Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
 
Prospectt kiest voor DWI
lees verder
HMC op Masterly
Negen net afgestudeerde ontwerpers van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) uit Amsterdam en Rotterdam presenteren hun werk op de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder
Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer
Na de succesvolle 22ste editie in januari 2020 met bijna 13.000 bezoekers die het evenement gemiddeld met een 7,7 waardeerden staat op 8, 9 en 10 juni 2022 de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht gepland.
lees verder
Nieuwe Healthy Indoors Alliance
Fagerhult heeft onlangs samen met Camfil, Condair en Swegon het initiatief Healthy Indoors Alliance opgericht. Alle partners van deze samenwerking delen dezelfde ambitie om het bewustzijn rondom het belang van een gezond en duurzaam binnenmilieu te vergroten.
lees verder
 
Overname Gasse door Van Waay
lees verder
Omzetdaling Home24
Home24 genereerde het van januari tot maart 140 miljoen. Hiermee sluit online interieurwebshop het eerste kwartaal van 2022 af met een omzetdaling.
lees verder
Woontrend Sustainable Hedonism
Inretail heeft onlangs de nieuwste woontrends voor 2023 gepubliceerd. In een serie van vier artikelen stellen we deze nieuwe trends voor. Deze week de tweede trend: Sustainable Hedonism.
lees verder
 
Ikea investeert in toekomst
lees verder
Tweede editie Festival Interieur
Op 8 april introduceerde BNS Crisp zijn eerste consumentenmagazine Stylist! op Festival Interieur. Het blijft niet bij n, op 13 mei vindt alweer een nieuwe editie plaatst, bij Cosentino in Amsterdam.
lees verder
Duurzaam Spoga+gafa
Het thema Duurzame tuinen staat dit jaar centraal op de Spoga+gafa, die voor het eerst in het voorjaar plaatsvindt. Van 1921 juni draait alles om innovatieve oplossingen, inspiratie voor het bedrijfsleven en netwerken. De ticketshop is geopend.
lees verder
 
Circulariteit en ambacht bij BVP
lees verder
Woontrend Layered Spaces
Wonen, werken, eten, slapen. In een kleine ruimte worden allerlei functies slim gecombineerd. Dat zie je terug in een van de nieuwste Woontrends voor 2023, die Inretail onlangs heeft gepresenteerd. Hierbij een eerste van vier: Layered Spaces.
lees verder
 
Re|Living Interieurprofessionaldag
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden