Nieuwe Healthy Indoors Alliance
Fagerhult heeft onlangs samen met Camfil, Condair en Swegon het initiatief Healthy Indoors Alliance opgericht. Alle partners van deze samenwerking delen dezelfde ambitie om het bewustzijn rondom het belang van een gezond en duurzaam binnenmilieu te vergroten.
lees verder
 
Overname Gasse door Van Waay
lees verder
Omzetdaling Home24
Home24 genereerde het van januari tot maart € 140 miljoen. Hiermee sluit online interieurwebshop het eerste kwartaal van 2022 af met een omzetdaling.
lees verder
Woontrend Sustainable Hedonism
Inretail heeft onlangs de nieuwste woontrends voor 2023 gepubliceerd. In een serie van vier artikelen stellen we deze nieuwe trends voor. Deze week de tweede trend: Sustainable Hedonism.
lees verder
 
Ikea investeert in toekomst
lees verder
Tweede editie Festival Interieur
Op 8 april introduceerde BNS Crisp zijn eerste consumentenmagazine Stylist! op Festival Interieur. Het blijft niet bij één, op 13 mei vindt alweer een nieuwe editie plaatst, bij Cosentino in Amsterdam.
lees verder
Duurzaam Spoga+gafa
Het thema Duurzame tuinen staat dit jaar centraal op de Spoga+gafa, die voor het eerst in het voorjaar plaatsvindt. Van 19–21 juni draait alles om innovatieve oplossingen, inspiratie voor het bedrijfsleven en netwerken. De ticketshop is geopend.
lees verder
 
Circulariteit en ambacht bij BVP
lees verder
Woontrend Layered Spaces
Wonen, werken, eten, slapen. In een kleine ruimte worden allerlei functies slim gecombineerd. Dat zie je terug in een van de nieuwste Woontrends voor 2023, die Inretail onlangs heeft gepresenteerd. Hierbij een eerste van vier: Layered Spaces.
lees verder
 
Re|Living Interieurprofessionaldag
lees verder
Beschermende hoeslakens
[Sponsored artikel] - Dekbed-Discounter, onderdeel van Jamani, is een online winkel met een uitgebreid assortiment aan producten voor in de slaapkamer. Het bedrijf, vooral bekend van dekbedovertrekken, levert onder ook hoeslakens.
lees verder
 
Vertrouwd Salone del Mobile
lees verder
Interieurretail maart weer prima
De Nederlandse detailhandel heeft in maart 8,8% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 3,7% hoger. Non food groeide flink, interieur ook, maar bleef opnieuw wat achter binnen de non-food.
lees verder
Cornator wordt Trimit
IT bedrijf Cornator wijzigt zijn naam naar Trimit. Deze naamswijziging is onderdeel van een strategie om alle bedrijven in Denemarken, Noorwegen, Duitsland, Zwitserland en Nederland samen te voegen tot één internationale Trimit Group.
lees verder
 
Nieuwe deelnemers Incoda
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden