19e vestiging Sleeplife
De Belgische slaapspecialist Sleeplife heeft een nieuwe vestiging geopend in Geel. Het is de negentiende winkel voor de keten van zelfstandige ondernemers in de slapensector.
lees verder
 
Home Philosophies agent voor Unopiu
lees verder
Naamsverandering Soft Naert
Softwarebouwer Soft Naert uit Izegem heeft een nieuwe naam. Het bedrijf, dat al sinds 1980 bedrijfssoftware voor meubel-, slaapcomfort- en interieurwinkels ontwikkelt heet vanaf nu Initeam. Deze verandering moet voor een frisse wind zorgen.
lees verder
Haarhuis & Jansen agent voor Revor
Haarhuis en Jansen wordt zijn vanaf heden de exclusieve agent voor de Revor Group in Nederland, dit naast de bestaande merken die ze reeds voeren zijnde Viking Beds, Hypnos, Daune en Haarhuis en Jansen.
lees verder
 
Ambitieuze online strategie Beter Bed
lees verder
Next Horizons op Heimtex 2022
Met 'Next Horizons' presenteert Heimtextil zijn designprognose voor het nieuwe seizoen 2022/23 - geanalyseerd door internationale trendonderzoekers en boordevol waardevolle inspiratie en inspirerende content.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
Recycling hoofdkussens en dekbedden
Ikea BelgiŽ test een project om dons- en verenvullingen te recycleren. Het initiatief past binnen de bredere duurzaamheidsstrategie van de woonwinkelketen.
lees verder
Nieuwe boxsprings Haarhuis & Jansen
Tijdens de Vakbeurs Slapen, 12-14 en 20-21 september in DWI, introduceert Haarhuis & Jansen een geheel nieuwe boxspringcollectie van het eigen merk, bestaande uit nieuwe bedden en matrassen: Het Body Adaptive System (BAS).
lees verder
Kartonnen bed
Beter Bed en kartonspecialist Kartent introduceren het Paper Bed. Een kartonnen bed dat comfortabel en duurzaam slapen mogelijk maakt voor een toegankelijke prijs.
lees verder
 
Slaapabonnement
lees verder
Swiss Sense koopt Deense keten
Het Nederlandse beddenspeciaalzaakketen Swiss Sense koopt de Deense collega DrÝmmeland en gaat daarmee internationaal uitbreiden.
lees verder
Stadswinkel Ikea in Wenen geopend
Ikea heeft al stadswinkels in steden als Parijs en Hamburg, maar hier is nu een duurzame stadswinkel in Wenen bijgekomen.
lees verder
Tussenstand aanmeldingen Imm
Imm cologne 2022 staat er goed voor, aldus organisator Koelnmesse. Rond de 70 procent van de beschikbare ruimte van de beurs, die zowel offline als online plaatsvindt, is inmiddels volgeboekt.
lees verder
 
Nienke Dusseljee bij Deltex
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden