Tussenstand aanmeldingen Imm
Imm cologne 2022 staat er goed voor, aldus organisator Koelnmesse. Rond de 70 procent van de beschikbare ruimte van de beurs, die zowel offline als online plaatsvindt, is inmiddels volgeboekt.
lees verder
 
Nienke Dusseljee bij Deltex
lees verder
Montageteam Leenbakker en Kwantum
Leen Bakker en Kwantum werken achter de schermen al veel met elkaar samen, maar nu is dat ook aan de voorkant zichtbaar. De twee partijen vormen samen een montageteam voor raamdecoratie.
lees verder
Vloerenwinkels van Hornbach
Hornbach gaat dit jaar vloerenwinkels van zo'n 7.000m2 openen in Nederland, waarvan de eerste in Kerkrade komt.
lees verder
 
Retail juli plus 3,4 procent
lees verder
Nieuwe winkels voor Fest
Meubelmerk Fest Amsterdam opent twee nieuwe winkels, een in Rotterdam en een in het Belgische Gent. Hiermee komt het totaal aantal winkels van Fest Amsterdam op zes.
lees verder
 
Nieuwe exposanten ETC
lees verder
Uitdaging om nieuw personeel te vinden
Inretail heeft onlangs een flitspeiling onder de (woon)leden gehouden en hieruit blijkt dat er veel vraag is naar nieuw personeel, maar dat het steeds moeilijker wordt om deze te vinden.
lees verder
 
Veel bezoek Trendz beurs
lees verder
 
Podcasts voor Interieurprofessionals
lees verder
Totaalinrichting met Showup
Van een huis een thuis maken kan voor de een makkelijk zijn, maar is voor de ander erg uitdagend. Volgens de organisatie van vakbeurs Showup is het de kunst om persoonlijke en unieke items in huis te halen.
lees verder
De paradox van winkelleegstand
Locatus meld in de nieuwste rapportage dat landelijk winkelleegstand afneemt, maar binnensteden in zwaar weer zijn beland.
lees verder
Metaform blijft in DWI
Wie tijdens de Najaarsvakdagen De Woonindustrie (DWI) bezoekt, kan hier ook weer Metaform vinden. De meubelfabrikant heeft zijn contract met het showroomcentrum verlengd.
lees verder
Sterke groei Home24
Online interieurwebshop Home24 brengt een positief persbericht naar buiten. In het tweede kwartaal van 2021 groeide de omzet met 41% tot Ä 166 miljoen ten opzichte van een groei van 49% in dezelfde periode vorig jaar.
lees verder
Retailoplossingen Lightspeed
Lightspeed Nederland verenigt digitale en fysieke processen. De oplossing van het bedrijf maken de verkoop via verschillende kanalen mogelijk, net als het uitbreiden naar nieuwe locaties, wereldwijde betalingen, financiŽle oplossingen en toegang tot leveranciersnetwerken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden