Nienke Dusseljee bij Deltex
lees verder
 
Retail juli plus 3,4 procent
lees verder
Floor Jewels door Roelfien Vos
Van Besouw introduceert Floor Jewels, een karpettencollectie ontworpen door Roelfien Vos, mede bedoeld om de 3801 collectie weer eigentijds te maken.
lees verder
Een zachte nazomer in je slaapkamer
Nieuw in de najaarscollectie van De Witte Lietaer (DWL) is het dekbedovertrek Rufus. Het ontwerp heeft een mooi patroon voor een intieme, rustgevende sfeer in je slaapkamer.
lees verder
Kartelonderzoek interieur gesloten
Bijna een jaar geleden deed de Autoriteit Consument en Markt (ACM) invallen bij verschillende woninginrichting-leveranciers die worden verdacht van kartelvorming. Nu is het onderzoek gesloten.
lees verder
Futuristisch Frankenstolz
De editie van 2021 ging niet door, maar van 1723 januari vindt internationale interieurvakbeurs Imm Cologne weer plaats. Het Duitse f.a.n. Frankenstolz Schlafkomfort is dan opnieuw van de partij, met duurzaam nieuws en een bed met een Egyptisch tintje.
lees verder
Retail juni plus 6 procent
De Nederlandse detailhandel heeft in juni zes procent meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,3% hoger.
lees verder
Kvadrat hergebruikt
Rens (Renee Mennen en Stefanie van Keijsteren) vormen een op onderzoek gebaseerde ontwerpstudio. Vanuit Eindhoven initieert het duo projecten waarin kleur vaak een hoofdrol speelt.
lees verder
Recylebare Britse matrassen op DWI
Na de zomervakantie gaan we een druk beursseizoen tegemoet. Zo vinden de Najaarsvakdagen van DWI (De Woonindustrie) plaats van 1214 september en 20 en 21 september. Harrison Spinks is hier aanwezig met de duurzame Somnus Veritas collectie.
lees verder
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
Najaarssfeer bij Vandyck
De Vandyck herfst/winter bed- badcollectie 2021 hult slaapkamers in warme tinten en rijke dessins met elegante botanische thema's en grafische fijngetekende pentekeningen.
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
 
Salone moet Super worden
lees verder
Samenwerking Garant en ABK
Een strategische alliantie voor de beddenspeciaalzaak in Duitsland: de Garant Groep en ABK gaan intensief samenwerken.
lees verder
 
DWI luidt de zomer in
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden