Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
2019 slecht voor Westwing
Was 2018 nog winstgevend voor Westwing, over 2019 scoorde de interieurwebwinkel een slecht resultaat.
lees verder
 
DWI vroeger open
lees verder
Samenwerking Soho en Pierre Frey
Soho Home en Pierre Frey lanceren samen een collectie van textiel en meubeldesign voor de lente van 2020. Soho House viert dit jaar zijn 25e verjaardag en grijpt dit jubileum aan om samen met Pierre Frey een hele collectie samen te stellen.
lees verder
 
Trade centra geopend
lees verder
Roep brancheorganisaties om solidariteit
Nederlandse brancheorganisaties roepen op tot onderlinge solidariteit en coulance, zo meldt Inretail-directeur Jan Meerman namens Inretail, Modint, ANWR-Garant, CBM, FGHS, FNLS en VIMAGRO.
lees verder
 
Willems directeur Cosentino
lees verder
Woonretail 2020 goed begonnen
De Nederlandse detailhandel heeft in januari 2020 3,7% meer omzet geboekt dan in dezelfde maand vorig jaar. De online-groei daalde onder de 10%. En de interieurbranche blijft koploper.
lees verder
 
DWI dicht tot 1 april
lees verder
Smart home naar 2,5 miljard
Nederlandse consumenten hebben inmiddels voor € 2,5 miljard aan smart home apparaten in huis. De markt is gegroeid met 800 miljoen euro (+47%).
lees verder
Naduvi online outlet interieurmerken
Naduvi is een online interieur-outlet waar items van bekende interieurmerken met hoge kortingen worden aangeboden. Op het platform, dat bij de Shopping Awards 2020 genomineerd is als 'Beste Starter', zijn de artikelen van meer dan tachtig merken te vinden.
lees verder
Beste meubelmaker weer van HMC
Opnieuw is een student van het HMC (Hout & Meubileringscollege) de beste Meubelmaker van Nederland geworden. Dit jaar is de beurt aan Bauke-Jan Beverloo.
lees verder
Interieuromzet Q4 opnieuw prima
De Nederlandse detailhandel heeft in het vierde kwartaal van 2019 3,9% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. Met de interieurbranche weer op kop.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden