Revival Brussels by Night
Meubelbeurs Brussel brengt dit jaar volop nieuws uit binnen- en buitenland, voor de residentiŽle en projectmarkt. Daarnaast wordt 2022 volgens de organisatie het jaar van de revival van Brussels by Night.
lees verder
 
Overname Schramm
lees verder
Faillissementsaanvraag Made.com
De website van made.com in Nederland was al enige dagen uit de lucht, vanwege de financiŽle problemen. Op 1 november heeft het bedrijf het totale faillisement aangevraagd.
lees verder
Vergoeding recycling matrassen
De Stichting Recycling Matrassen zorgt voor een effectieve en kostenefficiŽnte afwikkeling van de afspraken over recycling van matrassen. Het bestuur hiervan heeft nu de tarieven voor 2023 bepaald.
lees verder
Meer omzet, minder volume in september
De Nederlandse detailhandel heeft in september 5,3% meer omgezet dan in september 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was echter 3,5% lager. De omzet van de foodsector groeide met 7,3%, die van de non-foodsector met 4,7%.
lees verder
Nieuwe Benelux agent Innova
Wims World in Move is sinds begin oktober de nieuwe Benelux agent van Italiaanse meubelfabrikant Innova.
lees verder
 
Daling kwartaalomzet Beter Bed
lees verder
Grote brand Jysk Delft
Zondagmiddag is een zeer grote brand uitgebroken in het pand van woonwinkel Jysk in Delft. De brandweer is massaal uitgerukt en een NL Alert riep inwoners van Delft op ramen en deuren gesloten te houden. Er worden tot dusver geen gewonden gemeld.
lees verder
Nederlander koopt minder goederen online
In 2022 gaf 74% van de Nederlanders van twaalf jaar of ouder aan iets online gekocht te hebben. Dat is minder dan een jaar eerder toen 77% iets online kocht, zo meld het CBS.
lees verder
 
Faillissement HŁlsta
lees verder
Matrasexpert op afspraak
Wie advies wil bij de aanschaf van een matras, kan voortaan een afspraak maken met een matrasexpert van Jysk. Klanten kunnen voor hun bezoek aan de winkel zelf online een tijdslot reserveren. De nieuwe service is deze week bij wijze van proef gelanceerd in heel Nederland.
lees verder
Nieuwe circulaire matrassen
De grootste uitdaging in de matrassenindustrie blijft het afvalprobleem. In korte tijd zijn er twee initiatieven geÔntroduceerd die ontwikkeld zijn vanuit een circulaire visie: Ubed en Robuust.
lees verder
Indian Summer in slaapkamer
Mood!t, een nieuwe label van De Witte Lietaer, heeft bed- en badlinnen voor het hele gezin en is ook nog eens heel betaalbaar.
lees verder
 
Decoratiebeurzen terug in Frankfurt
lees verder
Meubel- en woonretail hekkesluiter
De Nederlandse detailhandel heeft in augustus 1,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 6,0% lager, opnieuw dus stevige inflatie. Non food kromp met 2,5%, maar interieur nog (veel) meer!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden