Uitdagend jaar
Ook 2024 wordt een uitdagend jaar voor de Nederlandse retail, zo voorspelt de bank Abn Amro in de meest recente sectorprognose.
lees verder
ETC Design Experience begint
Tijdens de ETC Design Experience kunnen interieurprofessionals zich op 5 en 6 februari onderdompelen in de nieuwste trends, kleuren en inspiratie opdoen in ETC Design Center Europe.
lees verder
 
West-Vlaamse meubeldagen in maart
lees verder
Groei detailhandelsomzet eind 2023
De Nederlandse detailhandel zet ruim 4% meer om in december, de omzet van meubel- en keukenwinkels daalt (en volume nog sterker).
lees verder
Minder nieuwbouwwoningen in 2023
In 2023 zijn in Nederland ruim 73 duizend nieuwbouwwoningen opgeleverd. Minder dan de bijna 75 duizend nieuwbouwwoningen in 2022, maar het aantal ligt wel boven het gemiddelde van ruim 61 duizend in de afgelopen tien jaar.
lees verder
Succesvolle beurzencombi Frankfurt
'Samen zaken doen vieren' was dit jaar het motto van de combinatie van beurzen voor de wereldwijde consumptiegoederenindustrie, bestaande uit Ambiente, Christmasworld en Creativeworld.
lees verder
Nieuws en inspiratie in DWI
Staan de Voorjaarsvakdagen in De Woonindustrie al in de agenda? Van 4-7 februari kunnen interieurprofessionals weer nieuwe producten ontdekken, maar ook om inspiratie en kennis opdoen.
lees verder
Nieuw huurcontract winkelpanden
Voor de detailhandel en horeca is de huurdersvariant ontwikkeld als evenwichtiger instrument voor huurcontractbesprekingen.
lees verder
Gedekte tafel nieuws Showup
Het is bijna zover, op 4 en 5 februari is het weer tijd voor Showup, in de bekende glazen hal in Vijfhuizen. Meer dan 300 deelnemers, zowel bekende labels als nieuwe namen, staan klaar om interieurprofessionals te ontmoeten!
lees verder
Prijsverlaging Ikea
Ikea Nederland verlaagt blijvend de prijs van meer dan 3.300 producten, waardoor 30% van het assortiment met 20% in prijs verlaagd is.
lees verder
Nieuwe outdoormeubelen Fast
Italiaanse meubelproduct Fast biedt troost op koude dagen, met verschillende nieuwe outdoormeubelen. Hiermee is de retailer goed voorbereid op de lente en zomer.
lees verder
Imm brengt interieurbranche samen
Na vijf dagen van bruisende beursactiviteit kan Imm cologne uitstekende resultaten melden: van 14 tot en met 18 januari 2024 kwamen ongeveer 42.000 bezoekers uit 129 landen naar de beurs om contacten te leggen, hun bedrijf te versterken en inspiratie op te doen.
lees verder
Consumentenvertrouwen verbetert
Het consumentenvertrouwen in Nederland is de afgelopen maand licht gestegen. En de prijzen van koopwoningen zijn eind vorig jaar ook weer gestegen, zo meld het CBS.
lees verder
IMP voor Berg & Berg en TMC
Berg & Berg en TMC kiezen voor IMP van Concepts & Companies, een samenwerkingsvorm voor digitale kennis en ondersteuning van het formulehuis.
lees verder
Pure Talents winnaars 2024
De Pure Talents Awards zijn voor de 20e keer op de Imm in Keulen uitgereikt. Technologisch intelligent, functioneel en mobiel - de bekroonde ontwerpen zijn het allemaal en zijn gebaseerd op een duurzaam concept met minimaal materiaalgebruik.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden