenten die op zoek zijn naar unieke meubels, bedden, verlichting en accessoires.
lees verder
 
DWI Najaarsvakbeurs
lees verder
Overname Sanoma goedgekeurd
De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft vrijdag de in december aangekondigde overname van Sanoma Media Netherlands en Aldipress door DPG Media goedgekeurd.
lees verder
Home Center koopt webshop
Woonboulevard Home Center Wolvega heeft een failliete interieurwebshop gekocht en haalt daarmee de online-achterstand in.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden