Prijsverlagingen Ikea

Woensdag 08 november 2023

Ikea belooft in de komende tijd de verkoopprijzen te verlagen na eerdere prijsverhogingen, zo meldt Nu. nl.
Prijsverlagingen Ikea
Ikea is van plan zijn prijzen de komende tijd te verlagen. De afgelopen jaren werden de artikelen bij de meubelgigant juist duurder, maar nu kan het bedrijf een groot deel van de prijzen in stapjes verlagen.

Wanneer en hoe hard de prijzen zakken, is niet helemaal duidelijk. Ingka, dat de meeste Ikea-winkels in Nederland uitbaat, zegt wel dat de nadruk ligt op opbergproducten als kasten.

 

Het bedrijf verhoogde de afgelopen twee jaar zijn prijzen. Dit deed de keten vanwege de duurdere energie en hogere transportkosten. Maar volgens Ingka is er nu ruimte om de prijzen weer te verlagen.

 

De inkomsten van de woongigant stegen in het afgelopen boekjaar (dat eind augustus afliep) naar € 1,64 miljard. Dat komt neer op een stijging van bijna 20%. Ruim een kwart daarvan kwam binnen via de webshop.Links

www.ikea.nl

Tags

nieuws, interieur, prijzen, daling, opbergkasten, meubelen, webshop, online, franchising, woonwarenhuizen, internationaal, energie, transportkosten, stappen, kasten, opbergproducten, jaarcijfers, winst, stijging, omzet, #ingka, #ikea

Gerelateerd nieuws
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
B-Living focust op online uitbreiding
Als fusiebedrijf gespecialiseerd in glas en textiel, heeft interieurgroothandel B-Living, door strategische overnames de consumentenmarkt betreden. De onderneming wil binnen enkele jaren de helft van haar omzet online genereren.
lees verder
Dreigend faillissement Signa groep
De Oostenrijkse Signa Group, tot voor kort mede-eigenaar van onder andere De Bijenkorf, dreigt failliet te gaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden